sot..................

Guest
Re: sot..................

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]
Fillimisht postuar nga Animaa:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]
Fillimisht postuar nga A_Fox:
[qb]
Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] ej tahksgiving _girl mos bo gabim me i nis zeqos foto ska per ta qujt per gjo.

ene iher po t'paralajmeroj Zeqo Mos m'shaj mashtruseeeeeee [/qb]
Edhe thua ti ? ai me duket engjell mua [/qb]
YllO e ka nga xhelozia ajo mi se nga mi gjen kater foto te ndryshme e me thot une jam
njera kineze tjetra gjermani nje tjeter indjani e nje suedeze e me thot une jam re kam lyer floket ça ti bej une eeeeeee
Erisa o ashtuuuuuuuu ça ke moj qe me je qep si ujku pas atyre te dashit
Mos kij hall se nuk u besoj shuem femrave un jooo QUOTE]
Kjo po qe eshte grua per shpi /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:
Erisaaaaaa aty mbahu timen moj te covaaaaaaa :smash:
dolce_vita muaq :wub: :kiss: [/qb]
:lol:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :lol: :lol:
Beli....pse nuk ma gjeti me perpara ate thenien e urte se me shkrive /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ehhhhhhh sa shprehje ka then gjyshja ime rrezik do vdisje fare ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
edhe gjyshja ime kishte ca te tilla....akoma gjalle jam una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Sot kam nji thes me pun
per ti maru ufff
du me ble te mbrendshme dhe te jashtme
du me ble ushqim
a svjen no njoni me mndimui kush esht kandidat :angel:

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] Sot kam nji thes me pun
per ti maru ufff
du me ble ushqim
a svjen no njoni me mndimui kush esht kandidat :angel: [/qb]
Moce ja ku ke lalin pushim sot gjithe diten,se naten nuk i dihet eshte e gjate dhe mund te kete surpriza :wink:

assassino26

Primus registratum

[qb] Sot kam nji thes me pun
per ti maru ufff
du me ble ushqim
a svjen no njoni me mndimui kush esht kandidat :angel: [/qb]
Per te mrenshmet po vi une.Kurse per ushqimet edhe te jashtmet,morim nai goce tjeter,qe s'ka ca te beje sot :angel:

helibak mucogllava

Primus registratum

i kam ber sbor i kam hip die ne dark makines i kam zbrit sot ne dark kam shetit ter italin yyyyyyppppppp xhixhiiiiiiiiiii :wub:
dolce_vita ty ta dhash me gjith shpirt mi foton pastaj ti ke foto te vecanta mo jYll kurse keto skan shanc ti shofin ato foto :kiss:
belineaaaaaa kurse gjyshja iem ka then mashkulli eshte si pune qenit nepsalluk vete pas cdo Buçejeeeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif
dolce_vita muahhhhhhhhh :wub: :kiss:

Seriozi

Primus registratum

Sot kam kerku ne internet avatars per Zeqon e Pilafajve por s'gjeta gjo.
Zeqo une shtrydh trute per ty ndersa ti me hardallisesh me femrat ë.S'ke la femer ne AF pa e puth dhe pa ja lujt :smash:

hot

Hotgirl

sot...
...ma ka qit shkumen mir ai presori fiskultures /pf/images/graemlins/laugh.gif
ai po qe osht training.. /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

sot...
n'fillim kujtova se ishte e merkure i her. kur e mora vesh qe ishte e enjte, hongra nji alamet cokollate "fat free", meqe po afrohet week end-i /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Sot i dashur ditar kam vendosur te behem goce e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

amoni mer njerez m'uroni mer mu se kom per t'dhone provat per koncertin e shkolles//o zot mos m'bin t'fiket pri emocionit

hikahika se duhet me pergatit zonin

Hoto m'fal qe stkom falenderu Slutsatsin tat e vuna ne mbyllje te provimit rrofsh :wink:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

heeee :idea: pash qe kishin dal ne ndihme plot
si thot populli jon dashamires pas betejes dalin shum trima po
ju falmnderit shum shum per Robon Peshkatarin dhe Dolcen vita

sa per ty Robo se besoj se ke "Time" se ke pjata ti lash pasi te vin shum mysafir ne restor
ahh
:angel:
Peshkataar sme ngjan se edhe ti ke koh per tme ndimuar ngele gjith diten per at cop peshku me e zon se besoj se te del llogaria me ardh me mua apo jo peshkatar

kshu qe ma e lir esht dolcia e ju te tjerte po jeni pa pun me ndimoni se akoma skam maru punet sidomos me ato te mrendshmet :shrug:

:wave: Macke.... /pf/images/graemlins/frown.gif S'kam dale se me kane vjedh magazinen e stoqeve,duhet me gjet ndonje gje te re..... :idea: E njeh njeri ti qe do me u shitur,qofte dhe me pjese.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

[qb] heeee :idea: pash qe kishin dal ne ndihme plot
si thot populli jon dashamires pas betejes dalin shum trima po
ju falmnderit shum shum per Robon Peshkatarin dhe Dolcen vita

sa per ty Robo se besoj se ke "Time" se ke pjata ti lash pasi te vin shum mysafir ne restor
ahh
:angel:
Peshkataar sme ngjan se edhe ti ke koh per tme ndimuar ngele gjith diten per at cop peshku me e zon se besoj se te del llogaria me ardh me mua apo jo peshkatar

kshu qe ma e lir esht dolcia e ju te tjerte po jeni pa pun me ndimoni se akoma skam maru punet sidomos me ato te mrendshmet :shrug: [/qb]
He moj se içik kohe per ty do ta gjejme /pf/images/graemlins/wink.gif