Tradhetia e femrave vs tradhetise se meshkujve

Purple_eye

Primus registratum
Tradhetia e femrave vs tradhetise se meshkujve

Tradhetia e femrave eshte me e rende se e meshkujve sepse femrat tradhetojne me dike per te cilin kane ndjenja ndersa meshkujt mund ta bejne dhe thjesht per te kaluar kohen. Ne fund te fundit eshte ne natyren e mashkullit te tradhetoje pra kjo eshte nje e drejte e tyre e pashkruar. /pf/images/graemlins/confused.gif
I kam degjuar shpesh keto fjale nga meshkujt kur hapet nje bisede e tille dhe habitem me llogjiken pas ketij justifikimi. C'mendime keni per kete gje?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Tradhetia e femrave vs tradhetise se meshkujve

Jam e mendimit qe edhe femrat duhet te justifikohen si meshkujt dhe keshtu jemi te barabarte...biles pak me mire se ta...sepse ne tradhtetojme me ndjenje gje qe ata nuk dine ta bejne /pf/images/graemlins/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Megjithmen, ku e msove kte ti? Meshkujt kanë aftësinë të dashurojnë shumë persona njëhrësh se e kanë zemrën e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif.

The_Meditator

Primus registratum

mua me duken shume te dobet meshkujt qe ndihen keq kur tradhetohen.personalisht kam pase nje shok shume besnik ne relationship dhe ne fund ishte femra qe e tradhtoi.dhe pashe qe ai u lendua shume nga ajo gje. mashkulli duhet ta realizoi faktin qe nqs femra e tradhton duhet mendoje gjithmon qe zemra e tij esht e madhe dhe ka vend edhe per femra te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

ka thene mire nje baron anglez

'' man needs whores,but a women doesn't need to become one''

Purple_eye

Primus registratum

Kjo eshte filozofi e gjinise mashkullore Kondra dhe DeeJay sepse pjesetare te kesaj gjinie jane shprehur ne kete menyre.

Isabelle

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Megjithmen, ku e msove kte ti? Meshkujt kanë aftësinë të dashurojnë shumë persona njëhrësh se e kanë zemrën e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Gjeniale /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Lexon dhe kete siper dhe pas tradhetise te mallengjejne dhe si te jete vakti !

Pik' e zez /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Immortal_goddess

Primus registratum

[/ QUOTE ]
Zemren e madhe,hyn e del kush do sikur te ishte autostrade /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

Tradhetia nuk ka gjini, ky eshte mendimi im. /pf/images/graemlins/wink.gif

Tradhetia .. tradheti mbetet.. po te gjithe tradhetojne .. pa dallim feje krahine apo idejeeeee, race e seksi .. keshtu qe amon mos na hapni tema te tilla se na preket ne seder /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

[/ QUOTE ]

Putain Kondre ç'i ke bo vetes me kete postim te gjitha femrat do te citojne me rradhe tani... /pf/images/graemlins/grin.gif

Ju jeni shume te keqinj meshkuj sepse kur te tradhtoni me nje femer do tradhtoni, do beni dashuri? dakort...do zgjase ca muaj...dakort...ku eshte e keqja qe nje femer ve ndjenje ne nje lidhje?...pse kjo femra eshte e keqe ... e para se ka tradhetuar dhe e dyta me KRIMINALJA akoma...eshte se ka vene NDJENJA...dhe ju e quani budallaqe...nderkohe qe une ju mund t'ju quaj...rob pa ndjenja qe beni dashuri vetem me seks... si primitivet...ashtu keni ngel...frikacake...majmuna...te pakten nje femer nuk ka frike te kete ndjenja...

pinkparadise

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

ou??? edhe une qe kujtosha se kishin problem ta mbanin zinxhirin e pantallonave mbyllur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

Tradhetia nuk ka gjini, ky eshte mendimi im. /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]
Gjinia ne keto raste ka avantazhe te llahtarshme,ngaqe shume meshkuj s'tradhetojne me mendje por vetem fizikisht nje femer e ka shume te rehateshme ta beje te vuaje si qenin e ne fund fare ti jap duart /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje femer qe tradheton me zemer s'ja ndjen shume per tjetrin,keshtu qe per hakmarrje emocionale s'behet fjale /pf/images/graemlins/angel.gif

S

Scorpion

Guest

Dahlia dhe ti pinkparadise te them te drejten mendoj se tradhtetojne si djemte ashtu dhe vajzat njesoj. E them kete sepse mendoj se nese jane te atij tipi te dy do ta bejne. "Kush tradheton, ai ose ajo e ka nje arsye".
Gjithsesi shume thone qe djemte tradhetojne me shume, dhe se vajzat jane me besnike. Thone qe vajzat jane me te dashura dhe jane me te ngrohta shpirterisht. C'nuk thone e thuhet ne fakt. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos i vini gishtin meshkujve, pastaj keto s'jane gjera te ndara me thike.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

nuk te shkon nder mend qe tradhetia nuk eshte "me arsye"...eshte thjeshte me qef...me deshire...me instikt.. te terheq ai mashkull apo ajo femer dhe pike...
pastaj juve meshkujt jeni gjithe kohen depresive pa e kuptuar dhe vdisni per pak ngrohtesi femre...te cilen e gjeni...por e keqja juaj eshte se beni qefin dhe thoni fjalen e keqe nga mbrapa...pendoheni...ikni...fshiheni derisa te gjeni nje tjeter...me te cilen do te ndodhe e njejta gje...keni qef te perserisni te njejtat skema...keshtu ndjeheni ne siguri te plote... e para fizikisht jeni te kenaqur mendoni se pelqeheni (gje qe nuk eshte aspak negative)e dyta perfitoni nga miresia e femrave...e treta dhe me e keqja eshte se doni nga tradhetia ose nje lidhje e shkurter...vetem te mirat duke refuzuar dhe mos pranuar te keqiat e kesaj tradhetie ose NDJENJEN qe femra fut ne lidhje...

S

Scorpion

Guest

Aman si i ndan ti Dahlia e i pret me thike keto gjera keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per mua tradhetia, s'ka te beje as me te qenit mashkull apo femer, as me moshen, as me klimen perreth, as me diten e javes...... Mendoj se nese dikush tradheton eshte:
-ose tradhetues/e e mirefillte... pra e ka disi nje cilesi te karakterit te vet tradhetine
-ose nuk eshte i/e lumtur me lidhjen qe ka (psh. eshte ne faze ndarjeje, apo nuk ndihet mire ne lidhje)
-ose eshte menyra e vetme qe shikon qe te thyej monotonine e dites(javes, muajit....)
-ose e terheq personi aq shume, saqe nuk logjikon.
Per mua meshkujt kane namin qe tradhetojne me shume, por besoj dhe them se femrat jane ne gjendje dhe realisht tradhetojne po aq shume. Ceshtja eshte qe shume meshkuj jane te vetedijshem dhe e pranojne qe: "TE GJITHE MESHKUJT TRADHETOJNE"...sepse "natyra apo fiziologjia e tyre" e kerkon kete! Dhe kjo per mua eshte arsyeja me pa sens, qe mund te degjoje! Sepse te njejten "arsye" (e diskutojme nese mund te quhet e tille) mund ta perdorin dhe femrat! Eshte nje pasoje kaq komplekse, por shume njerez i bien shkurt dhe thone: "ehhh mashkull mo!". Dhe kjo eshte gjeja me iracionale qe me degjojne veshet e lexojne syte .
Gjithsesi qendron nje fakt: Nese meshkujt i thone tradhetite e tyre, sepse u duken si medalje te fituara. Femrat nuk i permendin ato, sepse "njollosin" ate imazh qe besojne dhe shpresojne se kane.

Hajd Bye /pf/images/graemlins/wave.gif e mos u mundoni ti gjeni gjinine tradhetise /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Degjo me zemer...une nuk kam thike ne dore... /pf/images/graemlins/grin.gif une nuk jam kategorike...Tradhetia eshte per njerezit...eshte ndoshta e rende te flasesh per te...sepse natyra njerezore nuk e do qe te ndjehet e tradhetuar...jemi egoiste dhe nuk do na pelqente asnjerit nga ne ta dinim se i dashuri ose burri apo gruaja na ka tradhetuar...nderkohe ne e pranojme veprimin...tradhetine si akt te mirefillte..por fjala eshte pse nje mashkull duhet te ndihet me i pafajshem per kete akt dhe nje femer duhet tregu me gisht?

regele

Forumium maestatis

Jam e mendimit qe edhe femrat duhet te justifikohen si meshkujt dhe keshtu jemi te barabarte...biles pak me mire se ta...sepse ne tradhtetojme me ndjenje gje qe ata nuk dine ta bejne /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Dakord me ty! Femrat tradhtojne per te njejtat motive si edhe meshkujt dhe problemi eshte njesoj, por qe te thuash se meshkujt e bejne pa ndjenje /pf/images/graemlins/smile.gif te lutem! Rishikoje dhe nje here kete thenie /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahaha ok po bej nje perjashtim per ty sepse me pelqejne luanet si puna jote /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

regele

Forumium maestatis

Une doja te mbroja rracen, por meqe e beke vetem per mua perjashtimin, prape eshte ok! /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po pres Kondren te vije...per ate s'ka perjashtim...ate do ta grime sonte do ta bejme mish per qofte me pak tradheti ne vend te erzave dhe dashni ne vend te qepes... /pf/images/graemlins/grin.gif