Guest
Re: sot..................
Sot lyva floket e kuqe si patellxhan /pf/images/graemlins/laugh.gif
i look like a PUNK man
Sot lyva floket e kuqe si patellxhan /pf/images/graemlins/laugh.gif
i look like a PUNK man

ma nis nje fotooooooooFillimisht postuar nga ANIMA:
[qb] Sot lyva floket e kuqe si patellxhan /pf/images/graemlins/laugh.gif
i look like a PUNK man[/qb]

Edhe thua ti ? ai me duket engjell mua /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga erisa:
[qb] ej tahksgiving _girl mos bo gabim me i nis zeqos foto ska per ta qujt per gjo.
ene iher po t'paralajmeroj Zeqo Mos m'shaj mashtruseeeeeee![]()
[/qb]
YllO e ka nga xhelozia ajo mi se nga mi gjen kater foto te ndryshme e me thot une jam :shrug:Fillimisht postuar nga A_Fox:
[qb]Edhe thua ti ? ai me duket engjell mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] ej tahksgiving _girl mos bo gabim me i nis zeqos foto ska per ta qujt per gjo.
[/qb]
qe sado kundrra te jemi neve ndaj asaj idese qe "amerika zoteron boten",momentalisht jemi te paafte, qofte si nje shtet i vogel,qofte neve si europe ti dalim kundrra amerikes..!!Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] ej hoto un ala jom tu shkrujt per Kalla kriget e mo bo koka daulle dhe vec kur tme dalin rrathet posht syve .Ej meqe ra fjala ca slutsatsi nxjerrim nga kallakriget ne?![]()
[/qb]
Mos kij hall se nuk u besoj shuem femrave un jooo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]YllO e ka nga xhelozia ajo mi se nga mi gjen kater foto te ndryshme e me thot une jam :shrug:Fillimisht postuar nga A_Fox:
[qb]Edhe thua ti ? ai me duket engjell mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga erisa:
[/qb]
njera kineze tjetra gjermani nje tjeter indjani e nje suedeze e me thot une jam re kam lyer floket ça ti bej une eeeeeee![]()
Erisa o ashtuuuuuuuu ça ke moj qe me je qep si ujku pas atyre te dashit :smash: [/qb]
Fillimisht postuar nga Animaa:
[qb]Mos kij hall se nuk u besoj shuem femrave un jooo QUOTE]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]YllO e ka nga xhelozia ajo mi se nga mi gjen kater foto te ndryshme e me thot une jam :shrug:Fillimisht postuar nga A_Fox:
[qb]Edhe thua ti ? ai me duket engjell mua [/qb]Fillimisht postuar nga erisa:
[/qb]
njera kineze tjetra gjermani nje tjeter indjani e nje suedeze e me thot une jam re kam lyer floket ça ti bej une eeeeeee
Erisa o ashtuuuuuuuu ça ke moj qe me je qep si ujku pas atyre te dashit
Kjo po qe eshte grua per shpi /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:
Erisaaaaaa aty mbahu timen moj te covaaaaaaa :smash:
dolce_vita muaq:kiss:
Ai ti nxjerri te dy syt mi docle qe ti e don. /pf/images/graemlins/smile.gif Po mashkull hesapi /pf/images/graemlins/laugh.gif gjyshja ime thoshte gjithmon Beli bija ime "mashkulli eshte i shoqi i qenit "po se kishte per kete brez ajo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] ky(Zeqo) i co fotot gjithe botes osht bo si kopetine reviste, pastaj me jep nje puthje mua per te me marre me te mira :smash: [/qb]
Ehhhhhhh sa shprehje ka then gjyshja ime rrezik do vdisje fare ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :lol: :lol:
Beli....pse nuk ma gjeti me perpara ate thenien e urte se me shkrive /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I dogji ketij Qenushit te qenit :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] O beli he qene bij qeni. :lol: :lol: [/qb]