-Mos harro se vetëm ty të deshta në këtë botë,mos harro se për ty mbrëmë su ndalën lot,mos harro se pa ty gjdo gjë është e kotë,mos harro,se të dua më shumë se dje,sotë.
-Më kujto edhe kur të thojnë se nuk jam gjallë,mos harro se as guri skishte plas më pare,më thuaj një here se kot nuk ishte krejt ky vajtim-mos harro se ti je e vetmja lumturi në shpirtin tim.
-Edhe pse thonë se koha hakmerret me harresë ndaj kujtimeve,dashuria ime për ty kurr nuk do të zbehet,Dhimbje për mua e madhe do të ishte ti harroj ditet më të lumtura të jetës sime.
-Çdo ditë po vdes nga pak,se dhëmbjen e kam afër e ty të kam larg,Kam prit e nuk ke ardhë,pse smë vrave ti,po më le të gjallë,Vonë është,vonë është për të qarë,vonë është për të qesh,vonë është përsëri pran meje të jeshë.
-Një mijë poezi do ti shkruaja për ty,por asnjëra zbënë punë,që të kthehesh tek unë.Mollë e ndaluar,e ndaluar për ne,qenka dashuria jonë,që u mbulua në dhe për gjithmonë.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.