Tre arsye pse je krenar qe je shqiptar!

Hey Joe

Primus registratum
Re: Tre arsye pse je krenar qe je shqiptar!

plako mu me vje turp vallaj , se jemi shume popull katnar , injorant , ziliqar , servil dhe sa e sa gjona te tjera , kete gje e kuptoj me mire , sa here qe largohem nga shqiperia .

te paket jane robte , qe dine se nga i fryhet tytes .....

EvEr8

Primus registratum

1. ta meritosh emrin e shqipes
2. te veprosh - shqiptar
3. te vdesesh shqiptar!

mostro

Putraku

1 sepse kemi ngritur flllamurin ne vlllore orrreeeee degjoveeee
2 sepse stergjyshi im ka pase pushke me belcik
3 se kur u hapen depot u bem te gjithe bashkuar rreth armeve per nji qellim..me lujt kuman pe verteti

a do dhe nja tre te tjera.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

EvEr8

Primus registratum

1. Flas Shqipen e Perendive!

2. Kam guximin e Shqiponjes

3. Bese - Nder - Bujari!

TAO-TAO

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hey Joe:
[qb] plako mu me vje turp vallaj , se jemi shume popull katnar , injorant , ziliqar , servil dhe sa e sa gjona te tjera , kete gje e kuptoj me mire , sa here qe largohem nga shqiperia .

te paket jane robte , qe dine se nga i fryhet tytes ..... [/qb]
Edhe une jashte jetoj!

Katnar e injorante nuk jemi dhe kete e di shume mire ti, mos te filoj te numeroj statistikat!
servile jane politikanet, dhe mbase kane arsyet e tyre, sepse shqiperia nuk e forte ekonomikisht dhe duhet ta bejne pak rolin e servilit. Kurse pjesa tjeter e popullit nuk eshte aspask servile. Nese thua se eshte servile, do te thote qe ke ndenjur me shume jashte dhe nuk ke arritur ti njohesh aq shume shqiptaret.

[Ziliqar[/b]; mbase eshte me mire te thuash ambicioz dhe kjo nuk eshte nje gje e keqe!

Hey Joe

Primus registratum

djali , shko njehere ne tirone dhe keto gjonat e mesiperme do i jetosh nga afer , plus absurditete te cdo lloji qe tek ne jane normalitete te tipit :

Prerje koke me sopate , marrjepeng e ke parasysh .

muhabetet ne tirone jane kaq te varfra , imagjino rrethet ti tani , psh : leke me kap p.... , me mashtru , me kap noi tender , me ia fut atij , shaka pa kripe fare , me fut noi maune ose konteiner pa dogane e sa gjona te tjera qe jane te pafundme .

ore si s me boni nonjoni ndonje muhabet libri , opere , filozofie , filmi jo mainstream , pikture etj etj .

mazallah biri , keto jane kar....... per robte .

jo ambicie mer plak , ku ta gjesh , po ke ne ambicia kuptohet : ca ka ai me shume se une qe ka kap ate p..., ka ate makine , ate shpi , ato leke etj etj .

P.S : sidoqofte une kam pershtypjen se je i vogel ne moshe dhe mendon akoma me gjonat qe ndoshta ben ne shkolle se me dukesh edhe cun inteligjent . prandaj ate krenarine me siguri duhet ta kesh se s ke jetuar per nja nje muaj ose me shume ne shqiperi keto kohet e fundit , pasi ke bere ca vite ne vienne , londer , paris, a new york , jo ne ndonje province , po edhe provinca ka rregull te pakten ne perendim . ne tirone psh mu me qelloi ma zhyti njoni nga mbrapa makinen filloi edhe te bertiste tjetri ca k.... bo . ca ti thush ? pajzotin , vetem ti sjellesh bodyguardin e plakut ose ndonje te forte qe e ma per kshu rastesh .

8u

Primus registratum

1.Kam lindur Shqiptar
2.Jetoi si shqiptar :rockband:
3.Do të vdesë shqiptar

regele

Forumium maestatis

[qb] pirdh pirdh se lirohesh plak . [/qb]
Fatkeqsisht jam dakord me ty!

Aq shume e duam Shqiperine ne dhe aq krenare jemi per te, sa nuk na behet vone fare! Llafe per te genjyer veten jane te gjitha....

TAO-TAO

Primus registratum

Fillimisht postuar nga regele:
Fatkeqsisht jam dakord me ty!

Aq shume e duam Shqiperine ne dhe aq krenare jemi per te, sa nuk na behet vone fare! Llafe per te genjyer veten jane te gjitha.... [/QB]
Ej nuk eshte se nuk na behet vone, se besoj se nuk ka njeri ketu ne forum te cilit nuk do ti behej qejfi nese shqiperia do te dilte nga ajo gjendje e mjekuar ku ka rene. Mos harro se shume nga ne jane jashte po familjen e rob te tjera akoma ne shqiperi jane. Thuaj me mire qe nuk kemi mundesi te ndryshojme dicka personalisht, po kjo nuk do te thote se nuk na behet vone!

Anana

Primus registratum

E c'rendesi ka krenaria patriotike? Se mos na shton mireqenien ekonomike? Ncuq...

Pale ne Ballkan e ne Europen juglindore jane bere kushedi sesa shtete te vockla si fshatra. U pika qe s'u bie u vajti jeta tu rujt kufirin.

TAO-TAO

Primus registratum

Ej o Yllka e ke problem ti kur je jashte ti presantohesh te tjereve qe je shqiptare? NEse e nuk e ke problem , eshte nje shenje patriotizmi dhe ti e ben edhe pse nuk i sjell ndonje gje te mire ekonomise shqiptare.

soni2

Primus registratum

[qb] djali , shko njehere ne tirone dhe keto gjonat e mesiperme do i jetosh nga afer , plus absurditete te cdo lloji qe tek ne jane normalitete te tipit :

Prerje koke me sopate , marrjepeng e ke parasysh .

muhabetet ne tirone jane kaq te varfra , imagjino rrethet ti tani , psh : leke me kap p.... , me mashtru , me kap noi tender , me ia fut atij , shaka pa kripe fare , me fut noi maune ose konteiner pa dogane e sa gjona te tjera qe jane te pafundme .

ore si s me boni nonjoni ndonje muhabet libri , opere , filozofie , filmi jo mainstream , pikture etj etj .

mazallah biri , keto jane kar....... per robte .

jo ambicie mer plak , ku ta gjesh , po ke ne ambicia kuptohet : ca ka ai me shume se une qe ka kap ate p..., ka ate makine , ate shpi , ato leke etj etj .

P.S : sidoqofte une kam pershtypjen se je i vogel ne moshe dhe mendon akoma me gjonat qe ndoshta ben ne shkolle se me dukesh edhe cun inteligjent . prandaj ate krenarine me siguri duhet ta kesh se s ke jetuar per nja nje muaj ose me shume ne shqiperi keto kohet e fundit , pasi ke bere ca vite ne vienne , londer , paris, a new york , jo ne ndonje province , po edhe provinca ka rregull te pakten ne perendim . ne tirone psh mu me qelloi ma zhyti njoni nga mbrapa makinen filloi edhe te bertiste tjetri ca k.... bo . ca ti thush ? pajzotin , vetem ti sjellesh bodyguardin e plakut ose ndonje te forte qe e ma per kshu rastesh . [/qb]
hej jo
ke te drejte por mos harro se nuk frekuentojme te njejtit persona se ka edhe nga ata qe ne nje darke tek 2 Kitarrat ne durres diskutuam per arkeologjine dhe zbulimete fundit ne shqiperi !!!

gjithçka m'varet nga rrethi i personave qe ke !!! nje gje po sado pozite dhe leke te kene njerezit ne shqiperi mendja ke dashnort/ret ju rri dynjase kjo po qe eshte rregull shumice tek neve !!!

edhe mu mi ra njeri mbrapa makines dhe e provoi "pse mi re " po kur i fola nje here tha me fal sa ben makina çuno !!! e gjitha eshte sesi flet me njerzit dhe ne çfare shkalle e ven veten para tyre !!!!

soni2

Primus registratum

jam krenar se jam shqiptar

sepse di historine e vendit tim dhe te familjes time !!!

nuk harroj kurre nga kam ardhur ku kam qene dhe ku dua te jem !!!!

pak rendesi ku do shkoj
pak rendesi sa qytete do shikoj
pak rendesi sa emra do ndryshoj
zemra vetem per shqiperine do te brengoje

Princesha

Primus registratum

[qb]

[/qb]
ju flisni si me ken maja gomarit, nuk e shikon shqipnin ne cfar gjendjet asht, ti m'thu me bisedu muhabet operash. :confused:

"Si asht vendi , bahet kuvendi" kjo shprehja i shpjegon te tana.

Ka disa n'shqiperi qe diskutojne gjanat elementare, si bjen n'mend per libra e filozofi, e di kush merret me kto gjana, ata qe e kan shtru pranej /pf/images/graemlins/wink.gif

bahuni ifije realista, mos i shikoni gjanat vetem nga kendveshtrimi juj.

e sa per karakteristikat e shqiptareve, a e din ca ?

ne te i ke ra, por jo vetem shqiptaret jane kshu, kshu jan tan popujt, diferenca e vetme asht qe perendimort e kan pas mireqenien e stabilitetin me kohe dhe prandaj rregullat jan vendos e me doemos qe do t'zbatohen.

Nuk du me t'gjyku po kto mendime n'pergjithsi i vijn njeriut kur s'ka shum vite jashtetit e nuk asht fut krejt n'thellesi te jetes e njerezve ne vendin perkates. Me shku neper disko e me pi me te huj, nuk do te thot qe i njef, n'veshtiresi njihen njerezit.

pershnetje :wave:

Le_Routard

Forumium maestatis

1. Sepse jena te fort (se rrujm per ligjet), tongerlliksa (krenar me i llaf)
2. Sepse dime te themi te verteten vetem ateher kur s'duhet.
3. Se flasim i gjuhe qe e marim vesh vetem ne.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Hey Joe

Primus registratum

milet me pak fjale , qe jam shqiptar s kam per cfare te jem krenar dhe pike , ky o mendimi im personal .

Tani mund te vazhdoni dikutimin me njoni tjetrin .

Guest

O Hey J...
Dhe ne shtepi femije t´ishe rrit,do kishe icik nostalgji,per vendin tat..

P.s /pf/images/graemlins/laugh.gif C´mu kujtu ai filmi shqiptar,
"Ne shtepine tone"
- Do e kete rrahur Njerka.. :lol: