Te ndryshme

hot

Hotgirl
Re: Te ndryshme

Mesuesja po shpjegonte mbi kafshet e pyllit dhe pyeti:
- Kush nga ju nxenes me thot se si bene ujku ?
Asnje nga nxenesit nuk e dinte. Nderkohe nje djale nga bankat e fundit,Muni vocerr ngrihet dhe i thot mesueses:
- Zysh, Gjyshi im e di si ben ujku, te shkoj te therras ?
- Shko - tha mesuesja - po presim.
Muni vajti te gjyshi(peshkatari dmth) dhe i thote se e kerkon mesuesja
- C'far ke bere - thote gjyshi - qe me kerkon mesuesja
- Asgje, nuk e di per se te do. Dhe te dy shkuan ne shkolle.
- Per se me kerkove - pyet gjyshi
- Me qe kemi ne mesim ujkun, duam te na tregosh se si ben ujku
peshkatari u nxeh: - Per kete me thirre, ku di une si ben ujku.
Por Muni i thote mesueses: -Ti them nje fjale gjyshit?
I afrohet Peshkatarit ne vesh dhe i thote :
- Gjysh, qe kur nuk ke bere dashuri ?
- Uu Uu Uu Uu Uu .. - ja ben Peshkatari
- Ja Zysh se si ben ujku - thote Muni. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

Shkon Esster ne Firence me pa pikturat dhe skulpturat e Mikelanxhelos, dhe te tjerve. Gjezdis gjite museleumet tere diten, dhe ne darke kerkone per hotel me fjete, perveç njerit qe e mante mend por i dukej i pa pershtatshem, se i kishte dhomat dopio.
Fatkeqsisht, nuk i ecen dhe nuk gjene vend ne asnje hotel. Kthehet prap ke hoteli i keq, dhe i thone se kane vetem nje vend, qe duhet t'a ndante me nje tjeter, student. Pranon nga halli, dhe hyne ne dhome. Ndez driten dhe zgjohet Muni, ça me pa prap ajo goca, qe takoje nje vit me pare. Muhabet, pastaj zhvishet Esteri e bjene me fjete, vene jestikun ne mes prap, dhe fik drite.
Kuçka mutit, thote Muni me vete, dhe fillon bone planin qysh me i fute nime duret, ksaj rradhe nuk do tregohej gamore si heren tjeter.
Pas nja dy oresh, zgjat doren maton jestikut dhe i kap Esterit kokrren e gjoksit.
Frap çohet Esteri dhe i thote;
-Ça bon me, hame ça bon?
-Me fal mi, thote Muni, me fal, po ja desha me nez pak radion.
-Qysh! Pse me u ndiska radio, mor gomar, pa fut ala spinen ne priz kshu! Pthu gamor dreqi!

Guest

he mo mjaft me ksoj barcaletash te degjenerume :tipsy:

shkon iher kollarja qe na merresh shume me llutarri dhe blen perdite bileta per shprese me fitu i shkrreti mirpo na ishte me zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

i dit i bie llotari kollares ne gjithe familja e shef ke gazeta numrin e fitus ne sdoshin me i dhon llotarin se kishin friek mos i nelte ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

pupupu si tja themi thon kto , e shkojn ke doktorr putraku /pf/images/graemlins/laugh.gif
e mire thot putra se ja mush una menjen ktina ik ni pa merak /pf/images/graemlins/wink.gif
shkon putra ne takohet me kollaren
i thote putra he si je mire tutto bene ne pergjithsi /pf/images/graemlins/laugh.gif

mir o mir i thot kollarja po kam zan belan me familjen sma japin gazeten se du me pa llatarrin ..
eh i thot putraku po pse re ja e zem se ke fituar ca do besh e ?
eh ca do bej thot kollarja do te jap ty gjysmen /pf/images/graemlins/wink.gif
puffff i bie infarkti doktorr putres /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

I ishte tek LR-se me shku ne kinema po nuk deshte qe ta kuptonin qe kishte ardh per here te pare . Hyn n'cinema dhe ulet me i vend dhe nderko i vjen i evg dhe i thote?
- E.. po ti per here te pare ke ardhe ne kinema?
LR- Po
- Po mire o piiiip, ngjitu siper se atje eshte veni i te bardheve.
Dhe njitet siper LR,e gje i byth vend aty. Me vone i vjen shurra dhe i thote njonit qe kishte aty afer:
LR- Ej ku eshte banjo ketu?
Ja kthen ky tjetri:
- Po ti per here te pare ke ardhe ne kinema?
LR- Po
- Futja poshte se aty e bojne te gjithe.
LR- E mire
Dhe fillon dhe e bo kur nihet zoni putrakut aty poshte:
Putraku- Ej o piiip po ti per here te pare ke ardhe ne kinema?
LR- Po
Putraku- Po luje pra se ka dhe tjere ketu...
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

E mi Hoto,ci ke bo vetes :devil:
Hoti,del me makine per here te pare.Sume e lumtur se i dukej vetja sikur i jepte bukur makines,hutohet edhe shtyp 3 veta njeheresh.Afrohet polic Muni edhe i thote:
Ca bo mi Hoto se shtype 3 veta
Uaa me fal thote Hoti,-pse sa lejohet??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Hoti,Kordelja dhe Helena,po bisedonin me zotin:
-Sa kohe me duhen mua,te behem goce e mire,te permisoj karakterin etj etj pyet Kordelja
-Ty te duhen edhe 5 vjet pergjigjet zoti
Me te degjuar pergjigjen e zotit,Ulet Kordelja ne toke duke qare me te madhe
Te njejten pyetje i drejton Helena dhe zoti duke pare reagimin e Kordeles,ja ul pak afatin Helenes.
Ty te duhen 4 vjet i thote zoti Helenes
Po mua thote Hoti,sa me duhen te behem goce per se mbari?
........ /pf/images/graemlins/laugh.gif Dhe zoti shtrihet pertoke duke qare

assassino26

Primus registratum

Hoti po i perkedhelte 1 femije koken dhe e pyet:
-Sa vjec je te keqen teta?
-9,Pergjigjet vogelushi
-turp te kesh thote Hoti.Une ne moshen tende i kisha mbushur 10 vjec

assassino26

Primus registratum

1 djalosh king pengohet dhe rrezohet mu te kembet e Hotit.hoti e ndihmon te ngrihet dhe djaloshi shume i edukuar e falenderon dhe e pyet se cfare mund te bente ndonje gje per hotin
Hoti duke lengezuar i kerkon te dalin bashke per kafe
-Je ne vete i thote djali-une rashe me sume nuk rashe me koke

xhan xhan Hoti :lol:

Florus

Forumium maestatis

PER TE GJITHE MILANISTAT:

Milanit i duhet nje mesfushor qe te kete karakteristika te ngjashme me Nakata dhe Kaka'. E kush do ta bente me mire se Na'kakata!!! :lol:

FORZA INTER !!!

assassino26

Primus registratum

Rralle e madhe ne autostrade.Trafiku i bllokuar prej 1 kohe te gjate.Putrarku i nervozuar hap xhamin e makines edhe i flet LR-se qe kishte dale nga makina dhe ecte ne kembe ne mes trafikut.
O L-R ec i here ktu mer daje.Ca ka nodh,pse osht blloku kshu trafiku
-Po ja thote L-R,disa persona anonim nga AF kane marre peng Hotin edhe thone se leshojne pa paguar 100 000 $.Po qe se nuk paguhen,thone qe do e lyejne me benzine edhe do e djegin.Une edhe disa te tjere kemi dale edhe po mbledhim fonde neper shoferat qe jane bllokuar ne trafik
- A keni mbledhur ndopak pyet Putrarku i nervozuar
-Der tashi 500 litra benzine pergjigjet L-R :tipsy:

hot

Hotgirl

na i ishte tek peshkatarit te zinte peshk buze nji grope,mes maleve /pf/images/graemlins/laugh.gif
na ishte ul aty,me grep ne dore e po numronte,
31,31,31,31..
kalo muni andej verrdallo,qe tuj kullos dhite /pf/images/graemlins/laugh.gif
e shef peshkun tuj numru,ne afrohet me e pyt budallain..
Muni: heu,çer je tuj ba ashtu or trim?!
peshku nji ta shty munin poshte ne vazhdoi..
32,32,32,32... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Peshkatari shum i semn ka majasilli shkon te mjeku ne i thot:
- Doktor aman me bej derman se jam keq po vdes.
I thote DR.Muni:
- Hyp mbi kaluc permbys te te vizitoje.
Pasi e viziton i jep kure nje grusht me kafe te pjekur ta ve poshte e ta mbaje gjithe naten dhe te nesermen te shkoje prape te ai. Cohet Peshku te nesermen, dhimbje te tmerrshme dhe shkon prape te mjeku:
- Doktor vdiqa, sme beri derman.
E hypen doktori prape mbi kaluc dhe duke e pare kruante koken i ziu.
- He doktor cfare sheh? - e pyet.
Ja kthen DR.Muni:
- Psss ke nje rruge te gjate, shume shpejt te shoh nje fejese... :lol: :lol:

