Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

KALONI

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

ne pergjithsi jo mgjth nuk mund ta pergjthsosh :wave:

Pragmatiste

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

:confused: Une nuk di te them nese ka nje pergjigje te prere per kete. Persona te ndryshem mund ta perjetojne ndryshe nje situate te tille. Madje, i njejti person mund te reagoje ndryshe ne rrethana te ndryshme. Situata ime e momentit me ben te mendoj se po e perjetoj nje miqesi te tille, por te kushtezuar. Kur dy persona, perjetojne nje ndjenje qe shkon pertej miqesise dhe per nje mori arsyesh nuk mund ta kthejne ne lidhje, alternativa mund te jete miqesia, per te mos e humbur njeri-tjetrin. Kuptohet kjo kerkon pak vullnet.......

ezhderha

Primus registratum

mund te jene, si dreqin s'munden me kene.
ndoshta kishte kene ma mire me e shtru ndryshe pyetjen e temes...

erdha-edhe-une

Primus registratum

nje djale dhe nje vajze munden me qene shoke te mire derisa kjo "te mire"e arrin piken e vlimit dhe pastaj filloim nga fillimi -dashuri.......e pa shmangshme.......shume natyrale.....njerzore

horizonti

Primus registratum

o Nak
po a mund me na tregue si dreqin duhet me e stru kete teme,meqe tu duk sh e paqarte tema. /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Mund te jene qe cke me te!!!!
Nuk eshte e thene qe shoqeria me nje femer duhet te kaloje patjeter ne dashuri.

tola77

Primus registratum

Jemi njohur qe ne kopesht,bashke ne shkolle dhe kudo,per te kam menduar si nje person familje,sot secili nga ne ka krijuar familjen e tij,jemi ashtu si atehere shoke te ngushte.Ne qoftese eshte shoqeri e vertete nuk lind dashuri.Eshte njesoj si te mendosh mund te dashurohem me motren dhe me vellain.

^^MIA^^

Forumium maestatis

SHOQERI TE NGUSHTE TE NJE FEMRE ME NJE MASHKULL? PATJETER QE PO;UNE PERSONALISHT KAM NJE SHOK TE NGUSHTE QE E DUA SHUME;DHE QE I THEM GJITHCKA ;DHE AI MUA:SHOQERIA JONE ZGJAT PREJ 4 VJETESH DHE DERI ME SOT ASNJERIT PREJ NESH SI KA VAJTUR MENDJA TE LIDHEMI:E RESPEKTOJME SHUME KETE SHOQERI QE TE DY DHE PRANDAJ GJITHCKA SHKON SHUME MIRE:SKEMI PSE TE MENDOJME DHE TE SHOHIM NDRYSHE NJERI TJETERIN SEPSE QE TE DY E DIME QE NESE GJERAT SHKOJNE MIRE ;ESHTE PER FAKTIN QE MIDIS NESH SKA ASGJE ME SHUME SE NJE SHOQERI SHUMMMEEE TE NGUSHTTTEEE DO THOJA. :wave:

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Miqsia per mua esht nje nder vlerat me te bukra&larta qe ekzistojn(mbrapa familjes...dihet)ne kte bote te flliqur. Kam shoke qe mund ti perkufizoj shum te afert,"te ngushte" siç nenvizoni dhe ju...dhe duke ju pergjigjur temes mund t'ju them qe EKZISTON ,pa nderlikime te nje far "tipi".Kompliciteti esht reciproke...dhe asnje posht-interesi.

fairy

Primus registratum

Sigurisht qe po, por kujdes kur jane te dy te dehur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Entelina

Primus registratum

Sigurisht, por vetem ateher kur njeri nga te dy eshte i shemtuar shume :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

po....

TEO

Primus registratum

Sigurisht... shoqe kam plot.

alma lamcja

Primus registratum

Në teori mendoj se qëndron kjo e vërtetë, dhe qëndron bindshëm, ndërsa në praktikë vështirë të besohet. Është e pamundur që dy njerëz të gjinive të ndryshme, në momente të caktuara të mos kenë dëshirë t'i shkrijnë të gjitha pështjellimet e ndryshme të ndjenjave në një të vetme. Mendoj aty del diçka e veçantë, një përjetim që nuk t'a fal asnjë lidhje tjetër. E njerëzit të prirur për "të veçantën" harrojnë premtimin se do të jenë gjithmonë shokë të mirë. Ka edhe përjashtime, por e vërteta qëndron kështu. Sipas mendimit tim kuptohet.

Alanis

Primus registratum

Alma nga prishtina 1 postim ke be po e ke :thumbsup:
Sa te rrosh do mesosh

alma lamcja

Primus registratum

The Patriot ju flm për komplimentin. Sigurisht njerëzit gjithmonë mësojnë diçka të re qoftë ajo e dobishme apo jo.

genti

Primus registratum

:lol: jeni te medhenj na kenaqet.
Te gjithe ata djemte qe flasin per etike ketu dhe per shoqeri te kulluar ve bast se nuk kane lene shoqe ne klase pa i propozuar.

Une per veten time do ta kisha te veshtire ti qendroja besnik miqesise me kete bjonden qe kam ketu afer.
Nuk duhet pare si tradheti kur dikush kerkon te jete me dike me shume se shok, thjesht eshte dicka e natyrshme dhe ne jemi gatuar per ta bere, mos u mundoni ta kuptoni... thjesht ka te beje me hormonet /pf/images/graemlins/wink.gif

OROSHI

Primus registratum

Une besoj ne shoqerine e dy njerezve te gjinive te ndryshme!!!Asht dicka e shenjte qe duhet rujt si syte e ballit!!!(edhe kur je dejshem)

tola77

Primus registratum

OROSH kujt i thone: djeshem, se nuk e kuptoj