Te ndryshme

hot

Hotgirl
Re: Te ndryshme

Gjyshi Peshkatari filloji ti tregonte nje histori qe i kishte ndodhur ne lufte me gjermanet niperve. Dhe filloi:
- Ishim te rrethuar, dhe na kapen gjermanet na zune rob. Duke ndenjur aty ne mes te bores pa ngrene fare vjen nje gjerman dhe na jep nje ultimatum qe ose do na q*** ne ***** ose do na vrisnin...
Vazhdoi duke treguar historine pa jua treguar niperve se si kishte vepruar ai vete. Niperit kurioze e pyesin:
- O gjyshi po ti si veprove?
Peshkatari:
- Edhe mua me vrane te keqen gjyshi.
:lol: :lol:

xhan xhan e /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

dersa te kerkosh falje ti une ste dahem ty :smash:
perseri historite e Hotit...
I thote Cuni i vet Hotit
-O Ma o ma,pse babi eshte kaq i dobet
-Po babi te keqen mami,ka shume tru dhe pak muskuj-pergjigjet Hoti
-Prandaj je kaq e shendoshe ti o ma /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Hotin e dergon i jati per te blere sufllaqe dhe cigare
-NA 1mije leke te keqen babi me bli 1 sufllaqe.Na edhe kete 1mije lekshin tjeter dhe me bli 1 pakete LM
Niset hoti dhe kthehet prape pas gjys ore.Ne dore kishte akoma leket,nga 1mije te secila dore
_ O ba ba,une harrova ke 1 mije lekesh me dhe per cigare e ke 1 mije lekesh me dhe per sufllaqen

assassino26

Primus registratum

Hoti,helena dhe kordelja ishin 3 shoqe te mira qe rrinin gjithe kohes bashke.dalngadale po u afronte dita e marteses dhe vendosin qe kur te martoheshin ti dergonin njera tjetres 1 SMS me mbresat per jeten seksuale ne cift.
E para martohet Kordelja dhe pas 1 jave Hotit dhe Helenes u vjen 1 SMS:<Neskafe>
habiten te 2-ja dhe sdinin ti jepnin shpjegim.Kur papritmas ne 1 reklame ne mes te qytetit shohin 1 reklame
Neskafe der ne piken e fundit.
Qetsohen te 2-ja
E 2-ta martohet Helena dhe pas 1 jave Hotit dhe kordeles u shkon 1 SMS <Benson&Hedges>
kerkojne informacion dhe gjejne
Benson&Hedges 'extra long,king size'
e fundit martohet hoti e cila pas 1 jave dergon SMS
British Airways
shfletojne gazeta e fjalore per te gjetur kuptimin e ketij SMS-je dhe gjejne
3 here ne dite,7 dite ne jave,ne te gjithe drejtimet

assassino26

Primus registratum

Hoti kthehet ne shtepi dhe duke ngrene buke,i shoqi i thote
-E dashur,me bast qe nuk te kujtohet cdite eshte sot
-Sigurisht qe me kujtohet i dashur thote Hoti,po tani kam pak pune dhe do shihemi ne darke.
Rreth ores 8 mbasdite bie zilja dhe i shoqi i Hotit del tek porta dhe cte shohe,ishte argjendari,qe i jep 1 byzylyk te bukur me brilante te vegjel.
Pas pak perseri dera dhe ishte postieri qe i dorzon 1 kostum te bukur versage 1500 $
pas pak perseri dera dhe perseri postieri me 2 bileta per ndeshjen e tij te preferuar milan-Juventus qe luhej ne fundjave,se bashku me 2 bileta avioni per Milano.
Pas pak bie dera dhe ishte Hoti qe i hudhet te shoqit ne qafe:
-Ohh e dashur,1 byzylyk kaq i bukur fillimisht,pastaj ai kostum fantastik,pastaj mrekullia vete e dashur,ndeshja ime e preferuar na San Siro dhe ne fund ky perqafimi yt i ngrohte ohhh e dashur,te gjitha keto me duken enderr,gjithe keto dhurata dhe vetem per ditlindjen e gjyshes time

assassino26

Primus registratum

rregullat e Hotit per 1 martese te sukseshme:

1)te gjeje 1 burre,qe te dije te gatuaje dhe ti jepet per punet e shtepise
2)te gjeje 1 burre qe te fitoje shume para
3)Te gjeje 1 burre qe tejete bishe per sex
4)me e rendesishmja dhe e fundit.Te perpiqet qe keta te 3 te mos takohen kurre me njeri-tjetrin

assassino26

Primus registratum

Hoti me te shoqin ne 1 restorant:
HApet dera e restorantit dhe hyn 1 bionde(si ato qe kom merak une)edhe i fut 1 te puthme ne buze te shoqit te Hotit.Pastaj largohet duke e pershendetur:
-Mirupafshim i dashur,shihemi neser
Hoti e skandalizuar,pyet te shoqin:
-Kush ishte ajo more?
-ohh harrova t'ju prezantoj,ishte e dashura ime
-Derr,s'ke turp maskara burre,bertet Hoti,une do kerkoj divorcin
I shoqi i hotit pa e prishur terezine i thote:
-Si te duash e dashur,por mos harro,s'ka me sherbyese ne shtepi,s'ka me bizhuteri,pare per shoping,s'ka me makina te shtrenjta dhe dreka e darka po kerkove divorcin
Pa mbaruar mire fjalen I shoqi,hapet dera e lokalit dhe brenda hyn L-R me 1 brune klasi te veshur elegante,derr sexi
-Po kjo kush eshte me L-R-ne pyet Hoti
-Kjo eshte e dashura e L-R-se pergjigjet i shoqi
-E jona qeka me e mire Thote Hoti duke pire 1 gote vere

assassino26

Primus registratum

Takimi im i pare me Hotin:
-Hoti,do te tregoj 1 barsalet,qe te qeshes der sa te bien cicat.
Sapo filloja duke i treguar barsaleten,duke pare Hotin,kuptova qe ja kishin treguar me pare ate barsalete :smash:

Xhan xhan
Thuj me fal se te vdiqa

Kollarja

Primus registratum

Njoni kishte nje papagalle dhe nje papagall. Hotte dhe Xandro. Papagalli nuk e lente rahat papagallen, i hypte siper, por i zoti gjithmone i shkulte nga nje pende te kokes, dhe Xandri terbohej nga inoti, dhe i thoshte Hottit, hajde se ta tregoj une qejfin kur t'iki ky. Por i zoti nxefet dhe i ndane, Hottin ke guzhina, Xandrin ke dhoma. Hottes tani nuk i rrinte pa ju krrujt dhe sa here nzej televizori, thoshte:
Çoje ke Norba se ka filme me t'q...!
I zoti zakonin e vete, i hiqte ka nje pende ke koka. Oh lele! Thoshte e shkreta Hotte.
Nje dite vjen kryetari i kshillit per vizite dhe donte me pa vestimet e nje Majit, sa nizet televizori Hottes nuk i rrihet dhe thote:
çoje shpejt ke Norba, se ka fillu filmi me t'q...!
Nxefet i zoti dhe e kap Hotten e rras ne bodrum, brram, bam bum, bam bum.
Mbas nje çasti degjohet nje mjau, mjau!
-Kush eshte aty?
-Jam une Peshkatari, daci. Po ti kush je?
-Jam une papagallja, Hotja. Po ça bon ktu ti?
-Ja me kapi zonja duke hanger mishin ke frigoriferi, kushe din sa do me lejne mrena.
-Mos e rruj fare, se rruje une qe jam fut per politik, jo ti ordiner.

assassino26

Primus registratum

Burri i Hotit,futet ne shpi dhe gje Hotin ne krevat,me shokun e tij me te mire Kolaren:
-Mire une se e kam detyrim,po ti ca do ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

Peshkatari vendos me i bo nje vizite Nice-it ne Boston. Ma ne fund me adresen ne xhep arrijne t'a gjeje shpine e Nice-it, por shefe ne tabele; "Kujdes nga qeni". Per t'u rujte hap me ngadale porten e oborrit, fute koken, por nuk shef gjo qenin. Futet mrena, dhe me qene i kujdeseshem, fillon me therrit:
To Nice, To To NIce!
Del To Nice me vrap, dhe i thote:
-Po ti mer qorr nuk e pe tabelen ke porta vare eh?
-E pashe po ku e ke ate qenin e bukur qe t'a shof?
-Ça t'shofish mo ti? Nuk e shef qe e shkele ne ngordhi qeni! Me zore e kisha gjet.

