TRAGJEDI APO DENIM PER RUSET

TRAGJEDI APO DENIM PER RUSET

e hapa ketet teme per disa arsye.
pasi qe ti lexoj postimet dhe reagimet e anetareve atehere do tua tregoj arsyet.
cfar mendoni ju a eshte e drejte kjo qe ndodh ne rusi? a eshte tragjedi apo nje denim per ruset per masakrat qe i bejne ndaj popullit te cecenise

Male850

Primus registratum
Re: TRAGJEDI APO DENIM PER RUSET

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] I****! [/qb]
Nuk arrij te kuptoj te gjith keto fraza kaq te "bukura" qe perdor.
Megjithate nga ajo qe kuptova nga te gjithe mesazhet eshte:
1 - askush nga te gjithe pjesemarsit ne teme, kenaqet per vdekjen e njerezve dhe sidomos te femijve qe jane krijesat me te pafajshme ne kete bote;
2 - Kur flase per krijesat e pafajshme flase edhe per femijet kurde, qe ushtria turke dhe ajo e sadamit i kane helmuar dhe vrare (kam par nje dokument aq tragjik sa as varrit nuk mund tja tregoj. Nje femije i vdekur ne gjirin e te jemes duke pire qumesht. Shkaku bombat me helme te Sadamit. Femije dhe te rritur te djegur te gjalle nga flakhedheset e turkut). Ndoshta dhe amar deshte te thoshte keto gjera.
Prandaj, siç keshillon edhe ti Kontrapedal, para se te shkruash diçka mundohu te lexosh me ne brendesi, dhe perpara se te shkruash me inat, largohu nga pc-ja per nja nje ore, dhe kur te kthehesh rilexo prape dokumentat. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Eshte e lehte te vesh epitet si Fondamentalist edhe nje njeriu qe eshte ateist.

Kondrapedali

Kondrapedali

Male, mundohu të kuptosh pak më shumë se ç'mendon! % mesazhe më lart është ajo për t¸e cilën ti po flet. Qëndrimi im ndaj Amarit nuk ka të bëjë me vrasjet e fëmijëve por me atë që ai nuk e quan të drejtë që flitet kaq shumë për të vrarët në Rusi dhe kjo pasi nuk flitet edhe aq për të vrarët në vende të tjera, kryesisht myslimane!
Për më tepër që Amar në të gjitha temat ngatërron çdo gjë me fenë!

Ajo që the mbi fëmijët (civilët në përgjithësi) kurdë, irakienë, palestinezë apo të çdo lloj nacionaliteti tjetër që bie viktimë e dhunës, është pikërisht edhe qëllimi për të cilin unë e vizitoj këtë rubrikë! Nuk duhet futur në brazda fetare diskutimi sepse përdhoset kujtimi i viktimave si dhe humbet rëndësia e tragjedisë së tyre!

Male850

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Male, mundohu të kuptosh pak më shumë se ç'mendon! % mesazhe më lart është ajo për t¸e cilën ti po flet. Qëndrimi im ndaj Amarit nuk ka të bëjë me vrasjet e fëmijëve por me atë që ai nuk e quan të drejtë që flitet kaq shumë për të vrarët në Rusi dhe kjo pasi nuk flitet edhe aq për të vrarët në vende të tjera, kryesisht myslimane!
Për më tepër që Amar në të gjitha temat ngatërron çdo gjë me fenë!

Ajo që the mbi fëmijët (civilët në përgjithësi) kurdë, irakienë, palestinezë apo të çdo lloj nacionaliteti tjetër që bie viktimë e dhunës, është pikërisht edhe qëllimi për të cilin unë e vizitoj këtë rubrikë! Nuk duhet futur në brazda fetare diskutimi sepse përdhoset kujtimi i viktimave si dhe humbet rëndësia e tragjedisë së tyre! [/qb]
Faleminderit per pergjigjen dhe qendrimin qe po mban ne kete rast.
pershendetje
Male850