Te duash dy femra njeheresh ?!!!!!!!!!!!

abs

nuk e di...
Re: Te duash dy femra njeheresh ?!!!!!!!!!!!

tan pathos shkruan kosto /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif pa pik presje.

po me topallen c'deshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

truth_hurts

Primus registratum

mendoj ta lem te vazhdoj te tregoj historite e tij....se qeka gallat fare ky...:p

mozaiku

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Costa Azzura</div><div class="ubbcode-body">Mirmjes ( ora 14 pm )

Mrom qe tu me shkep ne hu kjo qe kam ketu shyqyr qe doli dhe po shkruj ca sme tha ; Kurvar , i degjeneruar , kurvar kurvar , une te vra , do te djeg me kafeteria do te vras ne gjume mama mia ca sherri mram do thoni ju po pse mer Kosta Koqja sepse nejta gjer ne 7 te mjesit quar dhe ajo u qu e ca sma that ty ste mjaftojne ne rruge po i do dhe ne internet e pastaj pa postime ketu dhe tha shiko me cnjerez qe merrresh ( Per Kosten fliste ) me njerez pa boje mama mia me tha...

por meqe don ta dish lopcarja e kish emrin moza dhe ishte nga nje fshat afer rinas ( mama mia ajo eshte una indimenticabile experienca sepse kishte energjne e akumuluar te nje tullumbaci qe kur e shpon me gjylpere pellcet imagjino me kur e shpova mama sua e pura la mia si sherthej si vjosa si drini si lumi misisipit si amazoni e ku di un ) </div></div>

O Costa.... mos nxirr emra te pervecem mer mos nxirr, se s'eshte as etike , jo per gjo... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ejjjj, me thuj icik pse te prishi Anglia ty, se me bone kurioze... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Edhe 1 gjo tjeter,veje cik emrin tim te ajo lista e festes... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

nizzaboy

Primus registratum

Degjo kush te jete ne angli e din pse prishet dhe sa here prishet sa per festen po ju jap emailin dhe ju them vendodhjen qe behet eshte ne piazale corveto milano afer mcdonaldsit per me shume email edhenjehere@yahoo.com mos kujtoni se tallem hyrja eshte falas por shpia eshte me bar kush don me ble pije paguan dhe jo njerez te dhunshem e kush te kete mall me vete ta pije para se te vi se nuk i dihet na bo vizite finanza :)

mozaiku

Primus registratum

shi sa shpejt u pergjigj mer .... qeka cun serioz , mire mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nizzaboy

Primus registratum

pse ckujtoni ju se bej shaka me seksin une ? Ouuuu per seks jam pi pari ne takim dhe i fundit ne largim dmth i vej gurin si ne rradhe te qumeshtit, ej po me kane futur te erosi bobbobobobob ju thashe qe hiqeni te nershem po nuk e dija se ishit kaq drastike bobobobo,po si do i tregoj tjetres ket teme une sa te shikoj EROS thote jo se ka fjale te pista une kerkoj ndihme e ju me hidhni ne gremine e tek sabie me thoni OOOO COSTAAAA KE HARRU PAAAAAAA ( E UNE THEM PAAAARaTE ? PAAAAAARTAFOLING ? ) JU JOOOOOO JOOOO ( UNE PO CA ? ) PAAAAARASHUTEN (DHE UNE /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_wall.gifbum ME TE vogel SE ISHA LART AQ LART DHE NUK NGJOHET GJE )

HE NJE HERE TE SHIKJO SA SEXED UP FOLKS DUDS THERE ARE KTU ME NE
OH JES UNE COSTA JU PERSHNES dhe mos harroni eshte hap kampionati "Tek per tek ndyshek pa brek /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_clap.gif"

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hej Costa..me pelqen qe ti mendon vetem per seks...dhe qe ben veç seks...por them se duhet te jete shume e merzitshme te jesh me nje djale qe s'di gje tjeter vetem "ngri e ul"... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ke pa ti qe gjerat behen monotone edhe kur vje fjala per seks?

kam nje pyetje...kush nga kafshet ben dashuri? perver femrave kuptohet?

nizzaboy

Primus registratum

Une .... jam kafshe ne seks :) pastaj une sbej vec sekse bej dhe dashni perdhunime ose kapje gjasme me zor , nuk eshte e then ta ngre e ta ul i bie dhe violines ose shoh tek ato i bien mandolines mama mia

LUANESHA

Primus registratum

cane che abaia non morde

costa boll enderrove me sy hapt

mozaiku

Primus registratum

Femra , mos ja merrni per keq. Do jete ne ate moshe qe sapo ka filluar te zbuloje seksin dhe kenaqesite seksuale , prandaj eshte cik konfuz dhe cdo gje qe i del para syve e shnderron ne objekt seksual.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nizzaboy

Primus registratum

Cane che abaia non morde MA LECCA ;-)

Luaneshe te me takosh ben Uaaaaaaaaaaaaarrrr meqe je ne Itali te sfidoj :)

truth_hurts

Primus registratum

mama mia cne qe spo shkrun mo ky..o mama mia..o costa po si i bohet po te erdhen vec meshkujt te festa ty mo????apo do ju ofrosh te gjtihve dy partneret e tuja...?????

MLK

Primus registratum

Po mire po mama se mora vesh ky hynte ketu ! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Jo per gjo po vazhdoi keshty ky muhabet do kthehet ne takim me prinder /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ku eshte kjo lista e emrave??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mozaiku

Primus registratum

Truth-hurt-sja
MLK
Luanesha
Pallino
Mozia
Scepticu (se edhe ajo sikur ishte grric) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Dahlia
Kosta
.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

po ku do rrime???

sa do rrime???

qe te marr masat une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Dolores

Primus registratum

une vec dua te instaloj nji kamera atje ku do rini edhe sa do rini /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif...

mozaiku

Primus registratum

S'ka Luluje, po hyne aty, e hongre... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Pyt MLK-ne po deshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

po une do vi e ngopur mi jo me bark ne dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif