:lol: aman dhe ju u keputet ne analiza ,nuk e di nqs do dal neser ketejFillimisht postuar nga shtriga:
[qb] anny te gjitha analizat dolen mire vetem se duhet te maresh disa ilace per fytin qe e ke te kuqur.
neser ke takim me shefin te te shikoj dhe nga ana seksualogjike ai dhe mbarove me ne :lol: [/qb]
hape gojen te shikoj bajomet tyja se nuk kam kohe me u marr me ty.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga anny:
[qb] sjìka njeri sot ketu,mungojne doktorat
uk eshte shtriga [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] zeqo e kemi parasysh qe je i semure ne tru te vogel mund te themi :lol: [/qb]
edhe mua me ka marre malli shume shuuuuuuuuume /pf/images/graemlins/frown.gif :kiss: :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] ku je mo kusho se me ka marr malli.. :cry: :kiss: :kiss: [/qb]
zeqo prit se eshte e zene njera e familjes tate duke me kontrolluar timin sa te mbarojne erdha mos ki merak /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] CONTE ec ma kontrollo pak re se e kam shm semur :lol: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif :kiss: thnxFillimisht postuar nga RAUL:
[qb] :kiss: :kiss: :kiss: ja ilaci jot yllo.. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ua po ju nuk dilni ne nje mendje praa,ceshte kjo pune nje me me thote nuk je mire ,tjetri je top fare,po he pra vendosniFillimisht postuar nga RAUL:
[qb]hape gojen te shikoj bajomet tyja se nuk kam kohe me u marr me ty.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga anny:
[qb] sjìka njeri sot ketu,mungojne doktorat
uk eshte shtriga [/qb]
u pupupupu si te qenkan bere.. /pf/images/graemlins/laugh.gif tani po te jap disa ilace te mira qe te te qetesohen pak /pf/images/graemlins/wink.gif pastaj do te boj nje operim..ok,operimi kushton 1000$ ne dore.. /pf/images/graemlins/smile.gif
pastaj do te boj nje vizit anej ka tollombacet sepse edhe ato paskan probleme.. :lol:
pershendtje.. :kiss: [/qb]