sot..................

Sallaku

Primus registratum
Re: sot..................

Fillimisht postuar nga Girly:
[qb]
Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] E una dola me njonen /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sa mire do ishte te kishim dalur bashke :rolleyes: [/qb]
Mund edhe te bej nje supize kur te me shohesh ne dere te shpise per te dale ne xhiro /pf/images/graemlins/wink.gif

Belinea

Primus registratum

Gjeja me e bukur eshte se dua te qaj PO ashtu sic DI dhe DUA une.Gjeja me e shmetuar eshte se nuk qaj dot /pf/images/graemlins/frown.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Gjeja me e bukur eshte se dua te qaj PO ashtu sic DI dhe DUA une.Gjeja me e shmetuar eshte se nuk qaj dot /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Qerro qepe mi se do qash /pf/images/graemlins/wink.gif
sot kam fjetur deri ne oren 11 pastaj kam dal nga shtepia nga ora 3.30 e erdha me vrap kxhaxhi forumi te puth pak dolce_vita :kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb] Gjeja me e bukur eshte se dua te qaj PO ashtu sic DI dhe DUA une.Gjeja me e shmetuar eshte se nuk qaj dot /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
C`fare koincidence :shrug:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
C`fare koincidence :shrug: [/qb]
po ti YllO pse qan me ke mua mos e harro :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :shrug: [/qb]
mos qaj xhan mos qaj ec me sill nje pm :kiss: :wub: [/qb]
Zeqo Dolces i ka ngell loti ne faqe
mbaj nji faculet me vet tja fshi... [/qb]
Mace ja le vet ashtu mi se kam qef kur ja puth syt me lot /pf/images/graemlins/wink.gif :wub:

erisa

Primus registratum

a mer zeq je bo me t'qa hallin /pf/images/graemlins/frown.gif

erisa

Primus registratum

gjith diten kom menu Ku tja gjej i gru persmari ati Zeqos se po na hy n'depresion e na njel n'der .

yipppiiiii kan hy tre kanale te reja ne satelit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: :thumbsup:

erisa

Primus registratum

a mi hot ta qaj hallin se dhe une vete kom i derr provimi ne histori neser :eek:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] gjith diten kom menu Ku tja gjej i gru persmari ati Zeqos se po na hy n'depresion e na njel n'der .

yipppiiiii kan hy tre kanale te reja ne satelit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
kot kjooooooooooo o mashtruse vogel :rockband:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] a mi hot ta qaj hallin se dhe une vete kom i derr provimi ne histori neser :eek: [/qb]
una kam nji "inlämninguppgift" ne historia,ene kam i redovisning ne NaturKunskap :cry: