Te ndryshme

assassino26

Primus registratum
Re: Te ndryshme

Anxhel devili dhe Hoti,po transportonin 1 Arke me bomba:
-Po sikur te na plasi njera i thote Hoti Anxhelit
-E pra,tha Hoti edhe une ate po mendoja,Po fundja-vazhdoi ajo,ne pa numer i kemi,i themi qe kaq ishin

Ne stacionin e policise,merr Anxheli ne telefon
-Alo policia?Kom mor vesh qe keni gjet 1 burre sot te myt ne Lane.Me duket se eshte burri im
-Me falni zonje,pergjigjet polici,a mund te na jepni ndonje detaj me teper?
-Patjeter zoti polic.Calon pak nga e majta dhe ka theks si nga veriu

assassino26

Primus registratum

Anxheldevili edhe Hoti do u hudhshin me parashute.
1,2,3 hudhet Anxheldevili e para.terheq rripin dhe fup hapet parashuta
1,2,3 hudhet ne hoti.Teheq rripin,lesh,terheq rripin e rezerve lesh edhe vazhdon Hoti renien e lire,duke menduar ne ato pak casten per komshiun e katit te 5-te.E shef anxheli qe e kalon Hoti edhe thote:-Po k'ta langaraqet si s'me thane qe qeka gare edhe nji te heq parashuten edhe leshohet me kalu Hotin

assassino26

Primus registratum

Hoti merr Anxhelin ne telefon
Axhelina,gjeta 1 liber shume te bukur sot,si te zgjidhesh 50% te problemeve
-Anxhelina-A e bleve?
-Hoti-Po,bleva 2

assassino26

Primus registratum

E dini pse Hoti dhe Anxheli sa here ikin ne plazh,marrin nga 1 dere makine me vete...E dini pse?
Sepse kur kane vape,ulin xhamin :smash:

assassino26

Primus registratum

E dini c'ndodh nqs Hoti dhe Anxheli veshin breke te lame perdite???
Pas 1 jave su hyjne me pantallonat

hot

Hotgirl

Ne kohen qe Kosevaret ndodheshin ne Shqiperi, ne nje vend po shperndaheshin ndihma per to. Konkretisht ishin lines per femrat. Nderkohe vjen peshkatari 70 vjec dhe pyet djalin qe po i shperndante:
peshkatari- C'fare shperndani ketu?
- Peta byreku - ia kthen ky meqenese e shikon qe xhaja nuk qe kosevar.
Peshku vihet ne rradhe. Para tij ishte nje kosovare(angeldeviled) qe po i lutej djalit t'i jepte dy pako se nuk i mjaftonte nje. Djali s'pranonte se ish racion "nje pako per femer". peshku tuj ngju biseden nderhyn ne thote:
- Po jepia more djale se kushedi se sa e ka tepsine kjo zonja! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

shkon angeldeviled ke doktori se i pat ngec vibratori mrena /pf/images/graemlins/laugh.gif
-doktor,doktor,te lutem me ndihmo
dok:-ska problem se ta heq una!! /pf/images/graemlins/wink.gif
angeldeviled:
-ska problem ska problem po vetem me nrro baterit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

angeldeviled..kshu osht kur grricesh :devil:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]
Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] ketu ne shqiperi ban pak si shtrenjte interneti e duhet me i shkry shpejt!!!!!!!!pastaj mjafton esenca!!!!!!!!!!!!sa per autoresine e saj nuk eshte krejt krejt prej shkore se me sa kam pa une s'keni det kun ju,vec ca liqen!!!!!po nejse se shkodren e du fort!!!! [/qb]
Edhe un te du fort ty , po moj naqe taman e ke liqenj kena na, po aty ku the se nuk kena det uuuuuuuu mas maj naqe se asht turp, si maj nuk e dike se ne kena detin adriatik (edhe alamet plazhit) maj naqe ne Velipoje.u [/qb]
hej une jam as ne geo po e kish afjalen per qytetin jo per rrethin e Shkodres!!! [/qb]
Kujtove se pshtove ti, ja ja prit kadal iher /pf/images/graemlins/laugh.gif , po meqe e kishe fjalen vetem per qytetin e shkodres ate barcaleten e ke kuptu gabim ath, se ngjarja zhvillohet ne Velipoje maj naqe, na edhe nja dy :kiss: :kiss: :lol:

