Thënie shum me vlerë

Hektor12

Locus omnem
Ka njerëz që jetojnë për buzëqeshjen tënde.. dhe ka nga ata që do të skuqen kur të kuptojnë që nuk ia kanë dalë dot ta shuajnë atë.

Hektor12

Locus omnem
9 gjera qe sarrita ti kuptoj ndonjiher

1 - Pse femrat kur vene rimelin e mbajne gojen hapur?
2 - Pse per te mbyllur windows duhet klikuar ke "start" ?
3 - Pse lemon soda eshte bere me aroma artificiale ndersa detergjenti per pjatat me suko limoni?
4 - Pse kur prodhojne nje ushqim te ri per qente thone "me i shijshem", kush e provoi?
5 - Pse Noe nuk i la mushkonjat te mbyteshin?
6 - Pse e disinfektojne agen para se te bejne nje injektim vdekjeprures?
7 - I njihni kutite e zeza te pashkaterrueshme te avioneve? pse nuk e bejne te gjithe avionin me kete materialin?
8 - Kur lane bluzat e leshit hyjne ne uje, zvogelohen, pse delet nuk zvogelohen kur bie shi?
9 - Nese te fluturosh eshte kaq e sigurt, pse ate te avioneve e quajne terminal?

Hektor12

Locus omnem
Unë mundohem ti dua të tjerët , por është e vështirë , sepse shumica e njerëzve nuk janë mësuar me të mirën . Kështu që , meqë nuk dinë ta japin , nuk dinë as ta marrin .

Hektor12

Locus omnem
Fitimtar është gjithnjë ai që mund të dashurojë, të vuajë dhe të falë, jo ai që di dhe gjykon më mirë.

| Hermann Hesse |

Hektor12

Locus omnem
Nëse e kaluara të troket ne derë ti...MOS E HAP... Nuk ka hapësirë për ata që dikur ta kanë kthyer shpinën..!

Hektor12

Locus omnem
Mos thuaj kurrë që ëndrrat janë te kota sepse e kotë është jeta e atij që nuk di të ëndërrojë...

Hektor12

Locus omnem
Mos u mërzit me dikë që ndryshon befasisht, ... ndoshta ka hequr dorë nga aktrimi, e i është kthyer karakterit të tij të vërtetë!!

Hektor12

Locus omnem
Money you can buy a house, but not a home,
Money you can buy a clock, but not time,
Money you can buy a book, but not knowledge,
Money you can buy blood, but not life,
Money you can buy sex, but not love,
And Money Can't Buy Happiness,
Money is not everything but everything need Money,

Hektor12

Locus omnem
Dashuri + Kujdes = Nena
Dashuri + Brengosje = Baba
Dashuri + Ndime = Motra
Dashuri + Mbrojtje = Vlla
Dashuri + Jet = Grua/Burre
Kujdes + Brengosje + Ndim + Mbrojtje + Jet = FAMILJA.

Hektor12

Locus omnem
"E djeshmja është e vdekur, e nesërmja nuk ka mbërritur akoma. Unë kam vetëm një ditë, dhe unë dua të jem i lumtur në të. "

Groucho Marx

Hektor12

Locus omnem
"Në qoftë se një mace e zezë kalon rrugën tuaj, kjo do të thotë se kafsha është duke shkuar diku."

Groucho Marx

Hektor12

Locus omnem
Ashtu si në dashuri, edhe në marrëdhëniet e fëmijëve me prindërit, më i dobët është ai që do më shumë.
Ruso