SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

RAUL

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

tani po iki une te vizitoj te dashuren time nuk e di se c'far e kishte gjet... po patjeter i ka ardhur oraaa....

neser jom ter diten ketu prandaj mos u shqetesoni hiq,per ndonje ilac,pyesni fionen sepse ajo eshte ketu... nje :kiss: per fionen,roselen,se_di,. :kiss:

albavina

Primus registratum

:rolleyes: raul po e kam gjetur more doktor njeriun
problemi qendron ketu: e dua shume dhe mendoj cdo fraksion sek per te :shrug:

mgjth flm per komplimentet :kiss:

susana

Primus registratum

RAULO as ne banjo te mos vesh.te kam thene merr diapers me vete. popullli ka nevoj per tyedhe diagnostikohe mire se_di. i paske ngateruar ilac me duket :smash:

BISOU

Primus registratum

Doctor po me bejne syte xixa.....
Dita nuk po merr akoma drejtim /pf/images/graemlins/frown.gif ... pas ilacit tuaj u ndjeva mire... por tani prap ne ankth... dhe ankthi sa vjen e shtohet....
akoma ne pritje e shqetesuar per veten
Doctor si ka mundesi qe edhe pse spjegoj mire se ckerkoj... nje person nuk me kupton.... ndoshta duhet dhe ai te shohi mjekun????
Apo jam une ajo qe kam nevoje per kurim te vazhdueshem....
Si te kuptoj veten me mire ate se di.... rri e amalizoj gjithe diten por me kot....
Sot duhej te kisha marre doze te dyfishte...
Shpresoj ky weekend te balancoje gjendjen time emocionale......
Te hehen serish ne viziten e zakonshme do tju them se si ndihem.....

Doctor & doctoresha infermiere e infermiere ju uroj nje weekend te kendshem.....
Kujdes mos u ngaterroni me njeri-tjetrin se po degjoj fjale lart e poshte neper sallonet e pavionit :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

se_di,me sa kuptoj une ti e don ate cmendurisht,tani ti don qe te largohesh pak prej tij eshte keshtu apo jo?

neqofse eshte keshtu,kshilla do ishte keshtu.(as keshtu dhe as ashtu).

ai cuni qenka me fat qe ti e don me gjith shpirt.tani ne qofse don me u larguar pak prej tij,shko e boni sevap ndonje tjetri...tradhetoje se nuk bohet nomi,pastaj ai tjetri nuk do ta haj,aty ka me ta len. /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe ti ke koh te mendosh nje sec per njerin dhe nje sec per tjetrin. /pf/images/graemlins/wink.gif dhe keshtu u zgjidh dhe kjo puna jote. :kiss:

RAUL

Primus registratum

Bisou ti paske pas mbaruar me te tera.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

per te shtuar emocinet tuaja perdor kete ilac.(SPANISH FLY) per fate te keq ne nuk e kemi ne perdorim tani per tani..por mund ta gjesh ne (sexy shop) aty ku mund te bleni thongs etj...
ky ilac do te ngryj shume emocinet tuaja,do te kesh shum humor te mire..
perdorimi...nje lug kafeje me ilac mund ta perzjesh me leng portokalli,pije dy her ne dite..uroj te te vij humori. :kiss: ..bye :kiss:

RAUL

Primus registratum

hahaha mua nuk me ngel hatri aq leht.. /pf/images/graemlins/wink.gif fionaaaa. :smash: :kiss:

susana

Primus registratum

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/frown.gif Jam shume e merzitur ,kam gjithe diten ne rradhe dhe nuk po terheq dot receten..
Raul ,ose Fiona ,ju lutem mos me vononi me jepni dy receta me 12"man dhe me thoni si perdoren dhe sa here ne dite.. :shrug:

Kam edhe nje problem /pf/images/graemlins/laugh.gif I fejuari im,me dha 1 muaj pushim ,por une 3 dite ri edhe kete me hater ,si tia bej.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

KUSH MA MBAN NE RRADHEN MOIREN EEEEEE :smash: :smash:

MOIRA,SA PER PER PUNEN E TE FEJUARUT,S'DO BEJE KEQ TE NA I SILLJE NJEHERE KETEJ NGA KLINIKA JONE.TA DIAGNOSTIKONIM NJEHERE SE ME DUKET SE EDHA AI KA CA PROBLEME TE VOGLA.1 MUAJ ESHTE SHUME THUAJ. PO S'JU MBUSH MENDJA SILLE KETU,SE JA MBUSHIM NE.

NDERSA PER RECETEN TE KAM THENE C'DO 6 ORE DHE TE MA PISH ILACIN ME DOZA SULMI,SE ASHTU BEN EFEKT. /pf/images/graemlins/wink.gif C'D0 6 ORE NGA NJE LUGE GJELLE ILAC.

PO PATE NDONJE SHQETESIM TJETER KETU NA KE. :wink:

RAUL

Primus registratum

fiona po si ka me fut ne lug ate 12"man?

moira ate duhet ta perdoresh njeher ne 6ore siq tha fiona.,por jo me lug gjelle.....por do ta marresh 12" dhe ta sjellesh rreth e cark filxhanit deri sa te zbutet filxhani,ose dhe 12"man te perdor dhapen me i fryr filxhanit deri sa te jete gati sepse po ta marresh direkt ilaci do te djek,kshu qe merre me ngadal :kiss: .....keshtu e pat edhe ilaci...ne qofse nuk te ben mire hajde prap te doktorri...une dhe fiona jemi ne gadishmerin e popullit. /pf/images/graemlins/wink.gif next shpejt se nuk kom koh.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

HEHE JA FUTA 12"MAN MOIRES NE LUGE GJELLE.MOS U NXEH SHEFO SE KAM NGATERRUAR RECETE, E KISHA RECETE SPECIALE PER Bisoun ate. :smash:

RAUL

Primus registratum

nje dite ke me i cuar nga sharra or shishtufina, nese fillon me ju ngaterruar dignozat. /pf/images/graemlins/tongue.gif
:smash:

RAUL

Primus registratum

sot eshte e diel harrove /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem ne rast emergjence...ke nevoj per vizit ti rosela? /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: