Tradhetia e femrave vs tradhetise se meshkujve

popkin

Forumium praecox
Re: Tradhetia e femrave vs tradhetise se meshkujve

eshte ajo fjala popullore
burri i mire me shoke shume

Hellena

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
eshte ajo fjala popullore
burri i mire me shoke shume

[/ QUOTE ]
Ose shoqe /pf/images/graemlins/eek.gif

S

Scorpion

Guest

vashdo se doja arriesh nje dite

arTesa

Primus registratum

femrat tradhtojn kur nuk dojn me partnerin dhe dashurohn ne nje tjeter person, kurse meshkujt qe ndajn seksin nga dashuria ,tradhtojn pa pik problemi edhe nqs jan shume te dashuruar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif, kshtu qe tradhtia e femrave eshte ma e rende /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif por edhe tradhtia e meshkujve nuk mund te falet sps tradhtia mbetet gjithmon tradhti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif

andrea 123

Primus registratum

TE ndiesh i tradhetuar eshte ndjenja me e keqe ne bote.Sepse ndihesh sikur ai person mendon se vlera jote eshte zero dhe ne te njejten kohe kupton se nuk ia kane vlejtur te gjitha sakrificat qe mund te kesh bere.

Femrat duke qene se nga natyra jane me te ndjeshme dhe ne kerkim te dashurise, jo seksit, e kane me te veshtire te tradhetojne. Por tradhetia e tyre eshte me e rende .

Meshkujt nderkohe jane te afte qe ta ndajne dashurine nga seksi, dhe mund shume mire te kalojne nje nate dhe aq, ku te kam pare pastaj. Kjo i ben ata shume me te ftohte dhe ndonjehere me....mizor.

MLK

Primus registratum

Diferenca ndermjet femeres dhe mashkullit eshte se mashkulli deri ne momentin qe s'ka bo gjo me femren, nuk i shqitet, nga momenti qe kryejn mardhenie, kete rrol e mer femra masnej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

SkErDi

Primus registratum

Jam totalisht dakort me arTesan dhe Andrean. Nese thoni qe femra eshte me e ndjeshme, diku para shume postimesh DAHLIA ka thene : femrat dine te tradhetojne me ndjenje, gje qe meshkujt s'e bejne dot, atehere i bie qe nje tradheti femre eshte shume me e rende se nje tradheti mashkulli, pasi femra e ka te veshtire te tradhetoje kurse mashkulli me te lehte. Pra si i bie e kujt esthe me e rende? E femreeeessss ! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Delphine

Primus registratum

Nuk behet fjale per te krahasuar kush eshte me e rende ...tradhetia e femres apo e mashkullit. Problemi qendron me ne thelb se kaq. Qe te dy sekset meshkuj apo femra e kane ne natyren e tyre njerezore tradhetine dhe kjo eshte lehtesisht e identifikueshme sepse ne tradhetojme shpesh, me fjale me gjeste, me veprime, njerez te ndryshem. Ajo qe duhet te theksojme ketu eshte qe natyra njerezore i ka pajisur femrat me nje ndjeshmeri te vecante qe tek meshkujt ekziston por ndoshta jo ne keto permasa dhe vetem kjo i ben femrat me shpirterore se sa meshkujt por kjo nuk do te thote se meshkujt jane me pak fajtore ndersa tradhetojne dashurine e tyre sepse ne natyren e tyre edhe femrat edhe meshkujt tradhetojne njesoj. Ndaj edhe per mua eshte e njejte si tradhetia e femrave edhe ajo e meshkujve

Timi

Valoris scriptorum

Un mendoj qe nuk ka kuptim te rrish me partnerin ne qofte se te mungon dicka e pazevendesuar ne jeten midis dy partnerve. Ne fillim te gjith rrijne bashke pa asnje lloj problemi sepse eshte dashuria. Fejohesh, martohesh, lindin femij e jeta merr nje drejtim tjeter e shum gjera sjane si me pare. Me kte dua te them qe kur vijne femijet gjerat nderlikohen nuk mund te ndahesh sepse burri o gruja nuk te ploteson gjithcka qe ti ke nevoj. Prandaj un mendoj qe duhet te jet dashuria por edhe rrespekti. Nuk mund te gjykoj ata qe mund te bejne nje gje te tille. Ne jemi mesuar vetem te shikojme piken finale jo etapat qe te detyrojn te shkosh aty. Ndoshta kam dal jasht teme po mu duk e drejte te theksoja kete gje. Gjith te mirat..

aristokratja

Forumium praecox

Ue, po ta kishe shkruar kete tek tema PROBLEME DREJTSHKRIMI, dmth jo kete, te njejtin drejtshkrim, do te te behej nje derr korrigjimi. Nejse, ë - te , mund t'i perdoresh nonjihere. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
E dyta, eshte e vertete ajo qe thua, per fazat qe mund te te cojne deri aty, por asgje nuk eshte e justifikueshme per tradhetine. Sado e veshtire te jete, me mire eshte te ndahesh. Vetem se realisht, disa here nuk i kuptoj ato gra, qe duke ditur tradhetite e perhershme te partnerit, rrine me ta, vetem qe te mos ngelen vetem. Disa here, me mire vetmia, se ç'akordimi mendor.

truth_hurts

Primus registratum

tradhton ai qe ndjen te tradhetoj prandaj kjo varet nga karakteri i personit sa ndergjegje seder edhe besnik eshte.....

nizzaboy

Primus registratum

Femrat qe tradhetojne jane me ner me than putana por kur eshte nje putane qe e don ske cbe dhe e fal i fut i te rrafme te fuqishme dhe pastaj shqep ne krevat tek per tek pa brek dmth une me kete rast prezantohem se jam me primitivi ne forum por dhe me liberali ( pse ? ) sepse e fala pra :) tradhetine !

ps:Mos tradhetoni ata qe i doni

Adile

Primus registratum

ashtu te duket po s'ke fal gje. Ti je skllav i dashurise edhe primitiv ta gezosh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

nizzaboy

Primus registratum

ej po si une nuk e fal e di por nuk e ke iden ca te rrafme i bera ajo me tradhtoi se un e tradhtosha por un e beja se kisha nevoj jo per qef nersa ajo per inat nuk i kuptoj femrat fare per mua vec dajak e sex duan dhe kur ja u jep njekosisht te duan me shume

Hellena

Primus registratum

Epo ju cunat skuptoni dicka ... pse juve ju lejohet me tradhtuar kurse kur ju tradhton ajo nuk lejohet ... a nuk eshte tradhtia e keqe per te dyja palet ? per femrat vetem nuk lejohet dmth

nizzaboy

Primus registratum

ej mua sme plasi se me tradhetoi se ja kam marre hakun 100 here ma shume POR te me thone de gjo une dua te tradhetoj e une do i thoja ok prit te gjej nje te hajrit qe mos te me koritesh me ndonje palaco te shkosh me ndonje cun tamam e jo uno al caso cosi dmth sme pelqen hilja ndersa une kam qene i hapur perhere do te tradhetoj dhe do e bej me filanen dhe pik ( pse jo kshu ? tepakten nuk i dihet del dhe noi treshe me ate rast ) dashuria eshte te ndihesh mire me dike por sex varion me te gjithe eshte i ndryshem,aman se na qitet fare