Kollarja

Primus registratum

Fejohet Hoti me Xandri, dhe vjen ke shpia me mare Hotin per me shku ne kinema. Helena i thote Peshkatarit 8 vjeç, hajde shko dhe ti me motren n'kinema. Xandri nxihet n'surrat fare.
Javen tjeter vjan prap Xandri me makin.
-Kam ardhe me marre Hotin ne kinema.
Helena i thote Peshkatarit, hade ik dhe ti me motren n'kinema.
-Po jam me makin, thote i shkreti Xander.
-Pse re nuk paska ven per nji cope kalamoni aty?
Javen tjeter vjen prap Xandri me motorr.
-Kam ardhe me marre Hotin ne kinema.
Helena i thote Peshkatarit-Merr bicikleten dhe ik dhe ti me kto n'kinema!
Xandri motorrit dhe tym, Peshkatari rrapa-dup, rrapa-dup duke i gjymu nga mrapa, dhe mas pese minutash i shef me nji kanal.
Me shpejtsi kthehet mrapsht ne shpi.
-Mama, mama, ç'na gjeti!
-ça ke re dreq, i thote Helena.
-Aksident.
-Kush?
-Motori ne kanal,Hoti kishte rane matane kanalit me kom perpjet, kishte vdek siguro, se nuk leviste fare, ndoshta Xandri dhe mund te shpetoj, se dukej akoma gjalle.
-E sigurt?
-Po, e pashe qe i liviste akoma by*** .

hot

Hotgirl

:lol: :lol: :lol: kallare traft pika :tipsy:
prit sa t'gjej noj barrcolet e te te kullandris /pf/images/graemlins/laugh.gif ne ty

hot

Hotgirl

peshkatari ne Kallarja ,tuj qen t'varfer deri m'kulm venosen me vjedh i banke ne me ja kerrcit m'pushime n'Meksike /pf/images/graemlins/laugh.gif
Plani ishte i thjeshte: "peshkatari do rrinte te runte ne peme kurse Kallarja do ngjitej te vidhte". Ne kshu u be. Ndersa Kallarja ishte mrena n'bank, polici qe poshte shef Peshkatarin ne i thot:
- Car ben aty ti mer?
- Hic - i thote ky
- Si mer hic m'thuj mua car ben aty
- Po ja po i kendoj henes
- Ouuu..?? e si na qenka kjo kenga?-e pyet polici
- O sa e bukur qe eshte hena,
Dil Kallare se na u piiip nena
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Tako Salo Munin.

Salo: Muno he re, c'kina? Nga ke hum kshu?

Muni: Isha per pushime ne Egjypt mer praaaa.

Salo: Hehuuuu, po mo? Car pe, car bone nonji gjo te bukur?

Muni: Aaaa, jom kenoq, kohe e bukur, ngroft, plazhe persmari, mrekulli fare. Vetem se kishte i gjo, vuna re se egjyptjont ishin shume pederasta, nji e dy dhe jua lishin bithen tursitave pa teklif fare.

Salo: Epo ne fakt e kom nigju dhe une. Thon qe egjyptjont jon shume te varfer dhe ashtu e qisin paren.

Muni: Moooos me ja dhfsh rracen! Ta kisha dite qy ne fillim do ishte ma mire se una sa her e jepsha, e jepsha pa pare fare!

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

aMoku

Primus registratum

Mesuesja shtron pyetjen ne klase:
- Si mund te fusim nje vrime ne nje vrime?
Ngre doren Mira me padurim:
- Mesuese, mesuese!!
- Po Mira, - i thote mesuesja.
Mira pergjigjet:
- Marrim nje shishe dhe gryken e saj e fusim ne goje.
- Te lumte, - i thote mesuesja, qe kerkon tani te nderlikoje pyetjen. Dhe u drejtohet nxenesve:
- Si mund te fusim 2 vrima ne 2 vrima?
Mira perseri:
- Mesuese, mesuese!!!
Marrim dy shishe i fusim ne veshe.
- Te lumte, - i thote mesuesja e habitur me shkathtesine e Mires.
Pastaj pyet:
- Si mund te fusim 6 vrima ne nje vrime?
Mira dhe Beni ngrene doren njeheresh:
- Mesuese, mesuese !!!
Mesuesja preferon te degjoje Benin, i cili u pergjigj:
- Marrim nje fyell me 6 vrima dhe ia fusim Mires ne ***** se na cau k*rin!

aMoku

Primus registratum

Nje dite, kur mesuesja afrohet tek derrasa e zeze, vuri re qe dikush kishte shkruar fjalen"penis" me shkronja shume te vogla. Ajo menjehere u kthye nga klasa dhe po kerkonte me sy fytyren e fajtorit. Meqenese nuk gjeti gje, ajo, fshiu derrasen e zeze dhe vazhdoi mesimin.

Diten tjetrer ajo vajti ne klase, dhe pa me shkronja me te medha fjalen "penis" perseri te shkruajtur ne derrasen e zeze. Perseri, ajo u kthye nga klasa, por perseri nuk gjeti gje, keshtu qe ajo vazhdoi mesimin e asaj dite.

Cdo dite, per rreth nje jave, ajo shkonte ne klase, dhe gjente te njejten fjale te shkruajtur ne derrasen e zeze, dhe, cdo dite e shkruajtur me shkronja me te medha.

Me se fundi, nje dite ajo vajti ne klase duke pritur qe te pershendetej nga e njejta fjale, por ne vend te saj gjeti fjalet:
- Sa me shume ta ferkosh, aq me i madh behet...

aMoku

Primus registratum

Ishin njehere partizanet, dhe ne luftim e siper me gjermanet, po rrethoheshin nga te gjitha anet. Dhe me ne fund vendosin qe te shfrytezonin te vetmen rruge shpetimi: Vajtjen ne fshatin me te afert.

Mbasi vajten atje, shkojne tek fshatari, dhe i thone:
- O fshatar na gjej ndonje vend ku te fshihemi...
Fshatari i zene ngushte i kthehet:
- Ketu ne shtepi vetem 2 vende fshehjeje kam: Mullarin dhe pusin bosh.
- Ne mullar nuk futemi - i kthehet komandanti partizan - se na vrasin me bajoneta, do futemi ne pus.
- Mire - thote fshatari - por nese gjermanet afrohen afer pusit, duhet te beni jehonen sa here flasin ato, sepse pastaj e kuptojne qe pusi nuk eshte bosh.
- Mire - thote komandanti dhe caktoi 3 veta nga ceta partizane per te bere jehonen.

Pas pak vijne gjermanet ne fshat:
- Ku jane partizanet ?
- Anet..... Anet.... Anet ..... (bene jehonen partizanet)
- Tek mullari ?
- Ari.... ari... ari...
- Apo tek pusi ?
- Ari ... ari ... ari...

Le_Routard

Forumium maestatis

Salo po ndrronte shpin, po behej komshi me LR.

LR: Ohhh ckemi? Ju jeni komshiu ri?

Salo: Po, ja sot shpresoj te mbaroj me ndrimin e shpis.

LR: Po cfare beni ne jete?

Salo: Jam profesor ne universitet.

LR: I mahnitur, po per c'fare lende jepni mesim?

Salo: Per Llogjike Deduktive.

LR: i mbetur me goje hapur. C'fare eshte Llogjika Deduktive?

Salo: Ja tju jap nje shembull. A keni ne obor nje kasolle?

LR: Po.

Salo: Ateher une deduktoj qu ju duhet te keni edhe nje qen.

LR: Po vallai kom

Salo: Ateher une deduktoj qe ju keni edhe femij

LR: Po kam. Habia LR ishte shtuar ne kulm

Salo: Perderisa keni femij une ateher deduktoj qe keni, ose keni pasur nje grua.

LR: Po vallai e ke gjet!

Salo: Meqe keni pasur nje grua ateher une deduktoj qe ju jeni heteroseksual.

LR: me buzen vesh ne vesh, jam qe cke me te biles.

Salo: Ja pra kjo eshte Llogjika Deduktive.

.....

Me vone takon LR Munin, komshiun tjeter.

LR: Muno ka ardhur nje komshi i ri, eshte profesor ne universitet dhe jep mesim per Llogjiken Deduktive.

Muni: I habit, c'fare eshte llogjika deduktive?

LR: Ja te jap nje shembull. A ke kasolle qeni ne obor?

Muni: Hmmm, jo s'kam!

Lr: Hik mer pederast dreqi!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif