SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

assassino26

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Moira ke do te shofesh mi...
pu cme gjeti..se dija qe kisha keshtu te fejuare :angel:

rosela

Primus registratum

o peshkataro po fakti qe eshte ne diete(dmth e fejuar...) nuk do te thote qe nuk mund te shikoje menune.... /pf/images/graemlins/laugh.gif apo jo moira???
(shaka!!! /pf/images/graemlins/wink.gif )

helibak mucogllava

Primus registratum

Moira dole dhe ti si shumica me pakse tradhetuar mau nga doli peshku i fejuari yt me /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

moira me qen se don nje kontrroll te pergjithshem,ja po ta jap edhe ty...
moira,ti mo yllka e doktorrit,ti je stresuar jasht mase,nuk te hahet dhe as nuk te pihet,ti duhesh te gjesh personin e duhur sepse deri me tani nuk ke gjetur gjo. une boj fjal te gjesh 12"man...kjo gje do te bente te gesuar,te qeshur,te zbukuroheshe dhe me shume.
tani ne qofse ti nuk mundesh ta gjesh kete lloj personi,ateher ne kemi mjete shume te mira artificiale...me kupton ku e kom fjalen.. kjo do ti zgjidhte te gjitha problemet tuaja... /pf/images/graemlins/tongue.gif

neqofse ke dhimbje koke mos pij aspirina...sepse mund mos kesh deshira per sex. /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

ROSELA he moj si ndihesh? shpresoj ti kesh dhimbjet e lehta tani sepse gati mbaruan /pf/images/graemlins/wink.gif ...sot eshte e premte deri te dielen do te jesh top fare. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: :kiss:

rosela

Primus registratum

mire raulo,kuptohet fale doktorit /pf/images/graemlins/tongue.gif ,jam aq mire sa sonte do shkoj te kercej....po koken time me ça rasti do ja jepje tjeter kuj??? :kiss: :kiss: :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

ohh une gezohem shume kur ndigjoj pacientat e mi qe ndihen mire dhe gjithashtu flasin mire per doktorrin. /pf/images/graemlins/tongue.gif .
nje keshill te vogel do te jap per sonte.. kur te ikesh te kercesh mos harro te marresh ca reserva,,sepse nga trenditjet ndoshta..eeeee...
:kiss: :kiss: :kiss: apo ti ruaj per te HENEN? /pf/images/graemlins/wink.gif

RAUL

Primus registratum

FIONA ku je moj zemer?hajde vizito jimin se eshte ftohur... /pf/images/graemlins/wink.gif

Jimi mos u merzit se erdhi doktorresha.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

Doctor nuk jam mire.....

Ndihem e keputur me duket sikur krahet mi kane lidhur dhe smund te fluturoj.....
jam e trishtuar nuk di se ckerkoj....
dhe....
shpesh me duket sikur njoh se ckerkoj dhe prape smbrapsem rri e shikoj....

Kam frike te marr vendime dhe te le shpirtin te qete.... jam kontradiktore dhe kjo gje me vret....

Pyes veten si mund te vazhdoj kur gjerat qe me acarojne perseriten si mund te kaloj ne nje faqe te re kur ekuacioni i kesaj faqe eshte ende i pa zgjidhur.........

Dita vazhdon dhe une pres..... pres ku rryma e saj do me coj :confused: ......

rosela

Primus registratum

ok raulo :thumbsup: do e kem parasysh!!
po te le te merresh me pacientet e tjera se qenkan te shumte dhe me probleme me te medha se une...

RAUL

Primus registratum

rosela te them te drejten, me kan mbytur fare keto kohet e fundit. /pf/images/graemlins/wink.gif shume pune zemra,,kto 2 doktorret e tjer nuk po me ndihmojn fare :smash: :smash:

rosela

Primus registratum

e shoh qe je shume i kerkuar po ça ti besh...ndihmoje popullin :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif
po sikur kendej rrotull i pashe dy doktorat e tjere :confused: ???

susana

Primus registratum

JIMO TI SA TE VESH NE SHTEPI DO BESH NJE DUSH TE FTOHTE. PO KUR THEM TE FTOHTE I MEAN AKULL FARE. PASTAJ DO MARRESH NE TEL TE DASHUREN. TE GARANTOJ QE SA T'JA DEGJOSH ZERIN DO NGROHESH SA DO PELCASESH VAPE. KESHTU TE DEL DHE E FTOHURA
MORE VESH /pf/images/graemlins/laugh.gif
HAJDE NEXTTTTTTTTT

rosela

Primus registratum

o jimo atij raulit i ka dale nami si doktor i mire...po fiona eshte shume shume e mire pa merak!!!

RAUL

Primus registratum

Bisou fluturimet duhen ndalur automatikish sepse cilikoni mund te plas,kur je ne nje distanc te lart(qiell)... /pf/images/graemlins/tongue.gif

e keputur ndihesh sepse kur ti don te arrish nje gje dhe nuk mundesh ta arrish kjo gje te sjell keputje duarsh,gjunjesh,etj. tani une te keshilloj qe mos ti lidhesh duart per krevati,por mundohu qe ti levizesh pak nga pak tek shuli i te dashurit tend neqofse ke...or if you haven got,doktorri eshte ketu...te stervis dhe te boj qe te duket sikur ke kapur qiellin me dor. /pf/images/graemlins/wink.gif me shume spo zgjatem se kom edhe shume te tjer qe presin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

vladimir

Primus registratum

Per doketor kemi te gjith nevoje ne emigracion. :confused:

HE PRA NA TREGONI SE KUSH ESHTE?????