Te duash dy femra njeheresh ?!!!!!!!!!!!

Dolores

Primus registratum
Re: Te duash dy femra njeheresh ?!!!!!!!!!!!

Po mire kto virgjerreshat kush i furnizon apo jan engjuj...se shume pak te tilla ikin nga kjo bote /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif...apo behen reborn .../ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif

TheWanderer

Primus registratum

Ca behen reborn, ca riparohen rruges /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

diskriminues!............../ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Dolores

Primus registratum

po kjo perralla eshte me bisht edhe per meshkujt apo thjesht me mbret per femrat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Dolores

Primus registratum

...jo mos ja dhente perendia se s ka kush te me sjelli me lule aq devotshem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

TheWanderer

Primus registratum

Akoma tek lulet ti? Dergoji nje here email, pastaj fol /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

pse ca u be deti kos qe ti dergoj une email /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

nizzaboy

Primus registratum

Mirdita shoket e mija jam une Kosta Kabiri apoTomkas dhe penalltine e gjuj vete se fisheku osht i imi, te me falni per mungesen por kam qenei zene duke ndertuar nje sit ( ah po jam webdesinger pervec te qenit ne halle me femrat )
1.Me behet qefi qe lulus i kane pelqyer lulet e mija megjithese email SME KA QUAR O CUNA SPO MA VAR FARE por me mire keshtu se e merr veten ne qafe se bien ne dashuri me mua po ti qoj foton time vetem kur ta bej postor qe kur ta pyesi mami kush eshte ti thote emo eshte nje i famshem :), por me sa kuptoj gjithashtu eshte ne U E S A qe do te thote ue sa afer e jo unitit statez dez amerikez.E dini ju qe un njoh je marokin qe ka dy gra dhe 9 kalamaj nje italiane ( dhe e ka bere mysylmane me vello ) dhe nje marokine e te dyja jetojne me te LUM AI nuk rri tu pa ka mrapa se mos ka nai killer ( se une kur ika qe tradhetoi ne kuptimin e mire te fjales ) rri tu pa se mos me njek kush dhe pres cdo dite se mos me del o njera o tjetra me patllake os te dyja njeheresh tek i tradhetoj te dyja.Leje se kam fillu me ngacmu i karabiniere mama mia si osht pupupupupupu po e zura ja vura e po ja vura ju betohem ne nder te shqiperise qe do ta rraf ne krevat per te hatrin e te gjithe atyre qe kane inat karabushet dhe do i them te uleras viva albania urrra dhe une do ja pres na dhe nje per albforumin edhe nje per nikollen qe e futet mrena i dhate 4 vjet per korrier na dhe nje per tanin qe i dhate 6 per shfrytezim na dhe nje per tere ata kopila qe i ktheni neper vendet e tyre dhe na na na dhe tre vec se keshtu dua une AMA SHOKE VETEM PO E ZURA sepse me duhet ta ftoj ne shpi te shtunen mbasdite kur kjo qe jetoj me te eshte ne pune ( dhe kur ajo eshte ne pune vje tjetra ) prandaj e kam pak si me shpejt te sjell karabinieren se edhe po erdhi tjetra i them he mo se kontroll rutine per letra ( dhe do e haj ) nuk ma merr mendja se i shkon ne mend kujt se une do e beja me karabinieren EC ATY LALA kur ti heq patllaken do e carmatos do i them durt lart brekt posht ne ec te veni ku do ulesh barkazi si qeni :)

Lulu shkruam nje fjale moj lulu amon se me dukesh shume e mire e e embel mos je gje shenja dashi apo gaforrja mos me thuaj luani se u be nami

Hellena

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

TheWanderer

Primus registratum

Mire po te erdhi karabinierja e morrem vesh ca do besh, por po nuk te erdhi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Jo per gje, se duhet sqaruar se kushedi ca imagjinon mileti pastaj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif there is no stopping him in shooting out of his a$$

abs

nuk e di...

tjetri perpiqet me mish e shpirt per atdheun, e ju s'ja dini hiq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif , jazek /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

TheWanderer

Primus registratum

Ta kishte per Shqiperine duhet t'i zeje ne goje asaj krabes dhe Selam Musane dhe pushtimin e 1939, humbjen e fundit te shpresave kundra Italise... te me permende dhe mua se njehere nuk me kane dhene vize per Itali /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Cdo njeri ka menyren e vet per te shprehur patriotizmin...ky miku e ka me qejflillik /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

abs

nuk e di...

The...tash qe i ke shkrujt listen, i shtove detyrat te cilat i kryn me nder ai sic tingellon, shpresoj t'mos t'ja zej ajo tjera n'fyt ...orarin e puns /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Scept, nese ket' pun' ti e quan qejflillek, hallall /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
mu duk, ne t' shprehun e siper me karbinieren, sikur gjith' mllefin e zemrimin e mledh n'gryk do e laj ajo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif rruju mer, se ka prangat me vedi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

eh , jet e veshtir asht ba per burrat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

marina s.

Forumium maestatis

eh te shkretet burra...nuk i rrafin dot policet se ia kane friken dhe i marrin me te mire n'krevat duke pretendu se po bejne patriotizem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif sa jet e poshter vallaj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

TheWanderer

Primus registratum

Nuk e di nga me erdhi ideja, po ky kabiri bashkejeton me nje infermiere me duket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif dhe tani do te shkoje me nje karabiniere... Ku te jete lidhja valle? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif