Te Zihesh Per Te Paguar !!

policia

Forumium maestatis
Re: Te Zihesh Per Te Paguar !!

mos i beso shume antiplumbit se me keto qe kemi gjendje e ha kur te duash

MLK

Primus registratum

Epo me mire po vkam pa pare m vete pra, se me bi shtrenjt kafja me ble jelek antitank /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ps. Ne ça veni do paguje kafen ti se harrova me te pyt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

policia

Forumium maestatis

kur shkoj te pi kafe edhe une ne dore te zotit jam ... (nuk marr arme me vete)...

MLK

Primus registratum

Sh shi, nuk e dijsha qe kishte ne police gjirokastrite /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Ti ta leke dopjo gjashten ne dor goce /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

U pa puna po gjejm ndonje lokal qe nuk ka toilette, keshtu qe s'ke ku ik kur vje fatura /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

policia

Forumium maestatis

ha ha ha
degjo nje kafe ta jap me qef, po mos e bej rruge kete pune...

MLK

Primus registratum

Jo jo pa merak se nuk jom kryetar bashkie une me bo rruge /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif poplli ka zgjedh Edi Ramen per ket pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

true confidental

Forumium maestatis

Kjo puna e te paguarit eshte kriteri numer nji i eleminimit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif MLK ti eleminoke veten .......... looks like u re not in the market anymore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Adile

Primus registratum

Mire e ka goca /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif qenke kot fare ti MLK /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

MLK, do e morsh veten ti apo si o puna? Jo se po fillojm me besu që kon të drejt.

Kush po vje ti jap i kafe? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Adile

Primus registratum

MLK do vij se atij i qan syri per cik qyl /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

true confidental

Forumium maestatis

Loooooooooooooool, Kafen me Kondren e kisha vet sot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif MLK le te mbaje radhe po se di nese Kondra e ka dhe tjetren free /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Timi

Valoris scriptorum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Luanesh jo jo nuk zihem se jam paqifist un qafsha xhemilen vjerren e xhevrijes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Un po nisem takohemi tek kafja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Mos u vono se skam shum koh ne dispozicion. Mirpafshim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

MLK

Primus registratum

Qeka bo me u fut ka rradha grave ktu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

Pse ke nonji kritike kundra grave ti ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif