SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

assassino26

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Pse mi si tja shpjegosha ndryshe une doktorrit...
Ksaj bukuroshesh yllit time i thashe,se vetem ashute njef ai :angel:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Pse mi si tja shpjegosha ndryshe une doktorrit...
Ksaj bukuroshesh yllit time i thashe,se vetem ashute njef ai :angel: [/qb]
she she she,mbae but ti jo kaq keq.e mgjth une e mbaj vetem zemren imeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

e mire ti mbaj zemren une te mbaj anen tjeter,se duke ferku vetem njonin gjoks,ndrysho formen edhe permasat ne raport me gjoksin tjeter.
Une per ty po munohna :angel:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] e mire ti mbaj zemren une te mbaj anen tjeter,se duke ferku vetem njonin gjoks,ndrysho formen edhe permasat ne raport me gjoksin tjeter.
Une per ty po munohna :angel: [/qb]
e di qe mendon per mua ,po kush mo po te ve faj ty :angel:

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
Fillimisht postuar nga Bliss:
[qb] rulo lali sa mikprites qenke tiiiii lum si spitali qe te ka /pf/images/graemlins/smile.gif
si perfundim s'me dhate ndonje recete per gjuhen ? nuk behet fjale per gjuhen shqipe :kiss: [/qb]
te pish vetem leng frutash,dhe nga nje lug mjalt per cdo mengjes.. edhe kur te puthesh duhet te puthesh vetem me buz pa perdorur gjuhen ok /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: [/qb]
tani kam nje hall tjeter ..
nuk me rrihet pa e puth ? :angel:

helibak mucogllava

Primus registratum

Bliss moj luhe me speck djekse dhe ta shofesh rezultatin 100% garanci ska po ec mo se me mir do behet /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

puthja me dhap ndalohet ne keto lloj rastesh sepse te eshte skuqur nga puthjet e shpeshta.. /pf/images/graemlins/laugh.gif kur ta provoj me fal kur ta vizitoj une desha me then. /pf/images/graemlins/wink.gif ateher ti mund te puthesh lirisht... /pf/images/graemlins/smile.gif tani per tani ska puthje ok :smash: :kiss:

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Bliss moj luhe me speck djekse dhe ta shofesh rezultatin 100% garanci ska po ec mo se me mir do behet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e provova dhe ma dogji gjuhen fare

Verizion

Primus registratum

[qb] puthja me dhap ndalohet ne keto lloj rastesh sepse te eshte skuqur nga puthjet e shpeshta.. /pf/images/graemlins/laugh.gif kur ta provoj me fal kur ta vizitoj une desha me then. /pf/images/graemlins/wink.gif ateher ti mund te puthesh lirisht... /pf/images/graemlins/smile.gif tani per tani ska puthje ok :smash: :kiss: [/qb]
si do e vizitosh ti nga larg ?
po dhe puthjen doni te me ndaloni tani ? cfare qeveri e poshter lool

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Bliss moj luhe me speck djekse dhe ta shofesh rezultatin 100% garanci ska po ec mo se me mir do behet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e provova dhe ma dogji gjuhen fare [/qb]
e shef tani sta mabn me te puthesh me llap dhe te sherohet llapa /pf/images/graemlins/laugh.gif
RAUL kam nje ide qe ajo se per dor llapen per puthje e per dor per pune tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

Verizion

Primus registratum

Epo tani .. te gjitha sduhet ti dini ju , vetem ata qe i provojne :kiss:

RAUL

Primus registratum

zeqo mire e ke ti plako. /pf/images/graemlins/wink.gif i ka plas dhapa duke lepi gishtat.. :lol: :kiss:

RAUL

Primus registratum

[qb]
[qb] puthja me dhap ndalohet ne keto lloj rastesh sepse te eshte skuqur nga puthjet e shpeshta.. kur ta provoj me fal kur ta vizitoj une desha me then. ateher ti mund te puthesh lirisht... tani per tani ska puthje ok [/qb]
si do e vizitosh ti nga larg ?
po dhe puthjen doni te me ndaloni tani ? cfare qeveri e poshter lool [/qb]
jo mo rrush se un nuk ti ndaloj puthjet tyyyy,c'eshte ajo fjal, /pf/images/graemlins/laugh.gif un vetem po qaj hallin tend.. /pf/images/graemlins/wink.gif
:kiss:

shtriga

Primus registratum

shefo pacientet e pavionit 4 po bejn grev.mer masat te lutem :smash:

rosela

Primus registratum

:eek: sa kohe kisha pa ardhe ketej una..... erdha se kam nevoje per nje doktor ....po me dhemb fytiiiiiiiiiiii :mad: :cry: :cry: :cry:

shtriga

Primus registratum

ketu jam une shpirt.
pive caj mali me mjalte?
mer nje kokakole shishe tee vogel hape dhe pi menjher,gazi do djegi gryket dhe do sherohesh.
po nuk u be gje atere amoxil ose agumentin(andibiotika te forta) :kiss:

RAUL

Primus registratum

ashtu eeeeeeeeee? ja filluan greves keto eee? eh po dhe nuk kan faj se po vjen viti i ri /pf/images/graemlins/wink.gif duan dhurata te shkretet, tani per tani futu nga nje gjilper nga ato qe kam tek dollapi te qetesohen. /pf/images/graemlins/laugh.gif un po mendohem se cfar kerkesash mund tju plotesoj.. :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif

shtriga flm sepse je duke punuar shume.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

Verizion

Primus registratum

[qb] zeqo mire e ke ti plako. /pf/images/graemlins/wink.gif i ka plas dhapa duke lepi gishtat.. :lol: :kiss: [/qb]
:lol:
ti ishe ai i lepinte re se un te pash pse genjen /pf/images/graemlins/laugh.gif