joetisti_
Locus omnem
Kurse une canele 5 e kam pare, po ku Goku kush eshte ?Eh , si ka mundesi. Se paske parë Gokun , po Canale5.![]()
(tema) urrej faktin qe nuk njoh Gokun.
Kurse une canele 5 e kam pare, po ku Goku kush eshte ?Eh , si ka mundesi. Se paske parë Gokun , po Canale5.![]()
Eh , si ka mundesi. Se paske parë Gokun , po Canale5.![]()
Kurse une canele 5 e kam pare, po ku Goku kush eshte ?
(tema) urrej faktin qe nuk njoh Gokun.
S'e kam pare. Une kam pare: "Ana dai capelli rossi". Kam pare: "Domenica in" etj. Por kete joUaaa goku ai qe i beheshin floket e verdha![]()
S'e kam pare. Une kam pare: "Ana dai capelli rossi". Kam pare: "Domenica in" etj. Por kete jo
(tema) urrej kohen qe s'na merr e te na coje edhe nje here ne ato vite per te cilat kemi nostalgji...
Jo, kur ka qene ky per moshen tende, une rrezik do te kem qene duke gjuajtur vajzat qe na e plasnin shpirtin e mezi pranonin, disa, disa fare
Jo, kur ka qene ky per moshen tende, une rrezik do te kem qene duke gjuajtur vajzat qe na e plasnin shpirtin e mezi pranonin, disa, disa fare. Une te ngjashem pak me kete kujtoj nje personazh te filmave vizatimore te femijerise sime qe mbase edhe emrin s'ia them sakte por ishte: Macin gazeta. U sa "cmendeshim" ta shihnim
(tema) urrej faktin qe koha e liores paska qene me e bukur se imja.
Zoron si film per te rritur, po. Por vizatimor do te kete qene me vone. Do te luajme 'roza rozina' meqe jemi te kujtimet e femijerisePo Zorron? ( Z )
Zoron si film per te rritur, po. Por vizatimor do te kete qene me vone. Do te luajme 'roza rozina' meqe jemi te kujtimet e femijerise
Mbaj mend akoma "ape maia" nje vizatimore qe me mesoi italishten. Dhe me pelqente shume sepse ishte edhe komik ne disa raste. Por italishtja e atehershme ishte pak fare me shume se vetem: "come sta? - bene e tu?
(tema) pelqej lioren qe na coi te femijeria, urrej ditet e veshtira te asaj kohe.
Mosha e liores edhe ti El@?
S'e mbaj mend. Mund te kem pare realizim tjeter. Ky me seri ishte?![]()
![]()
Per kete po shkruaj Joetisti , se besoj mos ta kesh pare...Apo jo vertete?
Ape maia e kam pare. Jam dolem te njohur.
Pse iku aq shpejt,dhe pse donim te riteshim,edhe nuk e shijuam sic duhej femirin.keto jane pyetjet qe mendoj kur kthem pas.Edhe cfare pyetje po mendoni kur ktheheni pas në kohe , befasoheni se keni jetuar një të shkuar që ka kaluar rrembimthi.