eh skishte cte thoshte i shkreti nga frika e kishte :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga BENG:
[qb] E pyet Proto burrin e saj:
-I dashur, ti i do femrat e bukura apo ata te mencura?
Burri: As njeren as tjetren, te dua vetem ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ishalla je tu honger dark dhe po te kujtohet prap ky barcaleti! Te befte mire! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ta provoj iher una :idea:
..ishin mledh ihere pleqt e krujes /pf/images/graemlins/laugh.gif salo,LR-ja,putraku ene muni /pf/images/graemlins/laugh.gif ..
te katert ishin para i xhami e po veshin baste kush me e thy..
salo i pari,nji tja keput nji te beshtyme,po aha..xhami stunej venit..
Putraku,nji te mor beshtymen e salos,i shtoi ene ca ka e vetja,boni gati ne i kokerr gelboqe /pf/images/graemlins/laugh.gif ene..beshtyu m'drejtim t'xhamit..po xhami aha.. /pf/images/graemlins/wink.gif
LR-ja,nji te mor beshtymen e salos,gelboqen e putrakut,i tuni e i shkuni brimat e hunes ene gryken,po xhami prap s'lute venit..
epo u nxef Muni,nji te mledh ke xhami beshtymen e salos,gelboqen e putrakut,gelboqen e LR-se,i mlodhi qurret ka i kishte e ka si kishte,i shtoi ene ca te saçme,ene e theu xhamin /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps: ii llaaakkk :tipsy: [/qb]
:lol: :lol: :lol: traft pika se ke kati 5 kom kojshinj ca zezake :lol:Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Hoto ci ke bo vetes me kte qe provove /pf/images/graemlins/laugh.gif Njigjo tashi ca ka me te punu Muni :smash:
Nejse jam qe jam po e provoj edhe une 1...
1 dite te bukur me shi litar,Hoti,po priste autobuzin e unazes,i cili po vonohej shume.Trafik kishte shume dhe Hotit po i sosej durimi.E lagur qull sic ishte veshtrimi i ngeli te Kordelja qe kishte ndaluar prej trafikut me 1 Ferrari te zeze,mu te kembet e Hotit.E shihte sa nga koka te gomat e makines dhe gati sa se hante me sy.E skishte si ndodhte ndryshe.Kordelja me 1 pelice te shtrenjte dhe bizhuteri disa milionshe,kishte thithur veshtrimin e gjithe meshkujve qe rreth e rrotull Hotit se ndienin fare qe Hoti egzistonte.1 moment pasi u besdis prej veshtrimit keqadashes te Hotit qe bente magjira ne trurin e saj ta kthente Kordelen ne bretkose,Kordelja hap xhamin e ferrarit,me 1 levizje delikate te gishtit tregues dhe i drejtohet hotit:-
E sheh kte Ferrarin?- i thote.
hoti mosperfillese ne dukje,por e vrare ne shpirt realisht kthehet gjithe prepotence ne krahun tjeter pa i kthyer pergjigje.
Me 2 net sex e kam fituar vazhdon Kordelja,tashme e bindur qe ta cmendte fare hotin
Po kete pelicen e shikon?-Vaszhdon Kordelja
Hoti prepotente kthehet edhe disa grade ne krahun tjeter
me 1 nate sex e kam fituar vazhdon krenare Kordelja
Po keto bizhuteri i sheh.-vijon Kordelja duke provokuar 1 skerrmitje dhembesh te hotit dhe duke e detyruar ate te beje edhe 1 hap me pas e besdisur tashme
Keto bizhuteri i kam fituar gjithashtu me 1 nate sex.
Nderkohe trafiku lirohet dhe ferrari zhduket ne horizont i ndjekur nga veshtrimet lakmonjese te katunareve qe s'kishin ci ofronin vecse disa kokrra veze qe i kishin vjedhur ne kotecet e komshijve
Per fat edhe autobusi i Hoti vjen dhe Hoti largohet per ne shtepine e saj shume e tronditur nga ky takim i padeshiruar.
Sapo kishte kaluar mesanta dhe hoti perpelitej ne krevat pa mundur dot te vinte gjume ne sy.Aty nga Ora 1 e nates,1 corcaf qe mbinte nga kati i 5 solli ne ballkonin e Hotit komshiun,qiraxhi te katit te 5.1 trokitme u degjua ne xhamin e ballkonit te hotit dhe Hoti e xhindosur qe bertet:-Ho ere mut ca do?
Hape se jam une komshiu jot i dashur
Ik ere mut pirdhu anej ti me gjithe karramelet e tuja-bertiti Hoti e xhindosur,e vendosur me teper se kurre mos ta hapte me kurre ate dere ballkoni
P.S
komshiu pasi e pa qe se rrete dot mo Hotin me karramele,u perpoq qe te kthehej me corcaf ne katin e 5,po fatkeqsisht u rrezua poshte [/qb]