Te ndryshme

blendiys

Primus registratum
Re: Te ndryshme

Angeldeviled,punonte si shitese ne nje bulmetore!
Per fat te keq pas gjithe matrazpalliqeve qe kishte bere ne dyqan,vjen per kontrroll nje instance e larte!
-Me falni zonje,por ju jeni 5,000,000leke dificit me shtetin(thote kontrrollori pas inventarit)
-Si ka mundesi (pergjigjet Angeldeviled)
-E tregojne shifrat dhe gjendja ne kase (kontrollori)
-A i bejme dhe nje here llogarite,por tani ta bej une llogarine(thote Angeldeviled)
-ok,fillo(pergjigjet kontrollori)
Dhe angeldeviled fillon numerimin e lekeve ne kase!
100
200
300
400
pse sme *in
600
700

beshbossi

Primus registratum

blendi 70 vjecar po shetiste neper pyll kur i vihet pas nje ushtar(kollarja)dhe i vihet prapa me vrap>
Blendi ik e kollarja vrap mbrapa,e me ne fund e zuri!
Kollarja:do te te *** ne ***** sa dhembe te kesh ne goje!
pasi mbaroi pune Kollarja<blendi ne psheretime e siper thote:
-Cuno a e di se e paskam edhe nje rrenje ketu ne fund!!!!!!!
:kiss:

hot

Hotgirl

Na vate njehere peshkatari te doktorri dhe i thote se ka nje problem shqetesues.
- Pa he, - i thote doktori - fol.
- Po ja, - thote peshku - kam nje morr ne koke sa nje dash, une e laj koken dite per dite por ai dreq nuk iken.
- Ashtu? - i pergjigjet doktori - atehere laje koken me uje te nxehte shume te nxehte.
E provon fshatari me uje te nxehte dhe i thote morrit:
- O morri ca po behet aty siper?
Morri i mbetur vetem me breke i pergjigjet:
- Ketu ka filluar nje vape e madhe sa qe dhe shiu te perveloka.
Vete prap te doktori ky peshkatar-kokpalari dhe i thote:
- Nuk iku ky dreq si tja bej?
- Pa provoje njehere ta lash koken me uje frigoriferi shume te ftohte se mbase ngrin nga te ftohtet.
E provon prape me uje te ftohte dhe i thote prape morrit:
- Ca behet aty siper mo?
Morri i veshur me pelice te trashe dhe me cizme i pergjigjet:
- Ketu ka filluar nje shi i madh dhe ben aq ftohte po aq sa ne polin e veriut.
Iken te doktori prape peshkatar-fshatari dhe i thote:
- O po spaska derman ky morri nuk do qe nuk do te iki, me ka zene hall i madh me kete mut morri.
- Mire - i thote doktorri - bej keshtu sic te them une. Duhet te gjesh nje kokpalar tjeter qe ta kete koken plot me morra, afroja koken te koka e tij dhe ky morri jot do hidhet e do veje me te shumtet te koka e atij tjetrit.
Iken peshkatari ne kerkim te ndonje fshatari tjeter ec e ec e gjen dhe nje kokpalar tjeter dhe i afrohet me stil duke i ngjitur koken me te atija kur pas nja 2 minutash fillon koka ti krruhet me shume dhe nga dhimbja i thote morrit:
- O morri ca (piip) po behet aty?
- Ehe ja beri morri "ketu ka filluar lufte e madhe. 50 i vrava 100 i plagosa 2000 te tjere i zura rober." :lol: :lol:
:wave: peshkataro nami te bohet skerkoj falje /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Dy nga ata adoleshentet e vonuar(Peshkatari me blendi@be) qe ulen buze trotuareve, pan i xhaje tuj hec dhe vendosen te tallen me xhajen e shkret. I shkun afer, e vune ne mes dhe i thane:
- O xhaje pse je kaq k(piip) ?
Kthehet xhaja i rrevoltum ne i thot:
- Po qe se rri mes dy k..(topesh) :wink: , doemos k(piiip) do jesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Hotgirl dhe Angeldeviled,si dy shoqe te mira qe jane,here pas here shkonin dhe hanin jashte,me kete rast hidhnin edhe ndonje grep per te zene ndonje corape!
Ate nate shkuan ne nje qebaptore tipike Tironse,dhe porositen qofte!
Duke ngrene si te bapzitura,filluan te kuptojne qe dicka nuk shkonte me qoftet!
E para hidhet Hoti:
-Hotgirl:kamarier pa eja pak ketu!
-Kamarieri:urdheroni zonjushe!
-Hotgirl:me fal po keto qoftet qenkan me lesh,dmth me qime!
-Angeldeviled:uaaaaaa,edhe une po mendoja te njejten gje!
....kamarieri i zene ngushte,vendosi ti tregoje te vertete vajzave:
-Kamarieri:e di si eshte puna,guzhinieri yne eshte vetem me nje dore,dhe kur ben qofte i rrotullon mbi gjoks qe ti japi forme!
Por ju jeni me fat....se po te kishit kerkuar speca te mbushur......
:shrug:

beshbossi

Primus registratum

ishte hoti me burrin me pushime ne plazh dhe kishin marre nje dhome dopio!nje dite i vjen vjehrri hotos(blendi)dhe e vene te flinte ne nje dyshek uji.Naten dyshekut i kishte dale tapa e Blendi cohet duke berite me te madhe:
-cohuni se po me vjedhin ...leshin!!!!

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] ishte hoti me burrin me pushime ne plazh dhe kishin marre nje dhome dopio!nje dite i vjen vjehrri hotos(blendi)dhe e vene te flinte ne nje dyshek uji.Naten dyshekut i kishte dale tapa e Blendi cohet duke berite me te madhe:
-cohuni se po me vjedhin ...leshin!!!! [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Me shkrin si e ke tregu se e ke modifiku pak, po nuk ke faj se barcaletat shkodrane jane te veshtira me u tregu naqe :devil:

beshbossi

Primus registratum

ketu ne shqiperi ban pak si shtrenjte interneti e duhet me i shkry shpejt!!!!!!!!pastaj mjafton esenca!!!!!!!!!!!!sa per autoresine e saj nuk eshte krejt krejt prej shkore se me sa kam pa une s'keni det kun ju,vec ca liqen!!!!!po nejse se shkodren e du fort!!!! :kiss:

aMoku

Primus registratum

ne klase mesuesja ben nje pyetje/ne nje peme jane 5 zogj gjahtari gjuan dhe vret tre sa zogj mbeten?
me leje me leje nga klasa
m- po moza
moza-2 zogj meuese.
m-te lumte moza ,ulu
me leje me leje beni nga fundi klases
m-po beni
beni -mesuese me peme nuk ngeli asnje zog se u tremben
m- bravo beni bravo me pelqen llogjika jote,ulu
beni-mesuese te them une nje gjeagjeze?
m- po thuaje
beni- jane tre gra duke ngrene akullore
e para e fut te gjithe ne goje ,e dyta deri ne gjys,kurse e treta i lepin vetem majen,
kush eshte e martuar nga keto te treja??
m- ajo qe e fut te gjithe ne goje .
beni- jo mesuese jo eshte ajo qe ka unazen ne gisht ,megjithese me pelqen llogjika jote .

aMoku

Primus registratum

kesulkuqja po shkonte tek gjyshja dhe shikon ujkun qe po u hidhte sa ne nje fere tek tjetra i afrohet kurioze dhe e pyet
kes- o ujk cfare po bon?
ujku- ik o kes anej, dhe kerrcen ne ferren tjeter
kesul i shkon prap
kesul-o ujk po ca po bon ?
ujk- po hik ri goc anej,dhe kercen ne ferre tjeter
kes nga mbrapa
kesul- o ujk po ma thuj ca po bon
ujku- o kesulkuqe do na lesh te dhjesim rehat ti apo jo?

aMoku

Primus registratum

zebra shkon ne fshat per te pare se si ishte jeta atje rruges fshatit takon pulen prezantohet dhe e pyet se cfare pune bente
pula- une bej vezet e fresketa per fshataret
takon lopen dhe e pyet
lopa- une bej qumeshtin e fresket per fshataret
rruges takon demin dhe e pyet se cfare pune bente
demi- cfare pune bej une hmmmmm?
hiqi ato bizhama se ta tregoj une .

hot

Hotgirl

Nje gjel(blendi@be) kqyr dy pula ne fund te nje parcele dhe ju sulet me vrap.Ato e pane qe blendi ju kishte vu synin dhe menjehre u larguan dhe blendi nuk arriti ta kapte asnjeren nga ato.Pulat kur u larguan filluan te bisedonin me njera-tjetren:
-Po edhe ne kot ikem kot bjeme sikur nuk duam, i afrohemi prape gjelit se mos e ka akoma ate mendje.
angeldeviled-Mire , dakort jam me ty ,-po hajde bejme nje xhiro qe mos te dukemi si k**va. :devil:

aMoku

Primus registratum

Çfare bejne 17 bjonde perpara discotekes???
presin te 18 sepse ne hyrje thote * nuk lejohet nen 18 *

Princesha

Primus registratum

[qb] ketu ne shqiperi ban pak si shtrenjte interneti e duhet me i shkry shpejt!!!!!!!!pastaj mjafton esenca!!!!!!!!!!!!sa per autoresine e saj nuk eshte krejt krejt prej shkore se me sa kam pa une s'keni det kun ju,vec ca liqen!!!!!po nejse se shkodren e du fort!!!! :kiss: [/qb]
Edhe un te du fort ty :kiss: , po moj naqe taman e ke liqenj kena na, po aty ku the se nuk kena det uuuuuuuu mas maj naqe se asht turp, si maj nuk e dike se ne kena detin adriatik (edhe alamet plazhit) maj naqe ne Velipoje.u

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
[qb] ketu ne shqiperi ban pak si shtrenjte interneti e duhet me i shkry shpejt!!!!!!!!pastaj mjafton esenca!!!!!!!!!!!!sa per autoresine e saj nuk eshte krejt krejt prej shkore se me sa kam pa une s'keni det kun ju,vec ca liqen!!!!!po nejse se shkodren e du fort!!!! :kiss: [/qb]
Edhe un te du fort ty :kiss: , po moj naqe taman e ke liqenj kena na, po aty ku the se nuk kena det uuuuuuuu mas maj naqe se asht turp, si maj nuk e dike se ne kena detin adriatik (edhe alamet plazhit) maj naqe ne Velipoje.u [/qb]
hej une jam as ne geo po e kish afjalen per qytetin jo per rrethin e Shkodres!!! :kiss: :kiss: :thumbsup:

beshbossi

Primus registratum

[qb] :thumbsup: [/qb]
Ja ku keni nje bllok me remixime te grumbulluara nga une personalitikisht:

Peshkatari ishte ne nje dhome hoteli me te dashuren e tij,per here te pare vetem!!!!!!Fillon ta zhveshe me ngadale:I heq bluzen ja ku dalin nje pale te brendshme te zeza,pastaj e ka rradhen fundi ja edhe breckat e zeza!!!!!!!!!Peshku kap koken me duar e ajo e trembur thote:
-C’ke?Mos bera ndonje gje?
-Jo jo po me duket se po ia bej Zorros!!!!!!
Kollarja ishte ne hall te madh,po I shpetonte e futet ne nje banjo publike.Me vrap zbriste shkallet e zberthente pantallonat njekohesisht,kur na paska ngaterruar banjen me te Femrave!!!!
Nga banja del nje grua e tmerruar duke bertitur:
-Uaaaaaaa po kjo eshte per gra!!!!
-Pse kjo eshte per burra moj???-ia kthen kollarja duke nxjerre tere ….. perjashta!!!!!!
Po nderroheshin dy shefa,pra po ikte Kollarja e vjen Blendi!!!Duke I dhene porosite e rastit,Kollarja I thote Blendit:
-Me sekretaren(Hottie) e ke fjolle per ate punen mjafton t’I thuash:eja te pijme nje cigare!
E pas dy ditesh Blendi I thote fjalen magjike,e ajo futet ne zyre mbyll deren e fillon te zhvishet.Te njejte n gje ben edhe Blendi.Kur ngre koken Hottie,c’te shohe….
-Shef-thote une mendova se do pime cigare jo bythce cigareje!!!!!!!
(hottie me fal nese te fyeva per ate punen e sekretares se“lehte”!!!!!)
Shkon Peshku te doktori e pasi vizitohet,doktori I jep nje shurup e I thote:
-Do pish pese luge ne darke!
-Jo-I thote Blendi-s’mundem
-Pse????????????
-Ne shtepi ka vetem tre luge se kam marre shtepi te re!!1
Shkon Peshku te doktori:
-Nuk e di se c’kam doktor po ndjehem shume keq!
-Mire-I thote doktori-si fle?
-Si qengj!
-Si ha?
-Si derr!
-Si punon?
-Si kale!
-Epo shko vizitohu te veterineri!!!!!!!
Shkon Blendi te shefi e I thote:
-Te lutem shef ma rrit pak rrogen se kam 7 kalamaj te shpia e nje lind pas 1muaji!
-Si mor kaq shume ti?Po pse keshtu?
-Epo s’me punon idietro-ja shef!!!!!!!
Peshku me te shoqen te ulur ne divan degjojne lajmet:
-USA ka hedhur ne Japoni bomben atomike me nje vlere 3’000’000$!!!!!!
-Moj gru si s’na bjen ne n’kopsht kjo bomba ta shisnim!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss:

assassino26

Primus registratum

Ouuuuuuuu mire Hoti qe s'kerkoka falje,po qeka fut edhe anxheldevili ne loje....

Anxheldevili po i jepte makines edhe pasagjere kishte Hotin.Postobllok policie edhe anxheldevili(te morte dreqi ca nicku te gjate qe ke)fillon dridhet nga frika.Ca ke i thote Hoti,A i ke dokumentat ne rregull?
-I kam pergjigjet Anxheli,po pune eshte qe ne kemi Fiat uno(nje)edhe jemi 2 veta do na vejne gjobe.

Anxheldevili,merr ne telefon Hotin ne Suedi
-Si je Hoti,ca ben i thote
-Mire jam i thote Hoti,po ti a i re prefiksit te Suedise,se nqs si ke rene nuk lidhesh dot me mua
-Se maj men me duket se jo,prit ta mbyll,te te marr edhe 1 here

E pyet zysha Hotin,Sa bejne 2+2?
3 Pergjigjet Hoti.
GAbim ulu ne vend 4
-jepi edhe 1 mundesi zyshe i thote anxheli
-ok thote zysha sa bejne 2+2
-5 pergjigjet Hoti
-jepi edhe 1 mundesi i thote Anxheli
-sa bejne 2+2 prape zysha'
-4 pergjigjet Hoti
-O zyshe thote Anxheli jepi edhe 1 mundesi te fundit :smash:

hot

Hotgirl

angeldeviled(tmort drruqi sa tgjat ma ke emrin) ne peshku,prisni sa te lahem..se erdha :devil: