- SMS - Dashurie

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Të pres jashtë botës aty ku reliteti bëhet magji,të pres aty ku urrejtja bëhet dashuri,ku lotet kthehen në rreze dielli,të pres aty ku le krenarinë përgjithmonë,të pres aty ku zemra ime zdo të vuaj më,

dr love

Locus omnem
Sapo u ndamë, teksa largohesha, mendimi im drejt teje fluturonte. Ai rendte më shpejt se tymi i lokomotivës që linim pas (krahasim gjithë pasion, falmë që po të shkruaj kaq pak). Hajde tani, shpejt një puthje, e di ti se si, nga ato që thotë Aristoteli, edhe një, edhe një të puthur tjetër, pastaj në gushë, aty ku më pëlqen mua, mbi lëkurën tënde të butë, mbi gjoksin tënd, ku zemrën time vë.

Lamtumirë, lamtumirë.

Gustave Flaubert: Letra dashurie

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Pa u lind pe braktis këtë dashuri,mos harro kur më the,-do të jetoj vetëm për ty,o ti dhe vetëm ti,ti je shkaktare për këtë vetëmi.

dr love

Locus omnem
1000 yje pashë por veç një zgjodha,
1000 buzeqeshje me pershendeten por veç njeres i buzeqesha,
1000 shikime me pane por veç 2 sy lexova
1000 zemra me deshen por veç tenden dashurova...

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-E pyeta çkuptove nga dashuria?më tha shpirtin e lënduar nga vetëmia,të gjith përveq lumturisë dhe ngadal fshiu lotët e mia.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Në çdo hap në çdo vend dhe në gjumë më bie ndërmend,kur flej se më duket të kamë pran,kur qeshi më duket që më shikon,kur qajë më duket se më pajton.

joetisti_

Locus omnem
"ciao zemer. po te dergoj kete sms per te te thene se s'rrihet pa ty. te puf me mall" joetisti_ (kete kerkon tema?)

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-A të kujtohet ajo natë,ajo natë e ftohët,kur më le e dashur duke qajt me lotë,Mbaje fjalën e dashurisë kurr mos e harro bëhu besnike dhe gjithmon beso,Por,prej ditës që stë pash,prej dites që shkove,unë për ty mendoj por ti më harove.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Mos më veshtro e heshtur mos më kërko,të lutem më harro,Smësove të duash prandaj do të vuash,nuk do të jeashë më puthja ime bnuk do të kesh më ledhatime,Të lutem shko,Të lutem më harro.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Ç,do ditë pa ty,është si një ditë pa diell,
-Ç,do mbrëmje pa ty,është si një nstë pa yje,
-Ç,do orë pa ty,është si një jetë pa ndjenja,
-Çdo minute pa ty,është një minut si mos të isha në jetë,
-Çdo sekond pa ty,është si mos t,më rreh zemra.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Dua që sa më pare,kur të zgjohem në një mëngjesë,pran meje të takoj ty,Ti je krijesë e veqant e zemrës sime,më mungon pa masë.