Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

picasso

Forumium maestatis
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] PO DHE UNE DI KU FLAS /pf/images/graemlins/laugh.gif SE SME MORI KOKA ERE TE FLAS NE SY TE TE TJREVE /pf/images/graemlins/wink.gif SHOKU I MIRE ESHTE SI DITARI,QE I BESOHET GJITHCKA :wave: [/qb]
por ai nuk mund te te jepe nje mendi apo nje keshille,nerast se ke nevoje kuptohet.
ps ku e mba ditarin ti moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

JO POSHTE JASTEKUT JO /pf/images/graemlins/wink.gif NGADALE TI,PERMBAJTJEN TE PERAFERT POR FORMA :goofy: UHUHUUUUUUUUUUUUUU
SA NDRYSHON :lol: :wave:

jack daniels

Primus registratum

po eshte e mundur,por fajin e kane vajzat se bijne ne dashni pak si shpejt. /pf/images/graemlins/laugh.gif kesaj pune si i bahet thoni ju? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] po eshte e mundur,por fajin e kane vajzat se bijne ne dashni pak si shpejt. /pf/images/graemlins/laugh.gif kesaj pune si i bahet thoni ju? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti ke mendimin tend po jo se eshte ne te vertete ashtu :shrug: :lol:

disku

UNI

Mbeten shoke me Benefits. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Nje mashkull dhe nje femer mundet qe te mbeten shoke pa qene te lidhur... por ndonjehere mundet dhe ta prishin pa i thene njeriu /pf/images/graemlins/wink.gif

jack daniels

Primus registratum

[qb]Ti ke mendimin tend po jo se eshte ne te vertete ashtu :shrug: :lol: [/qb]
Teshi sa e vertet eshte e sa jo nuk e din as ti e as une,por ne rastet e mija ketu ku jam une kjo pune me ka ndodhe shpesh :shrug: ..ndoshta ku je ti s'ndodhin kto pune ca te them une.
E ke harru ate shprehjen ''boje boje kjo dynja..'' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb]
[qb]Ti ke mendimin tend po jo se eshte ne te vertete ashtu :shrug: :lol: [/qb]
Teshi sa e vertet eshte e sa jo nuk e din as ti e as une,por ne rastet e mija ketu ku jam une kjo pune me ka ndodhe shpesh :shrug: ..ndoshta ku je ti s'ndodhin kto pune ca te them une.
E ke harru ate shprehjen ''boje boje kjo dynja..'' /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif E kam degjuar ndryshe:"duar duar kjo dynja"po nejse c rendesi ka,fundi i fundit femrat interesohen ne jete per gjene me elementare,pra per meshkujt :tipsy:

mostro

Putraku

Nje femer dhe nji mashkull mund te jene shoke te ngushte dhe pa qene lidhur,mund te bejne nje udhetim se bashku,te shkojne ne kinema,restorant,pub,disko,supermerkat,te gatuajne bashke,te luajn me play station,degjojne muzike.Ama ne fund te gjithe ketyre gjerave,mashkullit pike e dobet do i mbese qe nuk e posedoi dhe fizikisht..dhe nuk ka per ta shprehur as edhe nji here,dhe shpirtin(ose ndonje gje tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif )ka per te ndrydhur..

Ja u jap te sakte me firme dhe vule po deshet :wave:

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga horizonti:
[qb] Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)? Si mendoni a mund te jene kaq te sinqerte sic mund te ishin 2 shoqe ose dy shok. :wave: [/qb]
Po, ore, si jo? Pse patjeter duhet te jene te te njejtit seks qe te jene te sinqerte me njeri tjetrin. Nqs te dy jane vetem shoke edhe kane te drejte te dalin me njerez te tjere, pse duhet te genjejne. Nejse une flas nga experienca, shoku me i ngushte per mua eshte mashkull, edhe ce pastaj? Eshte bile me mire se te rrija gjithe diten me nje femer, se boll po qaj une e s'po me durojne dot, jo me te duroja te qarat e dikujt tjeter...

