Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Godfather74

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Posi zotin jo!!!Mundet qe ç'ke me te!!p.sh;djali homoseksual e vajza lesbike! /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Fillimisht postuar nga Beau Gosse:
[qb] Posi zotin jo!!!Mundet qe ç'ke me te!!p.sh;djali homoseksual e vajza lesbike! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
interesa te perbashketa te zgjerojne rrethin e tyre shoqeror :lol: :lol: :lol:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga to57:
[qb]
por kam njojtur dhe njoh shoke dhe shoqe qe flejne bashke (ups) nuk eshte mire :goofy: :devil: :lol: [/qb]
:lol:

po ate te dashuren e xhandarit shoqe( te ngushte do ta kesh) e ke a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
[qb]
por kam njojtur dhe njoh shoke dhe shoqe qe flejne bashke (ups) nuk eshte mire

po ate te dashuren e xhandarit shoqe( te ngushte do ta kesh) e ke a? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
rozaline naqe
ajo ka ike si vapa me gushtin asht harru tesh po desha me t thane se ka shoke dhe shoqe qe fljen bashke nuk asht nai praktike e panjohun na bjen kai here me ken dejshem si ne edhe ato kai here si ban dam kujt :goofy: :goofy: prifti ka thane ban ça tham vete jo ça baj vete :lol: :lol:

Princesha

Primus registratum

ah shyqyr qe s'je ba prift thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

[qb] ah shyqyr qe s'je ba prift thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tallu ti naqe kam pase dy shoke qe kan shku ne shkoder ne shkolle per prifta e e kan lane

une se pata ndermend

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] Me te mira,
Shqiptarja

P.S Nje mashkull dhe femer MUND te mbeten shoke pa u dashuruar fare!!! [/qb]
t kesh me e dite çka :lol: ka thane Shote Galica
?????????? [/QB][/QUOTE]

Ca te kete thene Shota, cka.... ?! :confused:

soni2

Primus registratum

qa ka thane shote galica

Princesha

Primus registratum

[qb]
[qb] ah shyqyr qe s'je ba prift thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tallu ti naqe kam pase dy shoke qe kan shku ne shkoder ne shkolle per prifta e e kan lane

une se pata ndermend [/qb]
po shum mir maj naqe ee ske shku, duhet devocion i madh, per mu ma mir mos me shku hic se me shku edhe me e lan :shrug:

mariza

Primus registratum

PO ekziston shoqeria me nje femer dhe mashkull,mund te jene shoke te ngushte dhe mundet me qene shume e paster pra fare pa dashuri .une kam pasur disa shoke por ende i kam dhe ate shume te mire.

Godfather74

Primus registratum

Kesaj pyetje filozofi Nitçe i pergjigjet;Des femmes peuvent très bien lier amitié avec un homme ; mais pour la maintenir - il y faut peut-être le concours d'une petite antipathie physique."
[Friedrich Nietzsche]

Grate munden shume mire te lidhin miqesi me burrat;por per ta ruajtur ate-duhet ndofta nje konkurs i vogel antipatije fizike...

Godfather74

Primus registratum

L'amitié est impossible entre femme et homme : s'il est plus qu'un ami, elle devient moins qu'une amie.
[Comtesse de Blessington]

Miqesia eshte e pamundur ndermjet gruas dhe burrit;nese ai eshte me teper se nje shok ajo behet ma pak se nje shoqe.

il_primo

Primus registratum

shume qenka folur por nje gje eshte e sigurte,nuk mund te kete miqesi midis nje djali dhe nje vajze sepse nga miqesia vjen dashuria,natyrisht nga miqesia e vertete.une e kam provuar vete dhe dola me fat. /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Miqesia ndermjet nje mashkulli e nje femre mund te ekzistoj dhe cke me te, por vetem ne rastin se mashkulli eshte homoseksual /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ahhh, ju jeni te gjithe perversa e keni menien vetem me pallu e jo me bo shoqni. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Personalisht di shume raste qe shoqeri te tilla, cun-goce, funksjonojn.

Alanis

Primus registratum

to be or not to be, this is the question
What about the answer!?? :confused: :confused:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Miqesia ndermjet nje mashkulli e nje femre mund te ekzistoj dhe cke me te, por vetem ne rastin se mashkulli eshte homoseksual /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
e di se ke te drejte ti!!!!!!!!!
kam pasur edhe une nje shok!!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb]
[qb] Miqesia ndermjet nje mashkulli e nje femre mund te ekzistoj dhe cke me te, por vetem ne rastin se mashkulli eshte homoseksual /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
kam pasur edhe une nje shok!!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E shef??? Me te e ke pas te paster, pa te futme! /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb]
[/qb]
kam pasur edhe une nje shok!!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E shef??? Me te e ke pas te paster, pa te futme! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per nder po!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif ia fuste vetes!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

1. Ti nderin e ke harru ketu kur ke be gati valixhet.
2. Me lezet eshte me ia fut vetes se sa me ta fut ty! :thumbsup:

Princesha

Primus registratum

mos na e fyj vajzen ti love

edhe urime per avatarin, magnifique :thumbsup: