Pytja ime: cilin personazh(jo te animuar) te filmave te femijerise do te kishe dashur te interpretoje?Edhe cfare pyetje po mendoni kur ktheheni pas në kohe , befasoheni se keni jetuar një të shkuar që ka kaluar rrembimthi.
Per te zene femratPytja ime: cilin personazh(jo te animuar) te filmave te femijerise do te kishe dashur te interpretoje?
Nje pyetje per veten eshte: Ku eshte "joetisti" i vogel tani? Pse nuk ekziston me? A jam une i rritur, apo ai jeton ne nje kohe tjeter si i vogel akoma?
(tema) urrej rritjen sepse me vodhi femijerine. Dhe tani qe u rrita, u rritem, na vjen cudi qe perse deshem te rriteshim shpejt...
mua, te Zorro që un e kam par, më pëlqen artistja Catherine Zeta-Jones....![]()
Pytja ime: cilin personazh(jo te animuar) te filmave te femijerise do te kishe dashur te interpretoje?
Nje pyetje per veten eshte: Ku eshte "joetisti" i vogel tani? Pse nuk ekziston me? A jam une i rritur, apo ai jeton ne nje kohe tjeter si i vogel akoma?
(tema) urrej rritjen sepse me vodhi femijerine. Dhe tani qe u rrita, u rritem, na vjen cudi qe perse deshem te rriteshim shpejt...
Eshtë versioni i ri me Antonio Banderas vazhdimësi , e kam parë. Por origjinali mbetet më i kendshem , i deshirueshem. Në kendveshtrimin tim!
![]()
Rolin e kësaj aktores , përkrah këtij mashkullit.![]()
Kur do kem koh, do ta shoh edhe origjinalin, pastaj të jap Feedback...![]()
Nuk e di ne jemi ne nje moshe, besoj se jemi i te njejtit brez perderisa kemi pare gokunMosha e liores edhe ti El@?
Megjithate ka ca filma vizatimore qe kur bej zaping dhe dikush ma terheq vemendjen, rri edhe e shikoj.
Besoj se edhe jeni dashuruar si femra me kete personazh. Apo vetem dashuri femijerore?
![]()
Qe e vogel doje te luaje nje rol te nje te madheje? Nuk doje te kishe rolin e 'pipi calzelunga', apo s'e ke pare?Po për ty @joetisti_ , mbaje poster në mur ndonje adhuruese të fshehte.
Goku ne fakt nuk njeh shum brez pasi eshte nje nga kartonat qe ska "falimentuar" sot e kesaj dite qe para 18 vjetesh kur u krijua per here te pareNuk e di ne jemi ne nje moshe, besoj se jemi i te njejtit brez perderisa kemi pare gokun
Ne fakt nuk lija pjese te tij pa pare, jo dashuri femjminore mo jo se ky goku kishte nje bisht mbrapa si te majmunit lol
![]()
He mo dhe ti me vrap te me korrigjoshGoku ne fakt nuk njeh shum brez pasi eshte nje nga kartonat qe ska "falimentuar" sot e kesaj dite qe para 18 vjetesh kur u krijua per here te pare
haha, s'e dija. Pse kaq film i bukur ishte qe mezi doje ta shihje. Po nje personazh tjeter pa bisht a eshte e mundur t'i ndodhe vajzave ne ate moshe qe ta dashurojne?Nuk e di ne jemi ne nje moshe, besoj se jemi i te njejtit brez perderisa kemi pare gokun
Ne fakt nuk lija pjese te tij pa pare, jo dashuri femjminore mo jo se ky goku kishte nje bisht mbrapa si te majmunit lol
Une di vetem qe kur shihja dashurine tek disa filma vizatimor filloja enderroja cik lolhaha, s'e dija. Pse kaq film i bukur ishte qe mezi doje ta shihje. Po nje personazh tjeter pa bisht a eshte e mundur t'i ndodhe vajzave ne ate moshe qe ta dashurojne?
Une me personazhe mbase jo, por kur kam qene ne klase te 5-te, jam dashuruar me mesuesen e frengjishtes. S'ma la![]()
(tema) urrej faktin qe pse po me vjen pak gjume, qe tani?!