, por me sa kuptoj gjithashtu eshte ne U E S A qe do te thote ue sa afer e jo unitit statez dez amerikez.E dini ju qe un njoh je marokin qe ka dy gra dhe 9 kalamaj nje italiane ( dhe e ka bere mysylmane me vello ) dhe nje marokine e te dyja jetojne me te LUM AI nuk rri tu pa ka mrapa se mos ka nai killer ( se une kur ika qe tradhetoi ne kuptimin e mire te fjales ) rri tu pa se mos me njek kush dhe pres cdo dite se mos me del o njera o tjetra me patllake os te dyja njeheresh tek i tradhetoj te dyja.Leje se kam fillu me ngacmu i karabiniere mama mia si osht pupupupupupu po e zura ja vura e po ja vura ju betohem ne nder te shqiperise qe do ta rraf ne krevat per te hatrin e te gjithe atyre qe kane inat karabushet dhe do i them te uleras viva albania urrra dhe une do ja pres na dhe nje per albforumin edhe nje per nikollen qe e futet mrena i dhate 4 vjet per korrier na dhe nje per tanin qe i dhate 6 per shfrytezim na dhe nje per tere ata kopila qe i ktheni neper vendet e tyre dhe na na na dhe tre vec se keshtu dua une AMA SHOKE VETEM PO E ZURA sepse me duhet ta ftoj ne shpi te shtunen mbasdite kur kjo qe jetoj me te eshte ne pune ( dhe kur ajo eshte ne pune vje tjetra ) prandaj e kam pak si me shpejt te sjell karabinieren se edhe po erdhi tjetra i them he mo se kontroll rutine per letra ( dhe do e haj ) nuk ma merr mendja se i shkon ne mend kujt se une do e beja me karabinieren EC ATY LALA kur ti heq patllaken do e carmatos do i them durt lart brekt posht ne ec te veni ku do ulesh barkazi si qeni