- SMS - Dashurie

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Mos harro se vetëm ty të deshta në këtë botë,mos harro se për ty mbrëmë su ndalën lot,mos harro se pa ty gjdo gjë është e kotë,mos harro,se të dua më shumë se dje,sotë.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Më kujto edhe kur të thojnë se nuk jam gjallë,mos harro se as guri skishte plas më pare,më thuaj një here se kot nuk ishte krejt ky vajtim-mos harro se ti je e vetmja lumturi në shpirtin tim.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Edhe pse thonë se koha hakmerret me harresë ndaj kujtimeve,dashuria ime për ty kurr nuk do të zbehet,Dhimbje për mua e madhe do të ishte ti harroj ditet më të lumtura të jetës sime.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Kam kërkuar një njeri si ti në pjesën më të madhe të jetes sime,por ishte shumë vështir ta gjeja,dhe befasisht u ktheva dhe ti ishe aty.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Kur bie shi,dil nga shtëpia dhe leri pikat që bien të të prekin,janë puthjet e dashurisë që prej shumë kohësh kam dashur të ti jap.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Bie të fle,tek ti mendojënë ëndrrat e gjumi ty të shikoj,zgjohem në mëngjes tye të imagjinoj,për tërë jetën tye të dashuroj.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Dy pika lot për dashuri,dy zemra që ndodhen ende në vetmi,dy zemra të arta,dy zemra të zjarrta,e duan njëra-tjetrën edhe pse janë të larta.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Çdo ditë po vdes nga pak,se dhëmbjen e kam afër e ty të kam larg,Kam prit e nuk ke ardhë,pse smë vrave ti,po më le të gjallë,Vonë është,vonë është për të qarë,vonë është për të qesh,vonë është përsëri pran meje të jeshë.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Në mendjen time shpalos kujtime një nga një,në njërën nga ato e gjejë tregimin për ty,a thua ku je ti? a thua ëndërr ishe ti?

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Një mijë poezi do ti shkruaja për ty,por asnjëra zbënë punë,që të kthehesh tek unë.Mollë e ndaluar,e ndaluar për ne,qenka dashuria jonë,që u mbulua në dhe për gjithmonë.