SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

shtriga

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Fillimisht postuar nga RAUL:
[QB] lajmeroj stafin e spitalit..urgjensisht.. :mad:

shtriga,fiona,parajsa,dua takim te menjhershem...me daten 11/12/04 :mad: per mbarvajtjen e spitalit.. /pf/images/graemlins/frown.gif se po humb bisnesin me pa aftesin tuaj..ok .. ska ketu do kemi rregulla te forta..si dhe per pacienet e pavionit nr 5 duhet tu vem roje se ka zen me ik per lesh..si dhe per pavionin e pediatris..etc

me marshe te keqen mua se ngela vetem ketu une te punoj si qeni.fionen e pezullove nga puna,ndimes nuk me more,te thash qe dhjetorin e doja me te shplodhur se kam provime por ti nuk ma vare,te thash po bejn grev por ti nuk ma vare prap.e kishe mendjen per te bredhur neper forume.mos kerko nga neve llogari por nga vetja jote. :mad:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] Ketu eshte vertet thashethemi po kjo s'do te thote qe njerezit zhvishen nga etiketat dhe nga edukata baze, ki kujdes kur shprehesh here tjeter sepse eshte e disata here qe marr ankesa ne drejtimin tend dhe me sa kam pare ke pas probleme edhe ke Chit chati jo me ketu. Te sugjeroj te ndryshosh menyren e te shprehurit. Shpresoj te jete e fundit here qe te korrigjoj. [/qb]
kordelja me njef mua ???????
ma di mua etiketen dhe edukaten ska lind akoma ai ose ajo qe hahet me mua me llafe dhe sidomos ca copa mishi qe me bojne si inteligjente gjithsesi ke te drejte sepse dhe une dola cik nga nervat nqs ka noj njeri ankese tek une vijne te ma thojne se ato qe me njofin e din shume mire se kush jam e se si jam dhe me heqin kapelen sle une cuna apo goca mami qe te me cojne hunden perpjete se ja kepus ok dhe kujdes me ato kujdesat e tua se sma ndje shume se kush je apo tek je vij ktu per qef dhe te jap mendimin tim jo qe te editohem ok ? hajt ja kalkofsh mire dhe njifi njerezit para se te paragjykosh se ne ket rast tregove zgjuarsine tende pyt para se te veprosh ta keshilloj

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] CONTE ec ma kontrollo pak re se e kam shm semur :lol: [/qb]
zeqo prit se eshte e zene njera e familjes tate duke me kontrolluar timin sa te mbarojne erdha mos ki merak /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
po nga familja cpate ti :confused:

Primus registratum

tkam thon 100 her mylle mos e zhgjat fare me mua zere se nuk ekzistoj po jo ti do vazhdosh je KD ti ik er daj rri urt e shif jeten tende ok ????????? besoj se u kuptuam ?

RAUL

Primus registratum

ua po ju nuk dilni ne nje mendje praa,ceshte kjo pune nje me me thote nuk je mire ,tjetri je top fare,po he pra vendosni
o doktor po shume leke mor aman per ate operaconin na i hoqe tere qimet e kokes.pu pu pu
ms ja fute gje kot mo

:wave: [/QB][/QUOTE]
po jo mo yllo se nuk ja fusssss kot un,edhe kur ja fus kot mua me del plot.. /pf/images/graemlins/tongue.gif po cfar ke moj e uruar ee...e mban mend qe shtriga te vizitoj nje dite para mejet. /pf/images/graemlins/wink.gif un te vizitova nje dite mbas saj kshu qe kura qe te dha Shtriga te ka bere mire..kurse kura ime te ka sheruar komplet...okkk /pf/images/graemlins/smile.gif tani sa per pagesen aq ben se cmimet kan shkuar ne stratosfer ne shqiperi,,,nje perzervativ e blej 500lek tek shumica kurse dy selikona me shkojn 200$ kshu pra skom c'far te boj... :lol: paguaj paret dhe mos na merzit okk se marr policin ne telefon tani.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb]
[QB] lajmeroj stafin e spitalit..urgjensisht.. :mad:

shtriga,fiona,parajsa,dua takim te menjhershem...me daten 11/12/04 :mad: per mbarvajtjen e spitalit.. /pf/images/graemlins/frown.gif se po humb bisnesin me pa aftesin tuaj..ok .. ska ketu do kemi rregulla te forta..si dhe per pacienet e pavionit nr 5 duhet tu vem roje se ka zen me ik per lesh..si dhe per pavionin e pediatris..etc

me marshe te keqen mua se ngela vetem ketu une te punoj si qeni.fionen e pezullove nga puna,ndimes nuk me more,te thash qe dhjetorin e doja me te shplodhur se kam provime por ti nuk ma vare,te thash po bejn grev por ti nuk ma vare prap.e kishe mendjen per te bredhur neper forume.mos kerko nga neve llogari por nga vetja jote. :mad: [/qb]
vertet kam bere disa gabime edhe une..per ate po boj dhe autokritik para stafit tim..ok,Fionen nuk e kam pezulluar (ishte vetem nje justifikim)ajo eshte shtazen kshu qe ka nevoj per noj dite pushim,,e kam cuar anej ka prinderit e saj se qetesohet me mire,,masanej edhe un kam kohe te merrem me forumet dhe me spitalin.. /pf/images/graemlins/smile.gif

kshu Shtriga ne mbledhje do ti sqarojm te gjitha.. /pf/images/graemlins/smile.gif muaaaaaahhhhhhqq ta madhe per punen e mire qe po bennn.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

shtriga

Primus registratum

sot me qe festoj ta fal dhe e pranoj autokritiken qe bere.fionen do ta kujdes une mos ki merak ti,do ta vizitoj cdo dite qe te te bej djal te shendetshem

RAUL

Primus registratum

flm.. :kiss: :kiss:

tregom iher kush te tha qe e ka djal?.. /pf/images/graemlins/laugh.gif sa e poshtra ajo nusja ime si nuk e mbajti iher nje secret brenda familjes.. :smash: :smash:

ca shejtanke e morr vesh gjith bota se ne kemi djal.. /pf/images/graemlins/smile.gif

shtriga,kujdesu per te se ajo as qe smerr vesh per keto pune,,, :lol:

anny

Primus registratum

[qb]
ua po ju nuk dilni ne nje mendje praa,ceshte kjo pune nje me me thote nuk je mire ,tjetri je top fare,po he pra vendosni
o doktor po shume leke mor aman per ate operaconin na i hoqe tere qimet e kokes.pu pu pu
ms ja fute gje kot mo

:wave: [/QB]
po jo mo yllo se nuk ja fusssss kot un,edhe kur ja fus kot mua me del plot.. /pf/images/graemlins/tongue.gif po cfar ke moj e uruar ee...e mban mend qe shtriga te vizitoj nje dite para mejet. /pf/images/graemlins/wink.gif un te vizitova nje dite mbas saj kshu qe kura qe te dha Shtriga te ka bere mire..kurse kura ime te ka sheruar komplet...okkk /pf/images/graemlins/smile.gif tani sa per pagesen aq ben se cmimet kan shkuar ne stratosfer ne shqiperi,,,nje perzervativ e blej 500lek tek shumica kurse dy selikona me shkojn 200$ kshu pra skom c'far te boj... :lol: paguaj paret dhe mos na merzit okk se marr policin ne telefon tani.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: [/QB][/QUOTE]
po shtriga nuk me dha ilace,me tha qe jam mire, /pf/images/graemlins/tongue.gif ,nejse sa per ate punen e silikonit mbajme keta qe kemi mo se uk kemi leke tani as per nje pale beka,na jane grisur edhe ato qe kemi po rregulluam buxhetin i bejm ne behare qe do vete ne shtepi,dmth edhe ne det,se tani..........

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] tkam thon 100 her mylle mos e zhgjat fare me mua zere se nuk ekzistoj po jo ti do vazhdosh je KD ti ik er daj rri urt e shif jeten tende ok ????????? besoj se u kuptuam ? [/qb]
kush te flet ty re vet te ka qefi tme flasesh :confused:
o RAUl mer masa per conten se qenka ber keq fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

ALOOOOOOOOOOOOOO USHJNA /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
uee me paska humbur ymri fare kteja. si ju kam juve shoket e spitalit :kiss: :kiss: :kiss: si eshte puna e atyre te pavionit :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

ik se jam inatosur me ty,, :smash: :smash: shtriga te ben te fala.. :smash: :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif

ato te pavionit nr 2 kan lajthitur fare,duan ushqim me te mire.. /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] ore po deshe ja vazhdojme na se kam pik problemi /pf/images/graemlins/wink.gif thjeshte per ty e kom kapish /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
normal qe se ke problem se vari bidonat je /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

RAUL

Primus registratum

[qb] mduhet nje aspirin me dhemb koka /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
eh e dij un ca aspirine don ti.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
[qb] ore po deshe ja vazhdojme na se kam pik problemi /pf/images/graemlins/wink.gif thjeshte per ty e kom kapish /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
normal qe se ke problem se vari bidonat je /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
bidonat ti var per qaf e ti rrotullis si kollare une budalla /pf/images/graemlins/wink.gif pa merak e di qe te pelqen te thitthesh bidona e le per zanat /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

RAUL!

Cfare eshte ky spital keshtu he?!!!! :shrug:
Me thuaj a ka nevoje per nje vizite te inspekcionit apo jo?! me sa e shoh unbe ketu punet nuk qenkan ne rregull sa duhet. Spitali i juej duhet te jete nje shembull i mire per te gjithe spitalet tjera sepse eshte spital privat ky!!!!!
:devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

shtriga

Primus registratum

erdha dhe une sa te pi kafen dhe filloj nga vizitzt deri ne darke ketume keni sot se jam dezhurn.
3 dite mungova dhe ma prishen spitalin fare.
zeqo aje vella se te solla nga shqiperia ca ilace fandastike.
conte te solla aspirin shqiperia do qetesohesh.
fiona flori te lam sjell dicka per djalin ty /pf/images/graemlins/wink.gif
shqiptare ajde ketu jam une.
me pavionin e regullova une punen te gjitha jan ne rregull. :wave: :thumbsup: