Tirana!!!!!!!!!

Tirana!!!!!!!!!

Nga nje teme e jo para shume kohesh ne Af e vjeter!

Tirana
~ndryshimet
~foto
~kuriozitete
~cfare ju mungon ngu kryeqyteti

Dhe cdo gje tjeter qe ta te beje me qendren administrative te Shqiperise!

eM :thumbsup:

DriniS

Ecejak
Re: Tirana!!!!!!!!!

Po postoj ketu ca foto te koheve te fundit qe kam bere neper tirane kur kam patur aparatin me vete.

tirana1.jpg

tirana2.jpg

tirana3.jpg

tirana4.jpg

tirana5.jpg

Boby

Primus registratum

Dikur Tirana

qendra_e_Tiranes.sized.jpg

1 Maj 1984.Ne bulevardin "Deshmoret e Kombit"

Nost3.jpg

erisa

Primus registratum

ej ol'drino na paske nxjerr zorr e bark ....qeke knoq mo n'tiron ....nuk more dhe ca foto tamom mer jahuu??

DriniS

Ecejak

Ca qun foto tamom ti, foto pubesh e lokalesh apo foto familjare? Kam fotografu vetem vendet qe jane duke u shnderruar nga fytyra qe kane pat, por do te te keshilloja te konsultoheshe me nje doktor se si do ia besh per te futur brenda ne trup zorret dhe barkun /pf/images/graemlins/smile.gif Ke nai vend preference qe do doje me pa nga tirana?

AnaBlue

Forumium maestatis

Drini, faleminderit per fotot!

Ke ndonje andej nga ish ekspozita Shqiperia Sot? /pf/images/graemlins/smile.gif

erisa

Primus registratum

ol'drin me ato foto vertete rritet turizmi ne Shqipri.
Me ate Tirane qe ke fotografuar ti jo qe malli nuk te mer po gati gati mhon dhe qe ke lindur aty.Une desha ti tregoja ca shoqeve ktu per Tiranen dhe kur kerkova dolen edhe fotot e tua baltërre/llacore .

dhe sa per zorret e barkut do ja gjej dermanin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Antionline

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] ol'drin me ato foto vertete rritet turizmi ne Shqipri.
Me ate Tirane qe ke fotografuar ti jo qe malli nuk te mer po gati gati mhon dhe qe ke lindur aty.Une desha ti tregoja ca shoqeve ktu per Tiranen dhe kur kerkova dolen edhe fotot e tua baltërre/llacore .

dhe sa per zorret e barkut do ja gjej dermanin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mos ke ndonje gjak serbi apo greku ti ? ke shkuar ne suedi dhe te duket vetja se ca po ben nqs ste pelqen vendi jot i mire apo i keq mbylle gojen dhe mos e ze ne goje fare, Sa per ate qe te vjen turp qe ti thuash te tjerve qe jam shqiptar/e ateher thuaj qe je ndonje Grek/e ose dicka tjeter. Te te vi turp te flasesh per Shqiperine keshtu, per keto qe the meriton nje ban temporary deri sa te te vin mend dhe mos te flasesh me keshtu per Shqiperine. :mad: :mad:

Antionline

Primus registratum

Prandaj jane 2 menyra te te perfaqsuari te rrugeve dhe jo me kot Drini ka gjetur dy kohe per ti marre ne foto te parat jane rruget ne ndertim i shikoni me gorpa ose me grumbull dherash sepse behen punime vendosen kanalizimet, kabullat e elektrikut, telefonise, net. etc... dhe ne grupin tjeter ne disa rruge te mbaruara dhe te asfaltuara qe kjo anisa nuk i venka re shpresoj te kesh qene e pire kur i ke pare dhe ke bere komente per to, ne te kunderten me duhet te them se nuk merrke ere fare nga ndryshimet.