SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

RAUL

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

fiona, merru ore me zeqon se eshte pa qef /pf/images/graemlins/tongue.gif hajde qa bo keshtu jepi ndonje ilaq.. /pf/images/graemlins/wink.gif

moira e kemi nje shtrat te lire vetem se duhet ta ndash me zeqon /pf/images/graemlins/wink.gif
zeqo trimi bonu gati :tipsy:

susana

Primus registratum

Zeqo hajt se ta gjeta ilacin. ja ku e ke :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

Fiona,pak te semur e kemi zeqon eee?
mos harro se ketu je per te ndihmuar popullin dhe jo me i :smash: :smash: ...
hajde pra jepi nje kuro te mire.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

DOCTOR SA I MIRE QE JE...
RROFSH SE ME KERNAQE /pf/images/graemlins/laugh.gif SA TE MIRE QE MA DHE KETE KURE MO AMAN PO NE FAKT KE BO ICIK GABIM SE TASHI SKE RAST TE ME SHOHESH AQ SHPESH :goofy: :kiss:

susana

Primus registratum

na fal Raul. harrova te te jepja edhe njecik tyja nga ai ilaci Zeqos. na se si kto ilace kemi plot :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: dhe te ma pish te gjithe dozen, degjove :devil:

susana

Primus registratum

Zeqo, sa shpejt u sherove me kete ilacin qe te dhash. hajt te te jap edhe dozen tjeter :smash: :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

bisou,e dij moj dij se jom i mire une /pf/images/graemlins/tongue.gif prandaj jom edhe doktorr /pf/images/graemlins/wink.gif
neqofse ke nevoj per ndonje kure tjeter une jom ketu.. :wave:

hahaha Fiona te ka ikur ty rrusho.. /pf/images/graemlins/smile.gif c'jan kto doza te pa kontrolluara moj qe na i jep mua dhe zeqos. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Bisouje po ku do te ikesh ti.. :confused: ,po ket lojen me peta ,t'ua leme ketyre... /pf/images/graemlins/frown.gif
Po spitali bie ne koma pa ne mi :devil:
Hajt se po e hudh une peten e para.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

akoma s'qenke sheruar ti? :eek: epo c'te bej, e ka fajin Rauli qe s'me le ta jap ate ilacin special. hajde na ta jap tani qe s'eshte Rauli. merre ja ku e ke :smash: :smash: :smash: :smash: shtttttttt mos i thuaj gje shefit /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

:lol: :lol: ti te marrt e mira ishalla se me ke bo me qesh me te madhe :kiss:

zeqo mos u anko mo se ke mjaft me duket.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

opo do ti besosh duarve te doktoreshes ti apo si e ke hallin? zemra ka lidhje me ate pjesen tjeter te trupit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] opo do ti besosh duarve te doktoreshes ti apo si e ke hallin? zemra ka lidhje me ate pjesen tjeter te trupit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
opo thoj te vien qef ty se i kam te bukra une dhe ske si tmi prekesh /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:doktoresh shfrytezuse /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

aha te paska kaluar ora e ilacit ty. na se po ta jap une shpejt shpejt. na :smash: :smash: :smash: :smash: dhe te befte mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

fiona,mi more ne qaf pacientet,hajde doktorresh hajde vetem me dru e ke. /pf/images/graemlins/tongue.gif po kur te hapesh kliniken tende,ti do i varesh per llape. /pf/images/graemlins/wink.gif