assassino26

Primus registratum

Kollarja merr ne telefon shpine:
Alo Goni ti je?(Goni eshte maxhordomi)
-Po zoteri.
-Ma thirr pak hotin ne tel te lutem
-Nuk mundem zoteri.Ajo eshte ne krevat me 1 tjeter tani
-Ahh me ne fund e kap shtrigen.Goni ik ke sirtari im dhe merr 1 pistolete.vriti te 2 dhe zhduke pistoleten
Pas pak perseri Goni ne telefon
-Siurdheron zoteri.E kreva porosine tuaj
-I vrave te 2?
-po
-Po pistoleten ku e zhduke
-e hodha ne pishine
-Ca pishine mo,ore ca numri i kam ra une kshu???

assassino26

Primus registratum

Hoti i pret floket e shkurtra dhe iken tek i shoqi:
-I dashur,me keto floke te shkurtra s'dukem me si plake
I shoqi e veshtron me vemendje dhe i thot:
-Ke te drejte hoti e dashur,Dukesh si plak

beshbossi

Primus registratum

gruaja e blendit(atij me @be)shkonte me peshkatarin27 por meqe ai ishte pak dobet ne "ate punen" shpesh perdorte gjahun e tij(peshq,ngjala etj)!!!!!!por nje dite gruaja e blendos na u semur e iku te doktori,i cili gjate vizites filloi te nxirrte me rradhe gjahun e "njonit"
e pas kesaj ai tha:
-me fal shoqe por une nuk jam peshkatar!!!!!!
:kiss:

beshbossi

Primus registratum

kallare ms me bej te them se doktori qe nga ajo dite mban kollare!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: se ajo fotoja jote ishte shume sexyyyyyyyy!!!!!!!

Kollarja

Primus registratum

Erdhi demokracia dhe papagallen Hotte e nxorren nga bodrumi dhe bashkune prap me Xandrin. Po pse i rrinte suma Hottes, gjente rastin dhe ja hypte Xander qyqarit qe ishte plak nime. I zoti gjithmone zakonin, i hiqte nga nje pupel ke kaptina, deri sa hotja u bo tull. Pastaj i zoti vendosi me e heq se u shemtu, por prifti i fshatit vendosi me e marre per bamirsi, pastaj e mesoje Hotten me nje detyre me pergjegjsi, te thoshte kur te shifte njerzit ne dere te kishes: - Burrat nga e djathta, grate nga e majta. Hottja e krynte detyren per mrekulli se ishte dhe shume e zonja, por nje te djele, kur prifti po ndrrohej matan dhe Hottja duke i thone njerzve kur hynin: -Burrat nga e djathta, grate nga e majta, papritur ne dere na shfaqet nje tullac, Hottja e kapur ne befasi therret:
-Oh prift!
-Ho ça ke?
-Hajde ktu shpejt!
-Fol ça don se po ndrrohem!
-Po p*llaret ku t'i fusim mer m*t! Po hajde ktu!

personazh

Valoris scriptorum

Xingaron e kish kap i hall te madh fort e shkon ke mjeku:
-doktor jam smure qamet, pale ça infeksjoni do kem mor se me eshte bo njo k*qe blu,- dhe ul patallonat.
Doktori pasi e shef mare e prape:
-rende qeke mer çun, e infeksjon i keq ky vallaj, duhet ta besh operacjon e te ta krrajme. mos te te perhapet infeksjoni, do ngelesh me nji mongut, po nuk eshte nai gjo e modhe.
e behet operacjon Xingu. pas dy muajsh prape te doktori:
- bobo, me eshte bere e vetmja k*qe blu doktor, me duket se e hongra.
doktori masi e shqyrto prap:
-ehhhh, operacjoni te shpeto lale, duhet ta krrajme dhe kete, te ruash te pakten organin tat, pa kalamoj mund edhe te adoptosh.
e hiku dhe tjetra ne kosh. mas 3 muajsh Xingu prap ne spital i derrmum shpirterisht:
-e hongra keq doktor, shife,- dhe i tregon sesi bir-bi-lushi i kish mor ngjyre blu.
-ahhh mer çun, ku shkove e kape ket infeksjon. te te shpetojm jeten, pa shkoi e vate ky muhabet.
dhane e moren mjeku me Xingon, e ne fund te fundit iu dhimbs jeta te ziut e beri operacionin. asgje nuk ishte me si me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

