mos deshte vije keto mi. /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb]![]()
Kto jane perizomat e mia te preferuara /pf/images/graemlins/smile.gif
P.S sa per sqarim per ate qe ka hap temen..tangat jane mbathjet normale..kto me siper dhe per ca flitet ne ket teme,quhen perizoma. [/qb]
Jo re jo,se te une rrine shume me mire, te njejtat.Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] Po ajo qe i ka veshur ti je mi. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
Ti shifi mire ato qe kam ekspozu ktu,se te duhen me i marr si shembull /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] o jon po ato qekan si çentrot qe punote gjyshja ime me grep /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse mi goc paske ble verteti ti si ato mi. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb]Jo re jo,se te une rrine shume me mire, te njejtat.Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] Po ajo qe i ka veshur ti je mi. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Jonce, ca te bojme ne plakat i dum i cik pamuk se jane mo higjenike, mos m'krahaso ti me mu mi goc, ti goc e re, i do ngjyra-ngjyra!!Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb] Po kto qekan per me fjet mi..ku i dilet njeriut me kto se e trem /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Pse per çfare mund te vi tjeter "ai",se nuk po e kuptoj une.A ka tjeter gje?Fillimisht postuar nga rain:
[qb]
pse mi duhet t'tremet ai kshu..na rafte pika neve sikur t'vije vetem per ato ai..
[/qb]
I bokan reklame benzit kto me siguri.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]![]()
Thongs per fundshpinen dhe...
![]()
Thongs per komet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]