SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Verizion

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
Fillimisht postuar nga Bliss:
[qb]
[qb] puthja me dhap ndalohet ne keto lloj rastesh sepse te eshte skuqur nga puthjet e shpeshta.. kur ta provoj me fal kur ta vizitoj une desha me then. ateher ti mund te puthesh lirisht... tani per tani ska puthje ok [/qb]
si do e vizitosh ti nga larg ?
po dhe puthjen doni te me ndaloni tani ? cfare qeveri e poshter lool [/qb]
jo mo rrush se un nuk ti ndaloj puthjet tyyyy,c'eshte ajo fjal, /pf/images/graemlins/laugh.gif un vetem po qaj hallin tend.. /pf/images/graemlins/wink.gif
:kiss: [/qb]
po ti qaj iher hallet e tuja mer
/pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bliss:
[qb]
[qb] zeqo mire e ke ti plako. /pf/images/graemlins/wink.gif i ka plas dhapa duke lepi gishtat.. :lol: :kiss: [/qb]
:lol:
ti ishe ai i lepinte re se un te pash pse genjen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ore doktor qenke ber dhe lepires e dreq mbaj pak seriozitet me pacientet mo /pf/images/graemlins/tongue.gif

shtriga

Primus registratum

shefo kush te gacmon ty ti bejm nje nga ato gjelperat qe kemi te dollapi :lol:
sot kam pak vizita pastaj do dal nga pavionet per kontroll.shiko se nuk ka doktora shume pavioni jone.bej cbej dhe mer ndonje te ri te bej praktiken ketu.
fiona te kam kerkuar ca letra do mi besh gati?dua te iki me leje javen tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif

rosela

Primus registratum

shtriga thanx yllo :kiss: :kiss: mire qe je ti se ky kushuriri im as nuk e ve ujin ne zjarr fare per kushuriren /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif !!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] shtriga thanx yllo :kiss: :kiss: mire qe je ti se ky kushuriri im as nuk e ve ujin ne zjarr fare per kushuriren /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif !!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ja ta ve une mbase te pjek :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] shtriga thanx yllo :kiss: :kiss: mire qe je ti se ky kushuriri im as nuk e ve ujin ne zjarr fare per kushuriren !!!! [/qb]
rosela nuk te kam faj un sepse ti ke hyr ne zyren e shtriges.. /pf/images/graemlins/wink.gif ti te kishe ardhur knej ka zyra ime do te kisha bere vizitat pa lek hiq.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

ca ke pas iher,pa hajde tregoj kusheririt tat?
vetem shpejt e shpejt se nuk kam koh se kam mbledhje ne komitet.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

shtriga,ke nje paralajmerim te vogel,se te kam kapur ne flagranc.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

shtriga

Primus registratum

e hene ora 11 sa erdha ne zyr ketu do jemderi ne darke sot.
shefo die ishte e diel dhe mora leje nga flamuri me qe ti je ber kapitalist dhe do qe te me dali shpirti ketu :tipsy:
sot dhe une te kapa ne flagranc nuk ishe ne zyr por andej nga zyrat e nje forumi /pf/images/graemlins/wink.gif
:kiss:

rosela

Primus registratum

kusho po erdha une ore po gjendesh ne spital ti /pf/images/graemlins/laugh.gif asihere...se nga bredh neper zyrat e tjera...nejse. une kusho jam ftohur nje cike...kam pak kolle /pf/images/graemlins/frown.gif ...tani jam me mire..po akoma nuk me ka kaluar plotesisht. :kiss:

RAUL

Primus registratum

kusho te shkuara...dhe hajde me shpesh se na ka marr malli.. :kiss: :kiss:

shtriga hajt se po ta fali vetem se je doktorresh e mire.. :kiss: :kiss:

shtriga

Primus registratum

miremengjesi.
sot nuk jam ne qef kishim nje konflikt ne klas dhe jam me nerva.doktor dua ndimes nuk duroj dot me.

RAUL

Primus registratum

OK Shtriga tani po nxjerr nje lajmerim ne dritare per ndihmes.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Fiona pushohet urgjentsisht nga puna per mos respektim te rregullave te punes.. :wave: sorry girl...shoqeria shoqeri por puna pune.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

KERKOJM NJE PUNOJNS TE MIRE ME PERVOJE..RROGA DO TE JETE 800$ NE JAVE..

DJAL OSE GOC PRANOHET.. /pf/images/graemlins/smile.gif JO ZEZAK OK..

FALEMINDERIT..

helibak mucogllava

Primus registratum

ty less ska doktor te mar persiper kshuqe ben mir te vesh tek kopucari ose na nje nallban ose ose tek kovaci /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif ca keni ju te dy iher qe ne cdo dhome ziheni? :smash: apo e keni nga dashnia e tepert.. /pf/images/graemlins/smile.gif

shtriga jepi nje ilac ketij vllait tat se nuk e la mikeshen time rehat.. :smash:

RAUL

Primus registratum

jo mer daj se nuk te ka ber blok.. /pf/images/graemlins/wink.gif vetem se nuk kam hyj ne msn kto dite.. /pf/images/graemlins/smile.gif

shtriga

Primus registratum

KETU JAM UNE.sot po mar ilace per vete nuk kam per asnje tjeter.shef nuk duroj dote vetem :smash:

shtriga

Primus registratum

gjesi
anny sa e hapa zyren.ajde kur te duash.sot jam dezhurn deri neser ne mengjes. :wave:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] gjesi
anny sa e hapa zyren.ajde kur te duash.sot jam dezhurn deri neser ne mengjes. :wave: [/qb]
erdha.mirmengjes
he mi znj,doktersh e keni pire kafen ,ju ka dale gjumi se mua jo akom apo erdha te bej ate chek-up