Urrej...

Mystique

Larg
Kurse une canele 5 e kam pare, po ku Goku kush eshte ?
(tema) urrej faktin qe nuk njoh Gokun.
Goku_Vector_by_HDoan.png

joetisti_

Locus omnem
Jo, kur ka qene ky per moshen tende, une rrezik do te kem qene duke gjuajtur vajzat qe na e plasnin shpirtin e mezi pranonin, disa, disa fare :p. Une te ngjashem pak me kete kujtoj nje personazh te filmave vizatimore te femijerise sime qe mbase edhe emrin s'ia them sakte por ishte: Macin gazeta. U sa "cmendeshim" ta shihnim :)

(tema) urrej faktin qe koha e liores paska qene me e bukur se imja.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Jo, kur ka qene ky per moshen tende, une rrezik do te kem qene duke gjuajtur vajzat qe na e plasnin shpirtin e mezi pranonin, disa, disa fare :p. Une te ngjashem pak me kete kujtoj nje personazh te filmave vizatimore te femijerise sime qe mbase edhe emrin s'ia them sakte por ishte: Macin gazeta. U sa "cmendeshim" ta shihnim :)

(tema) urrej faktin qe koha e liores paska qene me e bukur se imja.

Epo jam femije demokracie.

joetisti_

Locus omnem
Po Zorron? ( Z )
Zoron si film per te rritur, po. Por vizatimor do te kete qene me vone. Do te luajme 'roza rozina' meqe jemi te kujtimet e femijerise :)
Mbaj mend akoma "ape maia" nje vizatimor qe me mesoi italishten. Dhe me pelqente shume sepse ishte edhe komik ne disa raste. Por italishtja e atehershme ishte pak fare me shume se vetem: "come stai? - bene, e tu? :)

(tema) pelqej lioren qe na coi te femijeria, urrej ditet e veshtira te asaj kohe.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Zoron si film per te rritur, po. Por vizatimor do te kete qene me vone. Do te luajme 'roza rozina' meqe jemi te kujtimet e femijerise :)
Mbaj mend akoma "ape maia" nje vizatimore qe me mesoi italishten. Dhe me pelqente shume sepse ishte edhe komik ne disa raste. Por italishtja e atehershme ishte pak fare me shume se vetem: "come sta? - bene e tu? :)

(tema) pelqej lioren qe na coi te femijeria, urrej ditet e veshtira te asaj kohe.

1280x720-mKx.jpg
Hcalvinasgarcia.jpg

Per kete po shkruaj Joetisti , se besoj mos ta kesh pare...Apo jo vertete?

Ape maia e kam pare. Jam dolem te njohur.

joetisti_

Locus omnem
Mosha e liores edhe ti El@?
Megjithate ka ca filma vizatimore qe kur bej zaping dhe dikush ma terheq vemendjen, rri edhe e shikoj.
Besoj se edhe jeni dashuruar si femra me kete personazh. Apo vetem dashuri femijerore?

joetisti_

Locus omnem
1280x720-mKx.jpg
Hcalvinasgarcia.jpg

Per kete po shkruaj Joetisti , se besoj mos ta kesh pare...Apo jo vertete?

Ape maia e kam pare. Jam dolem te njohur.
S'e mbaj mend. Mund te kem pare realizim tjeter. Ky me seri ishte?
Vertet e ke pare 'ape maia'. Ua hajde puthemi tani meqe dolem te njohur :D Por per femijerine kishte nje magji atehere sidomos per tonen(jo tenden) qe ishte nga te paktat gjera qe na argetonin. Mbase te vetmet.

(tema) urrej Zoron tim se liora e paska me te bukur :( :)

Balahk

Locus omnem
Edhe cfare pyetje po mendoni kur ktheheni pas në kohe , befasoheni se keni jetuar një të shkuar që ka kaluar rrembimthi.
Pse iku aq shpejt,dhe pse donim te riteshim,edhe nuk e shijuam sic duhej femirin.keto jane pyetjet qe mendoj kur kthem pas.