Guest

Ne nje fare menyre indirekte,te gjithe ne qe jemi te anetare te ketij forumi AF,e pohojme kete pyetje,pra ne jemi shoke dhe shoqe me njeri tjetrin,pa qene te lidhur,(edhe pse jo te ngushte) :wave:

^^MIA^^

Forumium maestatis

putraku,ke plotesisht te drejte.ve dhe une firmen time po deshet /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Nje femer dhe nji mashkull mund te jene shoke te ngushte dhe pa qene lidhur,mund te bejne nje udhetim se bashku,te shkojne ne kinema,restorant,pub,disko,supermerkat,te gatuajne bashke,te luajn me play station,degjojne muzike.Ama ne fund te gjithe ketyre gjerave,mashkullit pike e dobet do i mbese qe nuk e posedoi dhe fizikisht..dhe nuk ka per ta shprehur as edhe nji here,dhe shpirtin(ose ndonje gje tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif )ka per te ndrydhur..

Ja u jap te sakte me firme dhe vule po deshet :wave: [/qb]
ne shumicen e rasteve ndodh ashtu.sic thua ti.por ama jo gjithnje.une kurr nuk i kam shikuar shoqet e mia me posht sesa koken.dhe spesh nuk e di ca kane veshur.keshtu nuk besoj se mund te kem shans te me shkoj ndermend nje gje e till.megjithate une jma une.dhe jo te gjithe jane si une apo mendojne dhe veprojne si une.per mua ka
dhe shume e bukur!~

mostro

Putraku

Picasso une tipat si puna jote i njoh mire.Juve i dashur keni frike,pasi e keni provuar me pare dhe reagimi i tyre ka qene jo ashtu sic ju ka pelqy juve.Dhe ta shikosh nje femer nji cik me poshte se koka do te thote ta besh te ndihet mire,qe i kushton vemendje,dhe ajo femer ndihet e vleresuar.Po me sa duket ti nga femrat spaske kuptu as edhe nji gjo...

P.S flas gjithmon per maredheniet shoqerore..shoke te ngushte qe bejne pazarin bashke..

khour

Forumium praecox

Ore shok te ngushte ato mund te jene.Por personalisht une qe gjitha shoqet qe i kam te paraqitshme me ka shku menja me ja kercu i her.

picasso

Forumium maestatis

[qb] Picasso une tipat si puna jote i njoh mire.Juve i dashur keni frike,pasi e keni provuar me pare dhe reagimi i tyre ka qene jo ashtu sic ju ka pelqy juve.Dhe ta shikosh nje femer nji cik me poshte se koka do te thote ta besh te ndihet mire,qe i kushton vemendje,dhe ajo femer ndihet e vleresuar.Po me sa duket ti nga femrat spaske kuptu as edhe nji gjo...

P.S flas gjithmon per maredheniet shoqerore..shoke te ngushte qe bejne pazarin bashke.. [/qb]
lum ti qe me njef mua.dhe sa keq qe une nganjehere nuk e njof veten.
por meqe me njef ti ngushellohem /pf/images/graemlins/tongue.gif aman te lutem mos me bej te qesh se po me dhem dhembadha /pf/images/graemlins/laugh.gif me njihke ti mua ti je nga ata tipat qe paragjykojne te tjeret.dhe qe nga ketu ta kam heq vizen.

mostro

Putraku

vizat i heq vet!!
Piccaso a eshte diskutim apo jo.??
Ti a analizove dicka tenden duke marre shkas nga une??nqs je aq i zoti hajt me mbush mendjen...Une nuk paragjykoj ty as edhe nji tjeter,por kur flet vetem brockulla e mira e te mirave eshte qe dikush te te korrigjoi dhe te te vej ne rrugen e drejte.Ti lexon nji mendim timin,une lexoj nji mendim tendin,ja keshtu mesuam prej njeri tjetrit..Pse silleni si femije??
p.s
Forumi ka shume pak kokrra me men ju betohem...

^^MIA^^

Forumium maestatis

eshte e kote te krijoni keto kontradikta.secili ka mendimin e vet.po paragjykoni qe te dy gjithsesi.

une ngelem perseri me mendimin fillestar te putrakut :wave:

Guest

p.s
Forumi ka shume pak kokrra me men ju betohem... [/QB]
Mjere kujt i pelqen vetja :wink:

mostro

Putraku

E po mjere kujt i pelqe vetja praaaa!! a u kenoqe..