Re: Tito - Marks & Lenin.

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Lenini ka qene i semrue me sifilis,sepse ka qene steril.Me pas ne nje takim me popullin (sic e kishte zakon Lenini qe ecte ne kembe edhe takonte robt edhe qante hallet) nje grua e vene nga sherbimet sekrete angleze e qellon.Faktikisht ai nuk vdes nga plumbi i revolverit por jetoi edhe 1 vit,mirepo nga analizat e gjakut doli se plumbi qe kishte marre para 2 vjetesh kishte qene me helm,pra ANGLIA e kishte siguruar vdekjen e tij edhe me helmim te gjakut.Keshtu smundi te perballonte 2 semundje edhe sifilizin edhe helmim ne gjak.Une kam pas fatin te vizitoj Mouzeloun e tij edhe e kam pare nga afer te shtrire,te ballsamosur.Eshte tamam si i gjalle. /pf/images/graemlins/smile.gifDhe po deshe a mund te na tregosh per shkaqet qe cuan ne vdekjen e te madhit LENIN... [/qb]
PS:Une ashtu mendova se jane injorant,ashtu sic mendon ti se jane pederaste /pf/images/graemlins/wink.gif

,megjithate plako,revolucionet komuniste kane marre qindra-mijera jete njerezish kudo ku u be ai revolucion,si ne France,si ne Rusi,si ne Kine etj,pra,parimi komunist eshte:marrja e pushtetit me gjak(shih shqiperi'97),dhe parulla kryesore komuniste eshte
   ,megjithate plako,revolucionet komuniste kane marre qindra-mijera jete njerezish kudo ku u be ai revolucion,si ne France,si ne Rusi,si ne Kine etj,pra,parimi komunist eshte:marrja e pushtetit me gjak(shih shqiperi'97),dhe parulla kryesore komuniste eshte Iktatura e Proletariatit!!Achiles,kur eshte lufte plako,normal qe justifikohen vrasjet,po kur je ne liri nuk ka justifikim,mos harro qe ne luften e dyte boterore u vrane miliona Gjermane,dhe askush nuk i demshperbleu ushtaret apo familjet e tyre,ata ushtare kishin zbatuar urdherat e eproreve,apo jo.Geno,Stalini zhduku njerezit dhe shoket me te afert te tij(shih Enveri),ja dhe nje thenie qe i tha Stalini Enverit rreth viteve '50:nqs don ta besh popullin te te degjoje,futi te gjithe neper mensa te hane buke!!E "bukura " ishte qe Enveri ua kaloi te gjith mesuesve te tij,dhe i la me sy hapur nga habija
Iktatura e Proletariatit!!Achiles,kur eshte lufte plako,normal qe justifikohen vrasjet,po kur je ne liri nuk ka justifikim,mos harro qe ne luften e dyte boterore u vrane miliona Gjermane,dhe askush nuk i demshperbleu ushtaret apo familjet e tyre,ata ushtare kishin zbatuar urdherat e eproreve,apo jo.Geno,Stalini zhduku njerezit dhe shoket me te afert te tij(shih Enveri),ja dhe nje thenie qe i tha Stalini Enverit rreth viteve '50:nqs don ta besh popullin te te degjoje,futi te gjithe neper mensa te hane buke!!E "bukura " ishte qe Enveri ua kaloi te gjith mesuesve te tij,dhe i la me sy hapur nga habija    [/qb]
  [/qb]