Te Zihesh Per Te Paguar !!

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Te Zihesh Per Te Paguar !!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif uuufff ça kom qesh mi none /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

sa per çeshtjen....

gjithshka varet nga situata edhe me ke ke te besh...

kur ke te besh me njerez qe i do, eshte kenaqesi....
kur ke te besh me rob qe si njef akoma, eshte me mire ta pagush ti ne menyre qe te evitosh ndonje situate te pakendeshme me tej (dhe kjo ndodh me nje pjese te mire shqiptaresh)
kur ke te besh me rob qe i ke inat (qe per nje arsyje apo nje tjeter gjendesh ne te njejten tavoline) ose seicili pagun te veten, ose ai qe i paguan dmth qe tregon se nuk do ti detyrohet asgje...dhe kaq.

Kondrapedali

Kondrapedali

Na mi ti se as Kanuni nuk ka kaq shum nene /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

P.S. Tu nous as manqué douceur ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Vals

Primus registratum

Kondre, edhe une llogarite e alkolit bej kur shkoj ne Shqiperi. I bie shume me lire se ketu. E ka bere italiani/greku etj. det me pije Shqiperine. Rrofte kontrabanda!

MLK

Primus registratum

Hopa, e zbulum ne nji gjirokastrite te re ne AF /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

hajde paguj n'lagje teme, nuk zihet njeri hiq, nje danke n'tonalitet cool merr si shperblim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

Hellena

Primus registratum

Nuk esh puna aty po tek menyra e te menduarit te Shqipove ..Sikur ca eshte pagimi e bejne gjithe ate gje te madhe ..

abs

nuk e di...

he mi ti, se tjeret kan ndrru mendje rrugs, biles asht dasht rrug e gjat thojn, pyet MLK /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aniii</div><div class="ubbcode-body">Nuk esh puna aty po tek menyra e te menduarit te Shqipove ..Sikur ca eshte pagimi e bejne gjithe ate gje te madhe ..</div></div>

Te paguash per dike tjeter, nuk eshte gje e vogel. Tregon kenaqesine qe ka tjetri te te ftoje ose te te paguaje kafen, respektin apo edhe detyrimin qe ka ndaj dikujt tjeter.
Mua me pelqen qe kjo tradite vazhdon akoma. Jo po me mire si ketu, qe ne restorant...nxjerrin te gjithe celularet tu bo llogari sa i bi me pagu nga fatura...me te ik menja e kokes...

Ne tavoline ka rregulla...Jo per gje po ne te tilla raste shihen edhe ata qe jane kavaliere, edhe ata qe perfitojne si dhe ata qe kursejne centin

olololol

Primus registratum

Dahlia Puc lali ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Zenia per te paguar ne 80 % eshte respekt
Eshte deshire per te shprehur qefin qe me pi dicka me ate , dhe ate qef do ta cosh deri ne fund .

LUANESHA

Primus registratum

te zihesh per te pagu sme ka ndodh ndonjiher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
,por me bejne te qesh disa persona qe "duan" te paguajne e mazallah se e nxjerrin portofolin nga gjepi dhe bejne gjasme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif...
masnej kur del femra me mashkullin ,nuk ka lezet te paguaj femra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gifeee.
ky asht mendimi im. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

Guest

Edhe une dakort jam te paguj MLK -ja...mos u zini goca /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

prit e zot me nejt e me prit MLK se po paguan kemi ngel pa

pi gja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Guest

Une per vete s´jam kaq e zhgenjyme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

rendesi ka qe paska pagu nji her /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif
,po hajt se nuk esht viti i ri qe te paguaj perher ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

MLK

Primus registratum

Kur vje kjo puna e pageses mu me duket pak e perpjete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif nuk e di as vet me e kam me siklet me e ngjit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Sa iken fatura nga tavolina, fillo menjehere disheza /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Guest

He se ja del, rendesi ka "marshi" i duhur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif per dishezat dhe tatepjetat.

MLK

Primus registratum

Perveç se e perpkete, me duket dhe e gjate shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif