valle gjith jeta keshtu eshte,pyetje-pergjigje?

Hektor12

Locus omnem
gezohem qe qenke absolute te pakten ne kete drejtim, e shef qe paska gjera absolute dhe jo gjithcka qenka relative, shif se mos i harron duke i ra pianos :p ...
 

Hektor12

Locus omnem
Dicka kame kuptuar qe gjuha me e veshtire per tu kuptuar dhe per tu pranuar eshte gjuha e se vertetes..!!
Kjo besoj e verteta eshte absolute
 

PaEmer

Forumium praecox
gezohem qe qenke absolute te pakten ne kete drejtim, e shef qe paska gjera absolute dhe jo gjithcka qenka relative, shif se mos i harron duke i ra pianos :p ...
Mos i perziej temat pliiiz. Perderisa flas me relacione te probabilitetit, do te thote qe nuk po perfshij absoluten
 

Hektor12

Locus omnem
Niveli i pare i mencurise, eshte te dish te heshtesh.
Niveli i dyte eshte, te shprehesh me pak fjale.
I treti, te dish te flasesh pak dhe sakte.
Duhet te flasim vetem kur ke dicka per te thene, qe ia vlene vertete, ose qe vlen me shume se heshtja.

Hernàn Huarache Mamani
 

Hektor12

Locus omnem
Niveli i pare i mencurise, eshte te dish te heshtesh.
Niveli i dyte eshte, te shprehesh me pak fjale.
I treti, te dish te flasesh pak dhe sakte.
Duhet te flasim vetem kur ke dicka per te thene, qe ia vlene vertete, ose qe vlen me shume se heshtja.

Hernàn Huarache Mamani
Lexoje dhe mendo kur te flasesh
 
Top