xhan xhan peshku /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Peshku kishte sa e sa kohe tuj u end neper shkretetire ne na e kishte kap i krize hormonesh /pf/images/graemlins/laugh.gif .Aty rrotull na pa i deve,po qyqja na qe shum e larte e spo i hypte dot siper ky trimi.Filloi peshku tuj grumbullu rere,e ta perdorte si stol. Sapo beri grumbullin e reres dhe hypen, deveja i largohet. I nervozuar i shkon perseri afer devese per te bere nje grumbull tjeter, por perseri kafsha u largua.
Me ne fund i lodhur, u ul dhe po mendonte si tia bente. Ne ate moment sheh nje vajze gjysem lakuriq qe i afrohet. Ajo ishte shume e etur dhe i thote:
- Zoteri, nese ju gjendet me vete pak uje, ju lutem me jepni sepse po vdes nga etja. Po ma dhe, do te bej cte doni juve.
E sheh me vemendje Peshku femren ne i jep ujin. Mbasi mbaron te piren, vajza i thote:
- Sic te premtova, tani jam e jotja, bej cte duash.
- Ok, shume mire - thote peshku - kape pak ate devene qe te mos levizi sa ta kuvell /pf/images/graemlins/laugh.gif pak une, se ka qy shpar qe po ma nxi jeten. /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

assassino26

Primus registratum

Helena,Hoti dhe kordelja,dalin per piknik ne fshat.Pasi u kenaqen e kaluan disa ore te bukura,vune re se kishin humbur rrugen.Nata ra dhe Hoti sheh ne mes te fushes 1 kasolle e vetmja ne rrezen qe kaptee syu.
-Ikim te ajo kasollja,mbase gjejme vend te kalojme naten aty brenda-propozon Hoti.
tok tok i bien deres
-kush eshte degjohet 1 ze plake nga brenda
Kemi humbur rrugen dhe do donim te kalonim naten ketu sonte,sepse eshte shume vone dhe ne jemi 3 goca kemi frike te vazhdojme kerkimin ne kete ore.
-Pa problem pergjigjet plaka-por une kam vetem 2 krevate dhe njera nga ju do i duhet te kaloje naten ne stalle.
-Mos u merzisni thote Helena se iki une ne stalle.
Pas pak degjohet perseri ne dere tok tok
Ishte Helena.Me falni thote,po une smund te rri ne stalle se aty ishte 1 lope.Sipas besimit indian lopa eshte e shenjte dhe une nuk mund te rri ne 1 stalle me 1 lope se kam frike.
-S'ka problem thote Kordelja se iki une ne stalle
Pas pak perseri dera Tok tok
Ishte Kordelja,
-Une nuk mund te rri ne stalle.Aty eshte 1 derr dhe une jam muslimane sma lejon feja te rri ne stalle me 1 derr.
Iki une thote Hoti dhe niset per ne stalle
Pas pak bie perseri dera TOK TOK
-Jemi Lopa dhe derri,ne stalle....

:kiss: xhan xhan :lol:

assassino26

Primus registratum

Iken Kordelja ne parajse dhe takohet me shen pjetrin.Shen Pjetri i tregon parajsen,pishinat stadiumet,teatrot gjithcka qe kishte parajsa.Ne fund fare kalojne ne 1 vend ku kishte me qindra ora te varura ne mur.
-Po keto c'jane thote Kordelja shen pjetrit
_keto ora shenojne jeten e cdo femre.der sa i vjen ora qe te vije prane nesh i pergjigjet Shen Pjetri.
Kordelja veren qe disa ecin shume shpejt e disa te tjera shume avash.Kurioze pyet Shen pjetrin i cili pergjigjet
-kto qe ecin avash,shenojne 1 femer,qe ben vepra te mira dhe akrepat e ores se saj levizin ngadale per te zgjatur sa me shume jeten e saj,ndersa keto qe ecin shpejt,shenojne femrat qe me palacolliqet,pandershmerine etj etj ora e jetes u mbaron shume shpejt.Kordelja ve re 1 ore qe ecte cmendurisht shume shpejt.
-Po kjo e kujt eshte i thote Shen Pjetrit
-Ohh-pergjigjet -Shen Pjetri kjo eshte Hotit,e perdorim per ventilator :smash:

assassino26

Primus registratum

Cuni i Hotit,pyet Hotin
-Mami mami,ca eshte truri
-Pusho se s'ta kam qefin,thote Hoti-Kam gje tjeter ne koke une.

assassino26

Primus registratum

Nipi i Hotit,pyet Hotin.
-Halla halla,pse s'ke femije ti?
-sepse harabeli s'ma ka sjelle akoma te keqen halla
-Halla,halla,kembengul nipi-pse s'provon te nderrosh zog

hot

Hotgirl

qe vjersha qe boni peshkatari i nate vere /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per cice e kapa dhe e shtrengova