Re: Tre arsye pse je krenar qe je shqiptar!
djali , shko njehere ne tirone dhe keto gjonat e mesiperme do i jetosh nga afer , plus absurditete te cdo lloji qe tek ne jane normalitete te tipit :
Prerje koke me sopate , marrjepeng e ke parasysh .
muhabetet ne tirone jane kaq te varfra , imagjino rrethet ti tani , psh : leke me kap p.... , me mashtru , me kap noi tender , me ia fut atij , shaka pa kripe fare , me fut noi maune ose konteiner pa dogane e sa gjona te tjera qe jane te pafundme .
ore si s me boni nonjoni ndonje muhabet libri , opere , filozofie , filmi jo mainstream , pikture etj etj .
mazallah biri , keto jane kar....... per robte .
jo ambicie mer plak , ku ta gjesh , po ke ne ambicia kuptohet : ca ka ai me shume se une qe ka kap ate p..., ka ate makine , ate shpi , ato leke etj etj .
P.S : sidoqofte une kam pershtypjen se je i vogel ne moshe dhe mendon akoma me gjonat qe ndoshta ben ne shkolle se me dukesh edhe cun inteligjent . prandaj ate krenarine me siguri duhet ta kesh se s ke jetuar per nja nje muaj ose me shume ne shqiperi keto kohet e fundit , pasi ke bere ca vite ne vienne , londer , paris, a new york , jo ne ndonje province , po edhe provinca ka rregull te pakten ne perendim . ne tirone psh mu me qelloi ma zhyti njoni nga mbrapa makinen filloi edhe te bertiste tjetri ca k.... bo . ca ti thush ? pajzotin , vetem ti sjellesh bodyguardin e plakut ose ndonje te forte qe e ma per kshu rastesh .