- SMS - Dashurie

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Edhe kënga e bilibilit pa ty më duket vajë,Edhe nëse më vie të gëzoehem pa ty më vie të qaj,Edhe pse më ike nga jeta s,të ndaj,Kujtimet për ty në zemër i mbajë.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Është e lehte të gjesh një të dashur dhe të ruash një mikë,por është e vështirë të gjeshë një mikëdhe të ruash një të dashur.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Kur erdhe ishe plot gazë,kur mën shiqove me dhe fiqi,kur më përqafove me dhe besim,kur hyre në zemrën time fjalës dashuri i dhe kuptim.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Në këtë natë me shi malli më ka marrë për ty,në këtë natë me shi unë mendojë vetëm për ty,në këtë natë me shi eja e mos më ler në vetmi,se zemra ime të donë vetëm ty.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Në mesin e natës,në terrin e zi,unë rri i zgjuar dhe mendoj për ty,Hapi krahët larg në qiell,ti për mua je diell,por i lumtur prap nuk jamë,se ty afër nuk të kam.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Në vendtakimin tonë të pres si gjithmon,por ti më the,Mos më prit atje,Përsëri të pres,i jap vetës shpres,pasi jamë zotuar,kemi më u takuar,E di se do të vish,E di se smund të rrish,E di se gabon pse ashtu vepron,kaloi kohe e gjat u bë natë,serdhe si gjithmon,mendoj i vetmuar,ndoshta je penduar,më duhet të pres,i jap vetës shpres.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Nëse sonte dalim bashkë dua të jeshë më e mira,Veshu mirë për merak,Shoqet po ta kanë inati,ja kan nis e po flasinë,shumë e vogel e çfar fati.Mos beso ti fjal të kota,mos beso çka flasin bota,beso vetëm fjalët e mia se më dogji dashuria.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Një ditë kur të zgjohesh mos i lag sytë me lotë,kur dikush të tregonë se sjamë më në këtë botë.
Mos pyet,se si vdiqa,por pyet se si jetova si më kaluan ditët e fundit që pa ty i kalova.