Urrej...

joetisti_

Locus omnem
Edhe cfare pyetje po mendoni kur ktheheni pas në kohe , befasoheni se keni jetuar një të shkuar që ka kaluar rrembimthi.
Pytja ime: cilin personazh(jo te animuar) te filmave te femijerise do te kishe dashur te interpretoje?
Nje pyetje per veten eshte: Ku eshte "joetisti" i vogel tani? Pse nuk ekziston me? A jam une i rritur, apo ai jeton ne nje kohe tjeter si i vogel akoma?
(tema) urrej rritjen sepse me vodhi femijerine. Dhe tani qe u rrita, u rritem, na vjen cudi qe perse deshem te rriteshim shpejt...

Balahk

Locus omnem
Pytja ime: cilin personazh(jo te animuar) te filmave te femijerise do te kishe dashur te interpretoje?
Nje pyetje per veten eshte: Ku eshte "joetisti" i vogel tani? Pse nuk ekziston me? A jam une i rritur, apo ai jeton ne nje kohe tjeter si i vogel akoma?
(tema) urrej rritjen sepse me vodhi femijerine. Dhe tani qe u rrita, u rritem, na vjen cudi qe perse deshem te rriteshim shpejt...
Per te zene femrat:p

Une per vete kete ka m pasur,se ashtu te vogel nuk me perfilleshin:p

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit

jag1.jpg

Rolin e kësaj aktores , përkrah këtij mashkullit. :p

agim40

Valoris scriptorum
Eshtë versioni i ri me Antonio Banderas vazhdimësi , e kam parë. Por origjinali mbetet më i kendshem , i deshirueshem. Në kendveshtrimin tim!

Kur do kem koh, do ta shoh edhe origjinalin, pastaj të jap Feedback...:)

Mystique

Larg
Mosha e liores edhe ti El@?
Megjithate ka ca filma vizatimore qe kur bej zaping dhe dikush ma terheq vemendjen, rri edhe e shikoj.
Besoj se edhe jeni dashuruar si femra me kete personazh. Apo vetem dashuri femijerore?
Nuk e di ne jemi ne nje moshe, besoj se jemi i te njejtit brez perderisa kemi pare gokun :p

Ne fakt nuk lija pjese te tij pa pare, jo dashuri femjminore mo jo se ky goku kishte nje bisht mbrapa si te majmunit lol

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Nuk e di ne jemi ne nje moshe, besoj se jemi i te njejtit brez perderisa kemi pare gokun :p

Ne fakt nuk lija pjese te tij pa pare, jo dashuri femjminore mo jo se ky goku kishte nje bisht mbrapa si te majmunit lol
Goku ne fakt nuk njeh shum brez pasi eshte nje nga kartonat qe ska "falimentuar" sot e kesaj dite qe para 18 vjetesh kur u krijua per here te pare

joetisti_

Locus omnem

haha, s'e dija. Pse kaq film i bukur ishte qe mezi doje ta shihje. Po nje personazh tjeter pa bisht a eshte e mundur t'i ndodhe vajzave ne ate moshe qe ta dashurojne?
Une me personazhe mbase jo, por kur kam qene ne klase te 5-te, jam dashuruar me mesuesen e frengjishtes. S'ma la :( :p

(tema) urrej faktin qe pse po me vjen pak gjume, qe tani?!

Mystique

Larg
haha, s'e dija. Pse kaq film i bukur ishte qe mezi doje ta shihje. Po nje personazh tjeter pa bisht a eshte e mundur t'i ndodhe vajzave ne ate moshe qe ta dashurojne?
Une me personazhe mbase jo, por kur kam qene ne klase te 5-te, jam dashuruar me mesuesen e frengjishtes. S'ma la :( :p

(tema) urrej faktin qe pse po me vjen pak gjume, qe tani?!
Une di vetem qe kur shihja dashurine tek disa filma vizatimor filloja enderroja cik lol
Omg sa te vegjel atehere, pale ato skenat tek "Mila e Shiro" edhe kenget e tyre permendesh i mesoja

Urrej qe dal nga tema tani
Ik joetisto mos me pyet me