pas 3 muajsh prape Xingu ke mjeku:
- doktor po vdes, nuk ka munsi.... si ka bo vaki mer amon?- e i trego sesi ngjyra blu i kish perfshi rronxat e kofsheve deri diku ne mes tyre.
doktori e pa mare e prap, preku sa anej knej, mori e dha, e ngriti koken i djersitur e ne siklet te zotit:
- ore çun, po ty te paskan leshu ngjyre xhinset me duket!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

Nje kanades po hante " petit dejuner " ( kafe, kurosant, buke, gjalpe dhe recel). Nje amerikan qe po pertyte cimcakiz te pangrenshem i ulet perballe. Kanadezi nuk e perfilli fare. Megjithate amerikani nisi te fliste.

- E hani te gjithe bukenju kanadezet?
- Natyrisht. I pergjigjet kanadezi me humor te keq.
- Ne amerikanet nuk e hame te gjithe. Ne ham vetem tulin, ndersa koret i grumbullojme ne nje kontenitor, te cilat riciklohen dhe behen kurosante te cilat shiten ne Kanada. Tha amerikani me nje ngerdheshje fyese ne fytyre.
Kanadezi nuk foli fare. Atehere amerikani vazhdoi.
- E lyen me recel buken?
- Po. I tha shkurt kanadezi.
- Ne nuk e hame recelin, sepse hame fruta te fresketa. Ndersa lekurat dhe mbeturinat e tjera te frutave i grumbullojme ne nje kontenitor, te cilat riciklohen dhe behen recel, qe shitet ne Kanada.
Atehere kanadezi i tha:
- Beni seks ju ne amerike?
- Sigurisht. Tha amerikani me nje qeshje te madhe.
- Po pezervativet i hidhni poshte?
- Sigurisht.
- Kurse ne ne Kanada nuk i hedhim. I grumbullojme ne nje kontenitor dhe i riciklojme. I bejme cimcakiz dhe pastaj i shesim ne Amerike.

blendiys

Primus registratum

Ne nje bulevard,Peshkatari po bente shetitjen e zakonshme te mbremjes!!
Ashtu koke ulur papritur perplaset me nje burre te thinjur qe te jepte pershtypjen e n je babaxhani!
-Te me falni(drejtohet Peshkatari)
-Te me falni mua(babaxhani)
Ne fund ndahen duke u pershendetur,por babaxhani e ndjek!
-Or cun,ti je Liu (i thote)
-jo zoteri,gaboheni (gjigjet Peshkatari)
-Po une te njoh se me tet ate kam qene partizan,kur ishim te rinj c'nuk kemi bere (vazhdon babaxhani)
Peshkatari,nuk i kundrvihet dhe e degjon me kureshti!
-Une jam hiptonizues (thote papritu babaxhani)
-Po mua a me meson dot (pyet Peshkatari kureshtar)
-Sigurisht,rendesi ka koncentrimi(Babaxhani)
shkojne ne nje kafene dhe porosisin dy kafe.
Kur duhet te paguajne,babaxhani i thote:
Shikoje ne sy dhe jepi keto copa gazetash ne dore,pastaj thuaji:Mbaje kusurin!
Funksionoi per bukuri,babaxhani vertete ishte nje mjeshter.
Kohe me pas,Peshkatari mbledh gjithe miqte e AF-se(edhe une ketu)dhe ben nje mbremje madheshtore ne kodrat e liqenit!
Erdhi koha per te paguar dhe Peshkatari cakerrqejf kerkon te paguaje:
-Sa te bo llogaria or cun (Peshkatari)
-25,000 te reja zoteri (kamarieri)
-Merri keto dhe maje kusurin(pergjigjet Peshkatari me nje tufe letrash ne dore)
-Me falni zoteri,por keto jane copa letrash!
-Hapi syte or cun!
e keshtu zgjat debati,deri sa vjen polici!!
-100
-200
-500
-dhe i thashe mutit qe nuk jom Liu
-600