Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Alanis

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] mos na e fyj vajzen ti love

edhe urime per avatarin, magnifique :thumbsup: [/qb]
Thanks per pjesen e dyte te fjalise

beshbossi

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Fillimisht postuar nga *Mr. Love*:
[qb] 1. Ti nderin e ke harru ketu kur ke be gati valixhet.
2. Me lezet eshte me ia fut vetes se sa me ta fut ty! :thumbsup: [/qb]
Epo une te pakten valixhet i bera!
Endrrat i realizova te tera!!!!!!!
E ti c'bere?
Fshive edhe ate qe mund te kishe tani!
Kujtimet!
Une edh ato i kam!
Se kam arritur te bej shume me shume gjera se ti!
Ti dicka e ke bere,po,harrove c'do te thote dashuri!

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] mos na e fyj vajzen ti love

edhe urime per avatarin, magnifique :thumbsup: [/qb]
Mos ki merak se nuk fyhem nga ky une!!!!!!
I paedukate!

Alanis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb]
Fillimisht postuar nga *Mr. Love*:
[qb] 1. Ti nderin e ke harru ketu kur ke be gati valixhet.
2. Me lezet eshte me ia fut vetes se sa me ta fut ty! :thumbsup: [/qb]
Epo une te pakten valixhet i bera!
Endrrat i realizova te tera!!!!!!!
E ti c'bere?
Fshive edhe ate qe mund te kishe tani!
Kujtimet!
Une edh ato i kam!
Se kam arritur te bej shume me shume gjera se ti!
Ti dicka e ke bere,po,harrove c'do te thote dashuri! [/qb]
Ta marrte dreqi, se dija se isha ne gare me ty! Po te jete keshtu duhet te te kujtoj se vetem 3 pike ke me shume se une dhe mos merr kot. E di shume mire qe nuk ishte ne doren tone ajo pune ashtu sic e di qe vitn tjeter do realizoj nje nga endrrat e mia (jo te gjitha, vetem nje). Sa per kujtimet ti kam fale te gjitha se nuk ka ndonje gje te bukur ne to. Po shoh qe ti paske patur shume mllef qe perpara qe arrin te shkruash gjera te tilla. Nuk kam harruar ca do te thote dashuri madje me ty mesova te dalloj dashurine nga idiotlleku. Hey lexoje nje cik nickun tim. Me bej nje nder, hidhi edhe nje here nje sy msg vetjak te fundit qe te shkruajta kur u nise dhe lexo mire ate fjalen e fundit dhe mbi te gjitha pranoje !

beshbossi

Primus registratum

oreksi te vjen duke ngrene!
Une personalisht nuk prisja ato qe ke shkruar ti perpara!!!!
Keshtu qe te pakten nje here ne jeten tende merri gjerat si jane jo si do ti!!
Ps:nuk ishte gare,po vete permende valixhet!

picasso

Forumium maestatis

eshte ceshje besimi!nese dy persona besojne se mes nje vajze dhe nje djali mund te kete dhe te dy takohen bashke,natyrish qe ka.dhe eshte me e mire se cdo miqesi tjeter.

Guest

Nje shprehje e vjete kineze thote"Nga cdo gje mund te heqesh dore vetem nga shoqeria e vertete jo" /pf/images/graemlins/smile.gif Dhe ne shoqerine e vertete nuk mund te perjashtosh dhe nje femer e mashkull,perkundrazi.... :wave:

picasso

Forumium maestatis

nuki ka shoqeri me te bukur!
edhe pse gjerat e bukura jane te veshtira per tu arrit.

Guest

Fillimisht postuar nga picasso:
[qb] nuki ka shoqeri me te bukur!
edhe pse gjerat e bukura jane te veshtira per tu arrit. [/qb]
mjaftonm deshira dhe mendimi i mire,te tjerat regullohen :wave:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
mjaftonm deshira dhe mendimi i mire,te tjerat regullohen :wave: [/qb]
jo gjithmone.shoqeria eshte nje gje e shejte(per mua)dhe eshte nje lloj dashurie.dhe ti e di nuk mund te dashurosh kedo.

Guest

[qb]
[qb]
jo gjithmone.shoqeria eshte nje gje e shejte(per mua)dhe eshte nje lloj dashurie.dhe ti e di nuk mund te dashurosh kedo. [/qb]
Edhe un me mendimin tend jam,por sot rralle se gjen shoqeri te tille.. /pf/images/graemlins/frown.gif Fundi i fundit femra ose mashkulli nje ka te dashur,te tjeret duhet te hyjne te shoqeria(normalisht)po ku jane????ku? :shrug:

Guest

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
[qb]
jo gjithmone.shoqeria eshte nje gje e shejte(per mua)dhe eshte nje lloj dashurie.dhe ti e di nuk mund te dashurosh kedo.
Edhe un me mendimin tend jam,por sot rralle se gjen shoqeri te tille.. /pf/images/graemlins/frown.gif Fundi i fundit femra ose mashkulli nje ka te dashur,te tjeret duhet te hyjne te shoqeria(normalisht)po ku jane????ku? :shrug: [/qb]
po edhe dashuri nje ka prandaj.por edhe me njerez te tjere mund te ngresh nje shoqeri te mire(gjithnje nese numri i tyre eshte i vogel)se pastaj sado i madh e i fuqishem te jesh nuk mund te ja arrish ti kesh te gjith shoke.

Guest

Pershendetje per ty dhe Engel /pf/images/graemlins/smile.gif
Qenkemi te tre ne linje :kiss:

picasso

Forumium maestatis

sot ja kemi ber me borxh une dhe ti ketij forum. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb] sot ja kemi ber me borxh une dhe ti ketij forum. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ai paska qare per ne mor Pcasso,e lexova ne gazeten e se djeles qe me kerkonte nje Forum qe te behesha patjeter anetare /pf/images/graemlins/smile.gif dhe me ne fund vendosa /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb] sot ja kemi ber me borxh une dhe ti ketij forum. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ai paska qare per ne mor Pcasso,e lexova ne gazeten e se djeles qe me kerkonte nje Forum qe te behesha patjeter anetare /pf/images/graemlins/smile.gif dhe me ne fund vendosa /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
lol e cili ish ai ma thuaj tek veshi apone privat mesazh i thone ketej nga ne

Guest

Picasso,qe te qendrojme brenda temes /pf/images/graemlins/tongue.gif po te them se ishte nje cun,pra ja qe ekziston dhe shoqeria /pf/images/graemlins/smile.gif :wave: (mos i trego njeriut eee) :wave:

picasso

Forumium maestatis

ehh nuk e keq sa nuk na kan rraf akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif sa per te mos i treguar njriu une jam njeriu qe gjithnje me kane besuar sekrete,e kam me te vertet.
por ama kete tendin do e mbaj aq mire saqe... :kiss: te mbetet mes nesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

PO DHE UNE DI KU FLAS /pf/images/graemlins/laugh.gif SE SME MORI KOKA ERE TE FLAS NE SY TE TE TJREVE /pf/images/graemlins/wink.gif SHOKU I MIRE ESHTE SI DITARI,QE I BESOHET GJITHCKA :wave: