Tangat !

JoNiDa1

Primus registratum
Re: Tangat !

Po kto qekan per me fjet mi..ku i dilet njeriut me kto se e trem /pf/images/graemlins/smile.gif

JoNiDa1

Primus registratum

com.dsdata.taxi.tecx.SetIDWebObject

Kto jane perizomat e mia te preferuara /pf/images/graemlins/smile.gif

P.S sa per sqarim per ate qe ka hap temen..tangat jane mbathjet normale..kto me siper dhe per ca flitet ne ket teme,quhen perizoma.

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb]
prd1070fcbi.jpg

Kto jane perizomat e mia te preferuara /pf/images/graemlins/smile.gif

P.S sa per sqarim per ate qe ka hap temen..tangat jane mbathjet normale..kto me siper dhe per ca flitet ne ket teme,quhen perizoma. [/qb]
mos deshte vije keto mi. /pf/images/graemlins/smile.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] Po ajo qe i ka veshur ti je mi. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
Jo re jo,se te une rrine shume me mire, te njejtat.
/pf/images/graemlins/wink.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] o jon po ato qekan si çentrot qe punote gjyshja ime me grep /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti shifi mire ato qe kam ekspozu ktu,se te duhen me i marr si shembull /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Eksozoji edhe i her per ne qe skena pa gjo. Nazhi nuk osht kondra besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] Po ajo qe i ka veshur ti je mi. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
Jo re jo,se te une rrine shume me mire, te njejtat.
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pse mi goc paske ble verteti ti si ato mi. /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse je arxhu mite ti kiha beune me tylin e perdhes time mi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

[qb] Po kto qekan per me fjet mi..ku i dilet njeriut me kto se e trem /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Jonce, ca te bojme ne plakat i dum i cik pamuk se jane mo higjenike, mos m'krahaso ti me mu mi goc, ti goc e re, i do ngjyra-ngjyra!!

edda

Primus registratum

per Joniden

pse mi duhet t'tremet ai kshu..na rafte pika neve sikur t'vije vetem per ato ai..

p.s. nice jane shume te bukra dhe shume komode, ngjyra s'me pelqeka..per vete i preferoj o te zeza ose te bardha

Florus

Forumium maestatis

Tangat nuk jane keq. Por mua me pelqen me shume t'i shoh vajzat me breckat e ashtuquajtura "braziliane". :thumbsup:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rain:
[qb]

pse mi duhet t'tremet ai kshu..na rafte pika neve sikur t'vije vetem per ato ai..

[/qb]
Pse per çfare mund te vi tjeter "ai",se nuk po e kuptoj une.A ka tjeter gje?

Si gjithmone me pelqejne femrat ma breçkat e zeza ne formen e stemes se benzit.Dhe shalet ti kenë pak te nxira.

Nadia81

Primus registratum

Flobo e ke fjalen per qethjen ti????
Tanga pa tanga mua ngjyra e bardhe sepse sme ngjit per te brendshme...sidomos ne kohe dimri njehere qe bardhesohesh shume!bah

Kordelja

Valoris scriptorum

images

Thongs per fundshpinen dhe...

images

Thongs per komet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
images

Thongs per fundshpinen dhe...

images

Thongs per komet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I bokan reklame benzit kto me siguri.
Korde ti ke nxjerre komet apo ....je ajo siper.

Guest

qyqe none ato komet aty poshte qekan si kome jevgash ne ajo byca aty siper qenka shuem e varme /pf/images/graemlins/laugh.gif