Thënie shum me vlerë

Hektor12

Locus omnem
If you think that fuck is funny, fuck yourself and save the money ... that was for anyone who think is grown up

Hope

dans ton coeur
Gjithëmon do egzistoj një laps që të shkruaj të ardhmen por asnjëherë një gomë që të fshij të kaluaren..!

HipHop-Girl

Papirus rex
Përse njerëzit duhet të jenë të vetmuar? Miliona njerëz në këtë botë, duke u djegur nga dëshira të zjarrta, në kërkim të të tjerëve që mund t'iu ofrojnë kënaqësi, e megjithatë ende vazhdojnë të izolohen. Pse? Mos vallë Toka ka vendosur kështu të ushqejë vetminë njerëzore?

(Haruki Murakami)

HipHop-Girl

Papirus rex
Një ditë një njeri i pasur i dorëzoi një shportë me fruta të prishura brenda një njeriu të varfër. Njeriu i varfër buzëqeshi dhe u largua me shportën. Më pas e boshatisi atë, e lau dhe e mbushi me lule të bukura. Kur njeriu i varfër u kthye, ia dha. Njeriu i pasur u habit dhe i tha: "Përse më dhurove lule të bukura kur unë të dhashë plehrat?"
Dhe njeriu i varfër i tha:"Gjithkush jep atë që ai ka në zemrën e tij!"

Hope

dans ton coeur
Dashuria ishte e vetmja ure ndermjet te dukshmes dhe te padukshmes, e njohur nga te gjithe qeniet njerezore. E vetmja gjuhe e duhur per te bere te kuptueshme ate qe universi i mesonte perdite njerezve. "

Hektor12

Locus omnem
Në botë nuk ka as shtypës e as të
shtypur. Ka të tillë që durojnë, që t’i
shtyp dikush dhe të tillë që nuk durojnë.

| Qemal Ataturk |

Hektor12

Locus omnem
Gabojmë gjithmonë. Gabojmë nga inati, nga dashuria, nga xhelozia. Gabojmë për të mësuar. Mësojmë që të mos përsërisim kurrë disa gabime. Gabojmë për të kërkuar falje, për të pranuar që kemi gabuar. Gabojmë për tu rritur, për t'u pjekur. Gabojmë sepse nuk jemi perfekt!

|Bob Marley|

Hektor12

Locus omnem
Nëse do t‘ia shuash urinë dikujt për
një ditë, jepi një peshk, por nëse do t‘ia
shuash urinë për gjithë jetën, jepi
grepin.

| Konfuci |