Te Zihesh Per Te Paguar !!

olololol

Primus registratum
Re: Te Zihesh Per Te Paguar !!

Bravo ju meson nje gje te mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Guest

Kjo puna e qerasjeve nuk me pelqen shume.Jam dakort ta praktikosh me te afermit, por kur eshte fjala per daljet me shoqerine, me mire le t´í qendroje secili hesapit t´vet. Kjo gje ka anen pozitive pas, pavarsisht se ne shqiptareve na duket e qerasura si tregues kavalierlliku. Por ne kemi dhe dicka. Po na qerase, nuk duam te ngelemi borxh dhe duhet te gjejme diten ta lajme ate. Ketu nisin dhe ato xhestet me duar e kembe, "fute portofolin brenda", "s´te flas me goje po pagove ti" etj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Jam pro qerasjeve me "sebep"...ditelindje, festa, ftesa etj ndryshe secili sipas oreksit dhe xhepit te vet. Askush nuk vihet ne pozite te veshtire. (dhe pse per qellim pozitiv).

MLK

Primus registratum

Edhe kur te qerasin me akullore ose me çizme ty nuk te pelqen? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Une per vete nuk paguj me, jo per gje po ishte nje kohe qe nuk me flisme me asnje nga shoqnia me goje ( e me kishin dale borxhit, me kishin paralajmeru qe "po pagove, ste flas mo me goje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif)
Keshtu qe thashe me vete sa te ngel pa shoqni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif, me mire spo pagoj me; po lej te tjeret me pagu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

policia

Forumium maestatis

une mendoj se ketu ne shqiperi eshte ceshtje reciprociteti...
te qerasin 2 here, i qeras 3 here, por ama eshte edhe nje gje tjeter po fillove me bere hile, fillojne edhe te shmangin pastaj...
pastaj hyn edhe ne goje te shoqerise, dhe fillojne bejne gallate pastaj, dhe me hy ne goje te shqiptarit zor se e kap me veten...

MLK

Primus registratum

Pu pu, sidomos pas monizmit qe u demokratizu kjo pune gojes, se perpara se dinim ça ishte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Sa here dal me nonji shoqe i them te paguj vetem ne goje mos me mer ne mes te lokalit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif jo per gjo po ka njerez ne na shofin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

policia

Forumium maestatis

tju tregoj per njerin...
vjen ne kafe dhe porosit dopio xhin edhe nje kafe nga mbrapa...
1 here,2 here,3 here po ky muhabet edhe shoket e zyres tani kur kane ndermend te shkojne ne kafe dalin pa u ndjere 1 e nga 1 dhe takohen te kafja vetem qe ta shmangin kete kolegun e tyre...
dhe ti shohesh kur vijne nje nga nje aty te tavolina vdes duke qeshur...

MLK

Primus registratum

Ah ky eshte ai tipi qe koleget e punes ja marin ne goje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif punen e pageses /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Julianna

Primus registratum

Une mendoj se cdokush duhet te paguaje per vete. Nese dikush te fton sepse ka nje sebep, ok.
Gjithsesi kjo varet se si je mesuar me shoqerine tende. Une nuk i duroj dot grindjet ne tavoline. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

MLK

Primus registratum

Po kur tjetri te kerko me te llafepistos masnej, sebep quhet ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Guest

Te sebepi anon, keshtu qe mos u ndi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

Rri se po ta paguj ne tu kafen, se kom sebep /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Guest

Nuk kam ndermend me u zi jo. Kot s´thone "rrofte sebepi" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

MLK

Primus registratum

Vetem mos harro pa vesh perpajsen e shkolles kur te vish /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Guest

E kam parasysh vete ndryshe do qerasje ndonje teta doktoreshe
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

Ate te klases pare se ajo e tetvjeçares te rri pak e gjate ke komet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Guest

Qe t´bish rehat, po ve vetem jaken /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Jo jo se po veshe vetem jaken, kom fryke se nuk na ndahet kamarieri ka tavolina masnej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

olololol

Primus registratum

Edhe thoni sju djeg ke leku ( nuk o leku me i rendesishmi ) heheheheh

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une njoh njonen qe duhet te armatosesh kur del me te...ose do te paguj gjithe kohen motra ose te thy turinjte...zakonisht duhet te presim kur ajo shkon ne banjo...qe te perfitojme nga rasti per te paguar... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Pse nuk e prezanto me MLK kët gocën?

Kët ver, kur dilsha me shoqnin (nja dy her se mo tepër nuk m'ra rasti), fillojshin t'gjith tu bo si t'fort se kush do pagute (sigurisht si paqedashës që jemi mbajm vetëm armë të kalibrit të vogël). E kuptojsha që dojshin me m'bo respektin, se helbete 3 vjet pa u pa, por problemi qëndronte që sado që të shkonte tavolina unë i bija llogarisë me çmimet e Kanadas e mu dukte sikur kisha gjet parajsën (alkool me t'lir) n'Kanada (5-6 $ 1 ounce. 1 oz = 28.34... gram). Kshuqë ja thash pa i ofendu shum se me çmimet e ktushme (atjeshme me i llaf) un pagujsha kafe e konjak (vodka, raki, etj.) gjith ditën pa e ni shum. Pan ç'pan e i futën mrena pisqollat e n'fun e hongra un pagesën. Mir që pagova me shku deri atje po as kafen nuk m'pagun /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif