Urrej...

Almaa'95

Papirus rex
Urretja eshte ceshtje personale te Urresh veten eshte e Drejte :) por te Urresh dike tjeter eshte jashte noramle sepse te gjitha jane pjes e jetes cdo njeri ne bote ka mangesirat e veta te mirat e tekqeija e veta por cdo njeri eshte i tille per vete :)

Po ndonjeher kur keto mangesirat dhe te keqiat e tjetrit te prektin ne menyre te drejtperdrejte ty , pse duhet te urresh veten n ket rast?!

Urrej kur nuk thuhet ajo qe mendohet por ajo qe tingellon bukur.

Rimseb10

Valoris scriptorum
Urrejtja esht shpikur nga prepotentet dhe mos ballafaquesit si disa ketu "femra" kto ta percaktoj .

Balahk

Locus omnem
Urrejta eshte instiktive,e pa shpikur nga askush.
cdo kush ne jeten e tij ka urryer,por kjo nuk do te thote qe cdo njeri eshte propotent.

Rimseb10

Valoris scriptorum
Urrejta eshte instiktive,e pa shpikur nga askush.
cdo kush ne jeten e tij ka urryer,por kjo nuk do te thote qe cdo njeri eshte propotent.

O ard a mos kam folur nr shumes une. Qe ta theksoj ty njeriu u krijua me nje pasterti aq hyjnore sa askush tjeter se ne ndjekim udhkryqe te pashpjegueshme kjo esht dobesi njerzore per pakicen ose shumicen

Balahk

Locus omnem
O ard a mos kam folur nr shumes une. Qe ta theksoj ty njeriu u krijua me nje pasterti aq hyjnore sa askush tjeter se ne ndjekim udhkryqe te pashpjegueshme kjo esht dobesi njerzore per pakicen ose shumicen
Po pra,edhe une ju thashe qe kjo qe e quani "dobesi" ndodhet ne shumicen.

Nuk besoj se ka njeri ne bote qe nuk e ka njohur kete ndjesi.

Rimseb10

Valoris scriptorum
Po pra,edhe une ju thashe qe kjo qe e quani "dobesi" ndodhet ne shumicen.

Nuk besoj se ka njeri ne bote qe nuk e ka njohur kete ndjesi.

Une sbera dallime se kjo dihet. Une per vete se njoh si ndjenj e ishalla sdo me jepet rasti ta njoh sepse ka mynyra te tjera qe te konfrontosh dike

dev

Forumium maestatis
Po ndonjeher kur keto mangesirat dhe te keqiat e tjetrit te prektin ne menyre te drejtperdrejte ty , pse duhet te urresh veten n ket rast?!

Urrej kur nuk thuhet ajo qe mendohet por ajo qe tingellon bukur.
sepse vetvetja ben gabim qe beson atje ku sduhet besuar me pak fjale{ koka ben koka peson }

Almaa'95

Papirus rex
sepse vetvetja ben gabim qe beson atje ku sduhet besuar me pak fjale{ koka ben koka peson }
:eek: kush permendi besimin? Nese ti e ke konkret rastin kerkoj ndjese. Nisem nga vetja , Une kur them urrej hipokrizine nuk e kam per nje person ne vecanti te cilit i kam besuar e me ka zhgenjyer, e kam per hipokrizine ne teresi dukr filluar qe sa shemtuar tingellon kur thuhet e deri tek shemtia qe te percon kur mendohet/ndjehet.

Te merresh me individ nje per nje me doemos do perfundosh me shume duke urryer veten ne fund :)

• Like
Reactions: dev

dev

Forumium maestatis
:eek: kush permendi besimin? Nese ti e ke konkret rastin kerkoj ndjese. Nisem nga vetja , Une kur them urrej hipokrizine nuk e kam per nje person ne vecanti te cilit i kam besuar e me ka zhgenjyer, e kam per hipokrizine ne teresi dukr filluar qe sa shemtuar tingellon kur thuhet e deri tek shemtia qe te percon kur mendohet/ndjehet.

Te merresh me individ nje per nje me doemos do perfundosh me shume duke urryer veten ne fund :)
Pikerisht ky eshte konkluzioni :) se te gjitha bashkohen dhe ne fund vetja ngel Fajtore dhe vetja merton Urretjen :(

dev

Forumium maestatis

Pikerisht ky eshte konkluzioni :) se te gjitha bashkohen dhe ne fund vetja ngel Fajtore dhe vetja merton Urretjen :(

dev

Forumium maestatis