Te ndryshme

personazh

Valoris scriptorum
Re: Te ndryshme

Lr-ja- lale si thu ti e pushtojm dot ameriken ne shqiptaret
Muni- jan shume ata plako, si ti majm me buke masnej? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Muni dhe LR-ja ne nji klub...

Muni: - Ej pse i myll syte kur pi ti iher ?
LR: - Me ka thene doktori qe alkolin as te mos guxoj me e pa mo me sy ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Muni i pire kthehet ne shpi dhe pyet gruan...

Muni: - E dashur... ne banjon tone ndrita ndizet automatikisht gje ???
Gruaja: - Jo... pse pyet ?
Muni pak i cudit...: - Epo i bika atehere qe mbreme na darke kur jam kthy... ta kem bo ci*in ne frigorifer...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

Paperina dhe Kordelja para se te vinin ne kete jete, ishi pula ne jeten e perparme, sipas Platonit.
Dhe na i kishin shpiat perballe vetem rruga i ndante, kaq te lidhura ishin dy shoqet, sa nuk kishte dite qe nuk takoheshin, por ishin ne nje fshat te italise. Kur fillun me bo veze shkoshin ke njona-tjetra duke kakarisur "coco-de, coco-de, coco-de", dhe i tregonin vezen qe kishin bo shoqes. Fillun me i shit pastaj, Papi 8 lire, ndersa Kordja 9 lire, se i bonte nje çik fare me te medhaja. Nje dite i thote Kordja shoqes, Papit:
Po ti mi pse nuk i shet vezet si une 9 lire?
Ehe, tote Pipi, facio un culo cosi per una lire. Ik mi ti, po ik. Mirpo i vinte dhe inat qe Kordja po bonte lek, dhe i dukej sikur i shiste mend kur ajo vinte duke gerthit "coco-de, coco-de, coco-de".
Po nje dite Kordja duke shku per ke Papi me veze te ngohte ne dore e duke kakaris "coco-de, coco-de, coco-de", kalon nje kamjon dhe e perplas anej maton ke gardhi me pupla te shperndame, vesh kur degjohet mas nje casti heshtje "coco-dio, coco-dio, coco-dio", dhe Papi nga ana tjeter;
Coooooosssssaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

bengu

Primus registratum

E pyet Proto burrin e saj:
-I dashur, ti i do femrat e bukura apo ata te mencura?
Burri: As njeren as tjetren, te dua vetem ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Pas orarit te punes burri i Kordeles shkon ne nje kafene dhe kerkon nje dopio vodka.
Pasi e kryen pijen, shikon njehere ne xhepin e kemishes dhe e kerkon edhe nje dopio. Dhe perseri pas pijes se dyte, prap shikon ne xhep dhe kerkon edhe nje dopio.
Kamarierit i vjen interesante kjo dhe e pyet:
-Zoteri, si behet keshtu, cfare po shikoni ne xhep?
Burri - Po e shof foton e grus, kur te filloje te me duket e bukur, e di se eshte koha te iki ne shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] E pyet Proto burrin e saj:
-I dashur, ti i do femrat e bukura apo ata te mencura?
Burri: As njeren as tjetren, te dua vetem ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eh skishte cte thoshte i shkreti nga frika e kishte :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Admir

Forumium maestatis

nje barcalete...

Ne ferr, djalli po bente kontrollin se sa mire demonet po administronin dhimbjen ndaj te denuarve. Cdo demon ruante nje kazan te valuar dhe sa here qe ndonjeri mundohej te dilte, keto i zhysnin brenda me pirunin e gjate. Tek po kontrollon e lavderonte disa, djalli, vete tek njeri demon dhe e sheh tek po flinte.

-C'ben more ti i thote? Perse nuk punon si te tjeret?

-Ah shef. Kam qellu me fat. Ne kazanin tim ka vetem Shqiptare. S'kam nevoje, sepse nqs ndonjeri tenton te dale, te tjeret e terheqin brenda. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ta provoj iher una :idea:

..ishin mledh ihere pleqt e krujes /pf/images/graemlins/laugh.gif salo,LR-ja,putraku ene muni /pf/images/graemlins/laugh.gif ..
te katert ishin para i xhami e po veshin baste kush me e thy..
salo i pari,nji tja keput nji te beshtyme,po aha..xhami stunej venit..
Putraku,nji te mor beshtymen e salos,i shtoi ene ca ka e vetja,boni gati ne i kokerr gelboqe /pf/images/graemlins/laugh.gif ene..beshtyu m'drejtim t'xhamit..po xhami aha.. /pf/images/graemlins/wink.gif
LR-ja,nji te mor beshtymen e salos,gelboqen e putrakut,i tuni e i shkuni brimat e hunes ene gryken,po xhami prap s'lute venit..
epo u nxef Muni,nji te mledh ke xhami beshtymen e salos,gelboqen e putrakut,gelboqen e LR-se,i mlodhi qurret ka i kishte e ka si kishte,i shtoi ene ca te saçme,ene e theu xhamin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ii llaaakkk :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Hoto ci ke bo vetes me kte qe provove /pf/images/graemlins/laugh.gif Njigjo tashi ca ka me te punu Muni :smash:
Nejse jam qe jam po e provoj edhe une 1...

1 dite te bukur me shi litar,Hoti,po priste autobuzin e unazes,i cili po vonohej shume.Trafik kishte shume dhe Hotit po i sosej durimi.E lagur qull sic ishte veshtrimi i ngeli te Kordelja qe kishte ndaluar prej trafikut me 1 Ferrari te zeze,mu te kembet e Hotit.E shihte sa nga koka te gomat e makines dhe gati sa se hante me sy.E skishte si ndodhte ndryshe.Kordelja me 1 pelice te shtrenjte dhe bizhuteri disa milionshe,kishte thithur veshtrimin e gjithe meshkujve qe rreth e rrotull Hotit se ndienin fare qe Hoti egzistonte.1 moment pasi u besdis prej veshtrimit keqadashes te Hotit qe bente magjira ne trurin e saj ta kthente Kordelen ne bretkose,Kordelja hap xhamin e ferrarit,me 1 levizje delikate te gishtit tregues dhe i drejtohet hotit:-
E sheh kte Ferrarin?- i thote.
hoti mosperfillese ne dukje,por e vrare ne shpirt realisht kthehet gjithe prepotence ne krahun tjeter pa i kthyer pergjigje.
Me 2 net sex e kam fituar vazhdon Kordelja,tashme e bindur qe ta cmendte fare hotin
Po kete pelicen e shikon?-Vaszhdon Kordelja
Hoti prepotente kthehet edhe disa grade ne krahun tjeter
me 1 nate sex e kam fituar vazhdon krenare Kordelja
Po keto bizhuteri i sheh.-vijon Kordelja duke provokuar 1 skerrmitje dhembesh te hotit dhe duke e detyruar ate te beje edhe 1 hap me pas e besdisur tashme
Keto bizhuteri i kam fituar gjithashtu me 1 nate sex.
Nderkohe trafiku lirohet dhe ferrari zhduket ne horizont i ndjekur nga veshtrimet lakmonjese te katunareve qe s'kishin ci ofronin vecse disa kokrra veze qe i kishin vjedhur ne kotecet e komshijve
Per fat edhe autobusi i Hoti vjen dhe Hoti largohet per ne shtepine e saj shume e tronditur nga ky takim i padeshiruar.
Sapo kishte kaluar mesanta dhe hoti perpelitej ne krevat pa mundur dot te vinte gjume ne sy.Aty nga Ora 1 e nates,1 corcaf qe mbinte nga kati i 5 solli ne ballkonin e Hotit komshiun,qiraxhi te katit te 5.1 trokitme u degjua ne xhamin e ballkonit te hotit dhe Hoti e xhindosur qe bertet:-Ho ere mut ca do?
Hape se jam une komshiu jot i dashur
Ik ere mut pirdhu anej ti me gjithe karramelet e tuja-bertiti Hoti e xhindosur,e vendosur me teper se kurre mos ta hapte me kurre ate dere ballkoni

P.S
komshiu pasi e pa qe se rrete dot mo Hotin me karramele,u perpoq qe te kthehej me corcaf ne katin e 5,po fatkeqsisht u rrezua poshte

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ta provoj iher una :idea:

..ishin mledh ihere pleqt e krujes /pf/images/graemlins/laugh.gif salo,LR-ja,putraku ene muni /pf/images/graemlins/laugh.gif ..
te katert ishin para i xhami e po veshin baste kush me e thy..
salo i pari,nji tja keput nji te beshtyme,po aha..xhami stunej venit..
Putraku,nji te mor beshtymen e salos,i shtoi ene ca ka e vetja,boni gati ne i kokerr gelboqe /pf/images/graemlins/laugh.gif ene..beshtyu m'drejtim t'xhamit..po xhami aha.. /pf/images/graemlins/wink.gif
LR-ja,nji te mor beshtymen e salos,gelboqen e putrakut,i tuni e i shkuni brimat e hunes ene gryken,po xhami prap s'lute venit..
epo u nxef Muni,nji te mledh ke xhami beshtymen e salos,gelboqen e putrakut,gelboqen e LR-se,i mlodhi qurret ka i kishte e ka si kishte,i shtoi ene ca te saçme,ene e theu xhamin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ii llaaakkk :tipsy: [/qb]
Ishalla je tu honger dark dhe po te kujtohet prap ky barcaleti! Te befte mire! /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

1 dite te diele,L-R-ja yne,shoku i A_F-se,i cili na ishte martuar me Hotin,e therrasin per 1 pune urgjente.L_R-ja punonte hidraulik dhe ne shtepine e Kordeles kishte plasur 1 saracineske.
Pasi rregullon saracinesken,L_R-ja si tip shume i turpshem qe ishte mori te largohej pa marre as leket nga Kordelja.Kordeles i erdhi keq,i dha 10mije leke si dhe i propozoi qe te benin sex bashke.L_r shume i turpshem dhe i ndershem nuk pranoi.Nuk mund t'ja bej kete qelpsinllik Hotit tim te dashur i tha Kordeles.Mirpo Kordelja s'hoqi dore dersa e kandisi L_r-ne e shkrete te pranonte.Pasi mbaruan pune L_Rfilloi te qante se nuk kishte ftyre ti dilte Hotit perpara.Burre me namuz tjetri,jo dosido.
Mos u merzit i thote kordelja se e rregulloi une kete pune.
Ja merr duart L_R-se dhe ja lyen me pluhur shkumesi.L_R iken ne shtepi,Deren ja hap Hoti e xhindosur,qe sa e sheh e pret me kembet e para.
Po ku ishe more lanet,po edhe 1 dite te diele ste ka njeriu per asgje,maskara.
L_R sduron dot me duret e fshehura pas kurrizit,sic e kishte mesuar Kordelja i tregon te verteten me zerin qe i dridhet Hotit.Hoti e degjon der ne fund dhe i thote:-Pa nxirri duart para te ti shoh
L_R nxjerr duart para dhe Hoti e xhindosur fillon edhe 1 here nga te sharat e ulerimat.
-Qelbanik burre,maskara.mashtrues.ke qene duke luajtur bilardo me majmunin der tashi edhe me brockullit mua perralla /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Hoti kishte bo groshe per dreke.L-R,pasi ha nja 2-3 luge nga pjata me gjelle,fillon te zhvishet.
Ca ben kshu i thote Hoti
Po zhytem i here thote L_R mos gjej nai kokerr groshe
Ketu del ne pah nikoqirlliku i Hotit.
xhan xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

assassino26

Primus registratum

Hoti takohet me Kordelen te Kutia e postes.
Ca po bo ktu i thote Kordelja Hotit
Hic ja shkrujta i leter edhe e postova
Kujt do ja cosh?-pyet Kordlja?
vetes time
Po ca kishe shkrujt aty?-e pyet Kordelja
Nuk e di:-thote Hoti-,sme ka ardhur akoma letra sepse sapo e postova

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Hoto ci ke bo vetes me kte qe provove /pf/images/graemlins/laugh.gif Njigjo tashi ca ka me te punu Muni :smash:
Nejse jam qe jam po e provoj edhe une 1...

1 dite te bukur me shi litar,Hoti,po priste autobuzin e unazes,i cili po vonohej shume.Trafik kishte shume dhe Hotit po i sosej durimi.E lagur qull sic ishte veshtrimi i ngeli te Kordelja qe kishte ndaluar prej trafikut me 1 Ferrari te zeze,mu te kembet e Hotit.E shihte sa nga koka te gomat e makines dhe gati sa se hante me sy.E skishte si ndodhte ndryshe.Kordelja me 1 pelice te shtrenjte dhe bizhuteri disa milionshe,kishte thithur veshtrimin e gjithe meshkujve qe rreth e rrotull Hotit se ndienin fare qe Hoti egzistonte.1 moment pasi u besdis prej veshtrimit keqadashes te Hotit qe bente magjira ne trurin e saj ta kthente Kordelen ne bretkose,Kordelja hap xhamin e ferrarit,me 1 levizje delikate te gishtit tregues dhe i drejtohet hotit:-
E sheh kte Ferrarin?- i thote.
hoti mosperfillese ne dukje,por e vrare ne shpirt realisht kthehet gjithe prepotence ne krahun tjeter pa i kthyer pergjigje.
Me 2 net sex e kam fituar vazhdon Kordelja,tashme e bindur qe ta cmendte fare hotin
Po kete pelicen e shikon?-Vaszhdon Kordelja
Hoti prepotente kthehet edhe disa grade ne krahun tjeter
me 1 nate sex e kam fituar vazhdon krenare Kordelja
Po keto bizhuteri i sheh.-vijon Kordelja duke provokuar 1 skerrmitje dhembesh te hotit dhe duke e detyruar ate te beje edhe 1 hap me pas e besdisur tashme
Keto bizhuteri i kam fituar gjithashtu me 1 nate sex.
Nderkohe trafiku lirohet dhe ferrari zhduket ne horizont i ndjekur nga veshtrimet lakmonjese te katunareve qe s'kishin ci ofronin vecse disa kokrra veze qe i kishin vjedhur ne kotecet e komshijve
Per fat edhe autobusi i Hoti vjen dhe Hoti largohet per ne shtepine e saj shume e tronditur nga ky takim i padeshiruar.
Sapo kishte kaluar mesanta dhe hoti perpelitej ne krevat pa mundur dot te vinte gjume ne sy.Aty nga Ora 1 e nates,1 corcaf qe mbinte nga kati i 5 solli ne ballkonin e Hotit komshiun,qiraxhi te katit te 5.1 trokitme u degjua ne xhamin e ballkonit te hotit dhe Hoti e xhindosur qe bertet:-Ho ere mut ca do?
Hape se jam une komshiu jot i dashur
Ik ere mut pirdhu anej ti me gjithe karramelet e tuja-bertiti Hoti e xhindosur,e vendosur me teper se kurre mos ta hapte me kurre ate dere ballkoni

P.S
komshiu pasi e pa qe se rrete dot mo Hotin me karramele,u perpoq qe te kthehej me corcaf ne katin e 5,po fatkeqsisht u rrezua poshte [/qb]
:lol: :lol: :lol: traft pika se ke kati 5 kom kojshinj ca zezake :lol:

hot

Hotgirl

Peshkatari ne LR'ja po udhtonin ne nje makine dhe po benin muhabet gjate rruges, por Peshkatarit po i bite er goja dhe LR-ja nuk po e durote dot.
Si tia thote e si tia thote mendohet e me ne fund e pyet.
LR-More po keto dhembet te tuat ike?
Peshku-Vetem keto tre te paret, ndersa keto anash i kam me ure.
LR- Epo shiko mos eshte dhjere ndokush poshte ure atehere, /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Na ishin nje here Muni, LR-ja ne Peshku para i pasqyre magjike, e cila na kishte si veti qe te zhduke personin qe genjente para saj.
Shkon Muni para pasqyres dhe thote:
-Une mendoj se jam mashkulli me i bukur ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif .
dhe pufff ... zhduket
Afrohet LR-ja dhe thote:
-Une mendoj se jam njeriu me inteligjent ne AF
dhe pufff zhduket dhe ky
I vjen rradha Peshkut
Une mendoj ....
Dhe cuditerisht zhduket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
xhan xhan ee :kiss: /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

Peshkatari 70 e kusur pas shume kohe ne anoreksi, vendos qe pensionin e muajit ta shpenzonte tek bletet punetore te rruges perballe shtepise se tij. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje nate ulet poshte, zgjedh gocen, dhe ngjitet ne nje nga dhomat e motelit perballe.
Stili tradicional, goca posht plakut.
Ne nje moment, peshku i thote goces:
- Kalo ti siper se keshtu s'po vij dot.
Vajza i pergjigjet:
- Xhaje kur nuk vjen dot ne disheze, ne malore nuk e vjen e nuk vjen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif