Urrej...

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
cfare eshte 'mainstream' liora?

urrej... uh sa shume kam urryer deri tani :)
Mainstream , është një fjale që përdoret shumë në ambjentet kulturale.Ka të beje me muzikën , artin , me shijet dhe me moden. Në rrjetet sociale e përdorin si nje term për të ironizuar dhe parodizuar ndodhi , shfaqje apo situata të caktuar me në qender njeriun.
 

joetisti_

Locus omnem
Po atë thuaj , jemi si një bërthame e vetme. Hahahaha.
Ehe, bethame pjeshke.
kete lioren do ta puthja derisa te humbiste ndjenjat. Do kujtoja se vdiq dhe do pija helm, kur te zgjohej do te me shihte te vdekur dhe... si xhuljeta... Jo mo jo, do te thoshte: "iku per lesh ky, hajde se gjej nje tjeter :p

urrej mullirin e kafese
 
Top