Tangat !

Seriozi

Primus registratum
Re: Tangat !

Fillimisht postuar nga l'AngE BleU:
[qb] Mistreci, nuk me pelqejne ato qe mi ke veshur ti mua, por ato te tjerat me lart /pf/images/graemlins/laugh.gif ...por s'i kam ble akoma qe t'i vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dil pa gje atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk mbaj mend te ti kem vesh une ty keto,ose paskam qene pergjumesh.

Ps. mua me pelqejne gocat qe veshin breçka te zeza.

cukolja

Primus registratum

o goca me ndimoni se nuk po mundem ti sjell ketu edhe une fotot me breckat qe me pelqejne :kiss:

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best.:
[qb] o goca me ndimoni se nuk po mundem ti sjell ketu edhe une fotot me breckat qe me pelqejne :kiss: [/qb]
Te te shikoj nje here me breçkat e tua qe te pelqejen kur i ke veshur se e sjell une foton ketu. :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

cukolja

Primus registratum

edhe ashtu e bejme o maskara sarande por kam hall se nuk me shqitesh pastaj
:smash:

por po me mesove si ti sjell ketu nuk qo te zhgenjej :thumbsup:

mistrec-sarande

Primus registratum

Epo pune qe rregullohet mi. sesthe ndonje gje e madhe. halli eshte ku em pa ty /pf/images/graemlins/laugh.gif . me dergo mua ato foto ti shikoj nje hre une tit e theme keto tnga bejne keto nuk bejne dhe te mesoj une pa problem. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

puna eshte se une nuk di ti sjell as ty pastaj nuk kam as adresen tende

ndersa per te pelqyer a jo nuk ka diskutim une me gjithcka do dukesha bukur ashtu si edhe pa gje

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb] puna eshte se une nuk di ti sjell as ty pastaj nuk kam as adresen tende

ndersa per te pelqyer a jo nuk ka diskutim une me gjithcka do dukesha bukur ashtu si edhe pa gje [/qb]
pune qe rregullohet. He mi se te kam pa mos u be dhe ti kaq e turpshme. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb] hap syte here tjeter mos me le te iku kur te me shohesh nga tangat :eek: [/qb]
Ta pret mendja pse ca do le te me iki ky raste nga duarte une jo goc nuk beje keto gabime une.
edhe te mbeshtes pas murit po deshe. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb] ky mistreci goca me qenka ngjitur si m...pas kepuces
:eek:

qeni qe leh nuk han [/qb]
Shi dreqi si shfaqesohet. O kiti pse mi me meqe keta nuke dine se ca kemi folur ne e dis e do ta hane. :smash: :smash:

cukolja

Primus registratum

qenke semur keq o djal si duket ka kohe qe njeri nuk ta var as te flet dhe pse une te ktheva nja 2 pergjigje tani te duket se me njeh mire pale me paske pare edhe tangat e cicat shume te punoka fantazia ty djal ndersa une jam me shpirtin time

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb] qenke semur keq o djal si duket ka kohe qe njeri nuk ta var as te flet dhe pse une te ktheva nja 2 pergjigje tani te duket se me njeh mire pale me paske pare edhe tangat e cicat shume te punoka fantazia ty djal ndersa une jam me shpirtin time [/qb]
Qenke çun budalla ti vetem vetja jote te duket ne rregull. edhe as te kam pa as qe me shkon ne mendje me te te shiku. :smash: :smash:

cukolja

Primus registratum

sikur me kishe pare me tanga ti sikur the qe me njihje sa shpejt u terhoqe :smash:

shoh qe ke filluar te kthjellohesh me ne fund :eek:

po deshe ti tani behemi shoke por fillimisht duhet te me sigurosh se nuk je pederest :idea:

sweet eda

Primus registratum

Ja dhe tangat e fundit qe bleva dje ne victoria's store.... se mos mi shaj njeri se .......
V231038.jpg

vetem se te miat ishin ngjyre me e hapur

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb] sikur me kishe pare me tanga ti sikur the qe me njihje sa shpejt u terhoqe :smash:

shoh qe ke filluar te kthjellohesh me ne fund :eek:

po deshe ti tani behemi shoke por fillimisht duhet te me sigurosh se nuk je pederest :idea: [/qb]
Dakorte dhe ti do te me vertetosh qe nuk je cune.
Edhe vertetimin edu me provo ose me mire lere fare kete muabete. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif