Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Guest
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Une du me pa i here se po s'pashe sbej dot gje /pf/images/graemlins/laugh.gif Pershendetje the doors
Piccaso,jam plotesisht dakort me menimin tuuuj se vej ne dyshim qe je cun flori [/qb]
As une se ve ne dyshim :wink: po do ti qe femrave sju gjendet karari sot.... :tipsy: :wave:

bebi

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

peshkatari :kiss:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Une du me pa i here se po s'pashe sbej dot gje /pf/images/graemlins/laugh.gif Pershendetje the doors
Piccaso,jam plotesisht dakort me menimin tuuuj se vej ne dyshim qe je cun flori [/qb]
As une se ve ne dyshim :wink: po do ti qe femrave sju gjendet karari sot.... :tipsy: :wave: [/qb]
pse kujt i gjendet karari???
puna nuk eshte tu gjehet femrave apo meshkujve(mendoj une)puna eshte te ja gjesh dikujt qe te meriton dhe e meriton kararin.te tjeretehu :wave:

Guest

Karari per mendimin tim si gjendet asnjeriut,as mashkullit as Femres, por une flas per Femren, duke u nisur nga pozitat e mia.Pse do te thuash tij?
Sepse, sa nuk e ke arritur dicka plas nga marazi, sa e arrin ate, pastaj te behet monotone..dhe kerkon prap dicka tjeter.
Nuk me pelqen njeriu i pangopur,por ja qe keshtu eshte vete jeta dhe ne bejme pjestare te kesaj jete :wave:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga the doors:
[qb] peshkatari :kiss: [/qb]
:wub:
Ja o vlla ka lezet kshu
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Fantazia!
Femnat e sotme jane zjerrme qe...
Leqe me ke flas edhe une.Ti femer je per vete edhe jo nga klto te sotmet por ke mor edhe nga e ardhmja /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Karari per mendimin tim si gjendet asnjeriut,as mashkullit as Femres, por une flas per Femren, duke u nisur nga pozitat e mia.Pse do te thuash tij?
Sepse, sa nuk e ke arritur dicka plas nga marazi, sa e arrin ate, pastaj te behet monotone..dhe kerkon prap dicka tjeter.
Nuk me pelqen njeriu i pangopur,por ja qe keshtu eshte vete jeta dhe ne bejme pjestare te kesaj jete :wave: [/qb]
kjo eshte e vertet.ne fakt njeriu nese pushon se ngreni...ngordh.por puna eshte se jo gjithnje behet monotone.vetem lidhjet mund te behen monotone.dashuria kurrr.

assassino26

Primus registratum

Piccaso!
<os te te njelet te lutem,por mua me duket se ti po behesh monoton.
A e ke deghjuar shprehjen s'hahet fjithmone groshe?Me i llaf edghe e honrmja bohet monotone po do hash qe mos nordhesh.Dashuria eshte nevoje fiziologjike si e honrmja.Ketu qendron puna do doja ta shpjegoja po dolem cik nga tema.Shkurtimisht kur te kesh kaluar shume pervoje ne dashuri dhe te kesh pare me pak telenovela do e kuptosh persene e asaj qe te them une qe ti je cun shume i mire....
Nuk e vej ne dyshim,por nuk je me i mire se une /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

ehhh flm per koplimentin si te parin(pra monoton)edhe te dytin (djal i mire)nuk me kan peqyer kurr as ti bej e as ti marr.por pranoj mendimin tend si nje mendim paralel(qe mund te ket shume vlera)sa per montonin ne dashuri.une dy heer e kam prvu.e su lodha nje here.(megjithate gjthca vdes)por nuk tretet.e sidoqofte puna ...te ju lem rradh te tjereve se tani u bem me te vertet monoton /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

fairy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb]
Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] ne femnat s'e mbajme veten ne fakt...po na pelqeu i bejme punet shpejt e shpejt, s'ka llafe. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ku e ke namuzin ti Mocja me namuz? Nuk te vje i cik gjynof ti bosh ate punen shokut shpejt e shpejt mi?

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca gjynaf me, pse ta mbaje i shkreti shok zjarrmin brenda e te torturohet, keshtu edhe ai nuk torturohet edhe une mbaj namuzin me verte e jo me llafe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

Kesaj i them mace une... dhe me namuz madje! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

MUNDET, e nese deshirojne pastaj qe te dy mund edhe te lidhen, por kujdes, vetem po te e deshirojne kete gje TE DY!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

normale qe te dy... :thumbsup:

Shqiptarja

Primus registratum

Pervec edhe nese ju shkon muhabeti per se mbari, perndryshe nuk mund te mnbeten shok! /pf/images/graemlins/laugh.gif

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

Nuk ma merr mendja.... mendoj se njeri prej tyre ose ndoshta edhe qe te dy,mund te ushqejne ndonje ndjenje thelle thelle,edhe pse mund te mos e shprehin kurre..ose mund edhe ta shprehin /pf/images/graemlins/laugh.gif aman dhe ju ,lol

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SyZeza:
[qb] Nuk ma merr mendja.... mendoj se njeri prej tyre ose ndoshta edhe qe te dy,mund te ushqejne ndonje ndjenje thelle thelle,edhe pse mund te mos e shprehin kurre..ose mund edhe ta shprehin /pf/images/graemlins/laugh.gif aman dhe ju ,lol [/qb]
lol e ee e ëë ketu vjen era djegsime /pf/images/graemlins/laugh.gif po shprehja moj vajze ca pret(neser mund te jete vone)te pakte nuk do te te vrase ndergjegja dhe mendimi "po te ja kisha thene...ndoshta tani do ishim te lumtur qe te dy"thuaja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nadia81

Primus registratum

tashi jane dhe s'jane varet nese ndodh apo s'ndodh gje.Me nje fjale, nese dikujt i lindin ndjenja me shume se "shoqerore" dhe qe nuk jane te mirepritura nga personi tjeter atehere shoqeria prishet, ose te pakten ftohet.Kuptohet qe dikush s'mund te ruaje te njejtin raport me dike te cilin "e do thjesht si shok por nuk mund ti jape asgje tjeter".Une per vete nuk do e beja dot.Ciftet te cilave shoqeria u kthehet ne dashuri i kam pare gjithmone me njefare cudie.Mbase e kam vetem une por po e pashe dike si shok qe ne fillim nuk mund ta shoh si dicka tjeter. :rolleyes:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] MUNDET, e nese deshirojne pastaj qe te dy mund edhe te lidhen, por kujdes, vetem po te e deshirojne kete gje TE DY!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Shqiptare!Si Shote GAlica!
:wave:

Kenti

Primus registratum

Shoku im i ngushte ka 2 vjet qe po mbaron per nje goce dhe ajo e di shume mire kete pune dhe ia ka thene qe ne fillim qe ne te dy nuk do jemi kurr te dashur por thjesht shok te ngushte.
Ai sot e kesaj dite brek e ***** me ate shkon dhe flen tek shpia e saj e shef dhe me breke ne shpi por hic or hic.Ajo ne keto 2 vjet me cin nuk ka shku.Maximumi 1 jave i shkon historia me nje cun.Por shokut tim kurr nuk po i vjen rradha.Ne si shoqeri ngelem duke ja hap syte,duke i thene qe ne kete bote nuk eshte vetem ajo goce por ai as do me ja dite.
Tani me thoni ju kush e ka fajin ne kete rast?
Per mendimin tim as njoni e as tjetri.
Thjeshte duhet te shpresosh mos te te ndodhin keto lloj rastesh /pf/images/graemlins/smile.gif

teab

Primus registratum

Megjithese e veshtire, mund te ekzistoje vetem shoqeria midis dy sekseve te ndryshme. Gjithshka ka te beje me personalitet e personave. Une dhe ish-shoku im i ngushte kemi vite qe nuk flasim sepse gjerat kaluan nga thjesht shoqeri ne dicka me shume, e me pas ne genjeshtra e mashtrime. E gjitha kjo nuk do te kishte ndodhur nese ai qe quaja shok te ngushte do te kishte pasur pak personalitet!
Megjithate e verteta eshte se gjithmone ka per te pasur nje fare terheqjeje fizike apo intelektuale midis te dy personave, ndryshe nuk do te ishin shoke te ngushte.