Tradhetia e femrave vs tradhetise se meshkujve

regele

Forumium maestatis
Re: Tradhetia e femrave vs tradhetise se meshkujve

Pse edhe ai qenka tradhtar /pf/images/graemlins/smile.gif ? Kukurec t'ia besh te permbrendshmet!

alb_girl82

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Megjithmen, ku e msove kte ti? Meshkujt kanë aftësinë të dashurojnë shumë persona njëhrësh se e kanë zemrën e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

... dhe trurin e vogel! /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

nuk te shkon nder mend qe tradhetia nuk eshte "me arsye"...eshte thjeshte me qef...me deshire...me instikt.. te terheq ai mashkull apo ajo femer dhe pike...
pastaj juve meshkujt jeni gjithe kohen depresive pa e kuptuar dhe vdisni per pak ngrohtesi femre...te cilen e gjeni...por e keqja juaj eshte se beni qefin dhe thoni fjalen e keqe nga mbrapa...pendoheni...ikni...fshiheni derisa te gjeni nje tjeter...me te cilen do te ndodhe e njejta gje...keni qef te perserisni te njejtat skema...keshtu ndjeheni ne siguri te plote... e para fizikisht jeni te kenaqur mendoni se pelqeheni (gje qe nuk eshte aspak negative)e dyta perfitoni nga miresia e femrave...e treta dhe me e keqja eshte se doni nga tradhetia ose nje lidhje e shkurter...vetem te mirat duke refuzuar dhe mos pranuar te keqiat e kesaj tradhetie ose NDJENJEN qe femra fut ne lidhje...

[/ QUOTE ]

Mos e luaj me se e ke thene fiks /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

regele

Forumium maestatis

Kush e ka thene kete se edhe mua me pelqen?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Dahlia eshte mjeshtre per keto gjera /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Mund te mos jete e gdhendur ne gur...fundi i fundit gjerat jane relative. Dicka qe kemi arritur te provojme ne studimet psikologjike eshte se ata qe tradhetojne edhe pse jane ne marrdhenie me nje partner qe i kenaq ne te gjitha menyrat e bejne kete sepse jane plot me PASIGURI ne veten.

Nje mashkull qe tradheton mikeshen e tij shume te bukur eshte i deshperuar t'i mbushe mendjen vetes se e meriton ate, dhe tradhetia i sherben si prove qe eshte "hamshor". Tradhetia ne shumicen e rasteve indikon se tradhetori dyshon se po e tradhetojne, ose se paku, dyshon se nuk po permbush detyrat e tij fizike ne marredhenien.

Tradhetia i sherben atij per te menduar, "jo vetem kete qe po e kenaq, por kam takat edhe per te tjera". C'ka eshte ne fakt nje probelem i vetbesimit qe ai po e adreson kryekeput gabim.

alb_girl82

Primus registratum

sei un pò strano o blendo! /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos te kane tradhetuar keto kohet e fundit? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blendi

Primus registratum

Jo, nuk jam fare ne lidhje, por kam tradhetuar vete dikur. ciao

^^MIA^^

Forumium maestatis

Blendi mund te tradhetosh edhe pse ndihesh shume i/e deshiruar nga dikush tjeter dhe te terheq aq shume sa ti tradheton pa menduar gje tjeter,as pasiguri asgje.Thjesht e ben,pa arsye sic thote Dahlia.

Blendi

Primus registratum

Sigurisht, nuk i kam provuar te gjitha. Prandaj po thoja se nuk eshte e gdhendur ne gur...Rendesi ka qe njeriu te mesoje nga gabimet e tij qe kur t'i jepet nje shanc tjeter t'i beje gjerat ashtu sic duhen, si thote populli? "te isha edhe nje here nuse, dija une si nuseroja"

i_own_u

Primus registratum

shum fjal e rend kjo TRADHETI

un do e zhdukja nga fjalori Shqip ket llaf... e do e zevendesoja me fjalen PASION

pse me tradhtove me Zemer... po ste tradhtova moj Shpirt thjesht ashtu dolen rethanat dhe ja kaq mbaroj aty

kshuqe hiç mos e vrisni menien 2 her... se jeta esht e shkurter

ajt me t'mira...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Si te kam ty per te na kenaq ndergjegjien si shpirt te kam /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe une ashtu e ngushelloj veten,he se nje jete kemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

orchidee

Primus registratum

10 pike nga mua per zemergjersine e meshkujve /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne fakt nuk u shkon te jene kurnace /pf/images/graemlins/tipsy.gif

i_own_u

Primus registratum

LiPS... se mos me akuzosh qe te prisha un goce

prish me kuptimin e karakterit kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Noto ndonjehere ai pasioni qe permende ti te ben te mos mendosh dy here.. ndaj rri i qete se sme ke prishur asgje.

marina s.

Forumium maestatis

Rendesi ka qe njeriu te mesoje nga gabimet e tij qe kur t'i jepet nje shanc tjeter t'i beje gjerat ashtu sic duhen, si thote populli? "te isha edhe nje here nuse, dija une si nuseroja"

[/ QUOTE ]
Nese shansi tjeter te jepet me nje partnere te re,atehere vlen kjo thenie popullit.Por nese shansin e kerkon nga personi qe tradhetove...ka shume mundesi te vleje nje thenie tjeter: iku vapa me gjithe gushtin. /pf/images/graemlins/wink.gif

Nga gabimet mund te mesosh Blend,por edhe ta pesosh keq...e atehere te rrofte qe mesove !

S

Scorpion

Guest

Thjesht TRADHETIA eshte nje ndjenje qe lind tek te dy partneret per arsye te ndryshme dhe ketu nuk ka nje "peshore te sakte" qe mund te mase se cilet tradhetojne me teper femrat apo djemte.

Nese nje mashkull tradheton, femra mer vesh per kete edhe ajo me siguri do e beje te njejten gje ne shenje hakmarrje dhe cka del ketu se prap dalim baraz, as meshkujt as femrat, thjesht sipas meje keto krejt jane ceshtje karakteresh njerezore dhe askush nuk mund te jap nje konkluzion per ate se cilet jane me te "poshter" e cilet jo.

abs

nuk e di...

tuj e vra mendjen (se e kam ves) /pf/images/graemlins/laugh.gif them se, me vertete kjo fjala tradhti asht jo perhere e pershtatshme,
gjermant kane dhe nje fjale tjeter: fremdgehen= me shku n't'hujen i bjen n shqip.

ndersa direkt itesh u bana kurioze dhe pyeta vehten: /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa lloje tradhetish ka?
hala s' me asht pergj, kush del vullnetar me ma ndihmu vehten teme qe te gjej pergj?
danke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

hala s' me asht pergj, kush del vullnetar me ma ndihmu vehten teme qe te gjej pergj?
danke /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Ndryshon esenca e tradhetise po arrite ta ndash ne subgrupe?Tradhetia e cdo llojit ngelet tradheti,cfaredo lloji qofte(fizike,meso-fizike,mendore...)

i_own_u

Primus registratum

shum pytje e komplikuar kjo absi...

ja se po te mar ja nje shembull /pf/images/graemlins/laugh.gif

un kam njonen pershembull... dhe kshu si pa dashje me bien rruga anej nga ty, ndaloj marim nje kafe pelqehemi dhe perfundojm n'sex /pf/images/graemlins/tonguee.gif

rruges kur kthehem ndaloj ne nje lokal thjesht per pak relax aty kshu si pa dashje zgjas shikimin me njonen ku pa nje e dy te gat'shem te hudhemi per nje te shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

skuptoj ç'hyn kjo fjala tradhti n'ke rast...?

personalisht do e quaja nje dit plot pasion kjo e jemja /pf/images/graemlins/laugh.gif

n'rregull...? /pf/images/graemlins/tonguee.gif